2016 Ocak AnneLeri..

Mervis guldurdun beni Sabah Sabah:) o pipi sunnet edilcek Bi de :)benimde icime cekince kaybolmuyor Sipa ben burdayim diyor.sen Bi dogur,cis egitiminde De paylasimda bulunuruz kuzu

Babası halledicek onu ben ancak kitaptan okuyup öğrendim sonra eşime sorduğum soru ise hani Sünnette etli pilav mi ne Yapılıyor ya o Sünnet şeysini ona atmıyorsunuz dimi öyle olmuyor oluyorsa insanlar zehirlenir biz yapmayalım diyorum eşimde Gülüyor

Hanımlar sorum olacak karın bölgem ve bel bölgem öyle bir kıllandı ki anlatamam çatlak kremi falan da kullanmıyorum ilk sorum bu kıllar dökülür mü , alsam mi acaba ? Çünkü çoook fazla tüylenme değil bu kıl bildiğin bazıları da Batık Batık bunlar kafamda çıksaydı keşke genel olarakta vücudum da batıklaşma oldu zaten bacaklarım siyah siyah nokta doldu çıkmıyorlar da ne yapmam gerekir

Tam kontrol zamanımdı benim aynı tarih 2,67 cm yazıyordu canım :)

Tam kontrol zamanımdı benim aynı tarih 2,67 cm yazıyordu canım :)

Sende 29 haziranda kontrolemi gittin 2.67 oldu ama o zaman senin suan 14. Hftan o zaman 13. Haftan fln oluyo ben 9. Haftani diyorum canim hatrlionmu 9. Yada 10 . Haftani

Sende 29 haziranda kontrolemi gittin 2.67 oldu ama o zaman senin suan 14. Hftan o zaman 13. Haftan fln oluyo ben 9. Haftani diyorum canim hatrlionmu 9. Yada 10 . Haftani

Hayır 9. Haftada ki boyundan bahsediyorum şimdi 6 küsür cm'di en son 9. Hafta da 2,67 idi

Ben 7+3 bir de 11+3 haftalıkken gittim. 7+3te 15.3 mm idi. 11+3 te 5.3 cm
Bana da senin küçük gibi geldi. Doktor birşey söylemedi mi?

Baska doktora dahami danissam acaba ya bilemedim suan 9+6 ne durumda acaba

Bence telaşlanmayın boyu gayet iyi geldi bana 12. Haftamda gitmiş oldum ben onda 6 küsür oldu 3 katı büyümüştü

aynur hanım ilgili baya konuşuyor rahatlatıyor insanı saolsun o gün acile gittiğimde de baya ilgilendi o da kontrol etti haftaya bidaha yorulma haftan tutuyo ikili testinide yapalım dedi. bencede pazartesi gideyim de ölçtüreyim. hem bebeğimide görürüm. hareketi gözlerimin önünden gitmiyor :)

benimde göbek etrafımda kıllanma oldu. arkdşlarımda da olmuştu. batık gibi değil ama benimkiler küçük küçük.

Teşekkürler bugün randevum vardı bende yaptirmadim allah korusun eğer ense kalınlığı 3 ve üstü olursa kurtaj oneriyolarmis bende kurtaj istemem dedim o yüzden maddi kulesi ve strese girmeyin diynce doktor yaptirmadik ama doktor yinede ense kalinligini olctu çok şükür normal çıktı benim onerim önce doktorunuz ense kalinligini olcsun normal ultrasonda eğer 3 ve üstü olursa yaptirin

Kızlarrrrrr selammmmmm
balık yiyebiliyor musunuz? bn yiyemiyom omega3 eksikliği olur mu? dr sorayım diyorum ilaç kullanmak lazım mı? ne dersiniz?

Doktor bana üçlü yaptıralım edelim falan bişey demedi yaptırmak Şart mı ?

Kızlarrrrrr selammmmmm
balık yiyebiliyor musunuz? bn yiyemiyom omega3 eksikliği olur mu? dr sorayım diyorum ilaç kullanmak lazım mı? ne dersiniz?
Ben hamsi yiyorum sadece. Normalde de öyle. Doktor sordu pek yemiyorum. Olsa yerim ama uğraşmıyorum dedim :) Marincap diye bir ilaç verdi. Balık yağı. Sor bence sen de doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…