Mervis guldurdun beni Sabah Sabah:) o pipi sunnet edilcek Bi de :)benimde icime cekince kaybolmuyor Sipa ben burdayim diyor.sen Bi dogur,cis egitiminde De paylasimda bulunuruz kuzu
Yaa kizlarr bisey sorcam ben gecen pazartesi ayin 29 nda doktora gittim ya leke geldigi icin.. o gun 9 +3 haftalktim doktor bebek icin 2 cm dedi bna kucuk gbi geldi sizinkiler arastrdigimda 10 hftalklara baktigmda 2 yi gecik hep cmler hatrliomusnz 9 hftalarnizi ?
Tam kontrol zamanımdı benim aynı tarih 2,67 cm yazıyordu canım :)
Sende 29 haziranda kontrolemi gittin 2.67 oldu ama o zaman senin suan 14. Hftan o zaman 13. Haftan fln oluyo ben 9. Haftani diyorum canim hatrlionmu 9. Yada 10 . Haftani
Ben 7+3 bir de 11+3 haftalıkken gittim. 7+3te 15.3 mm idi. 11+3 te 5.3 cmYaa kizlarr bisey sorcam ben gecen pazartesi ayin 29 nda doktora gittim ya leke geldigi icin.. o gun 9 +3 haftalktim doktor bebek icin 2 cm dedi bna kucuk gbi geldi sizinkiler arastrdigimda 10 hftalklara baktigmda 2 yi gecik hep cmler hatrliomusnz 9 hftalarnizi ?
Yoo hic bisey soylemedi kalp atisi var 2 cm 22 syle 28 i arasida ikiliye gelirsin dediBen 7+3 bir de 11+3 haftalıkken gittim. 7+3te 15.3 mm idi. 11+3 te 5.3 cm
Bana da senin küçük gibi geldi. Doktor birşey söylemedi mi?
Bence telaşlanmayın boyu gayet iyi geldi bana 12. Haftamda gitmiş oldum ben onda 6 küsür oldu 3 katı büyümüştü
Eki Görüntüle 1571384
Içini rahatlatır belki canım :) stres yapma bu kadar doktorun ne dediyse onu yap benim riskliydi hamileliğim ondan kısa zamanlarda gidiyordum
Hic fikrim Yok ne desem yalan olur.ama badem yagi Kesinlikle tuglendiriyor.arkadasimdan biliyorum.yeni dogum Yapti.Badem yaği ile bepantolü karıştırıyolarmış. Lieraca ek olarak. O da tüylenme yapar mıki?
Teşekkürler bugün randevum vardı bende yaptirmadim allah korusun eğer ense kalınlığı 3 ve üstü olursa kurtaj oneriyolarmis bende kurtaj istemem dedim o yüzden maddi kulesi ve strese girmeyin diynce doktor yaptirmadik ama doktor yinede ense kalinligini olctu çok şükür normal çıktı benim onerim önce doktorunuz ense kalinligini olcsun normal ultrasonda eğer 3 ve üstü olursa yaptirinbende hemen sanıyordum ama bir hafta verdiler hatta buraya yazmıştım niye bu kadar uzun diye,sağolsun arkadaşlar anlattılar, kiminin ertesi gün kiminin bir hafta, gittiğin yere göre değişiyor canım, fikir değiştirme dediğin şey sanırım ikili üçlü test hakkında konuştuğumuz şey, kimisi yaptırmak istiyor kimisi istemiyor canım,
Ben hamsi yiyorum sadece. Normalde de öyle. Doktor sordu pek yemiyorum. Olsa yerim ama uğraşmıyorum dedim :) Marincap diye bir ilaç verdi. Balık yağı. Sor bence sen de doktoruna.Kızlarrrrrr selammmmmm
balık yiyebiliyor musunuz? bn yiyemiyom omega3 eksikliği olur mu? dr sorayım diyorum ilaç kullanmak lazım mı? ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?