2016 Ocak AnneLeri..

Ben hamsi yiyorum sadece. Normalde de öyle. Doktor sordu pek yemiyorum. Olsa yerim ama uğraşmıyorum dedim :) Marincap diye bir ilaç verdi. Balık yağı. Sor bence sen de doktoruna.

sorayım canım çok sağolasın babam uskumru almış akşm yemeye gitcez ama bakalım yiyebilcem mi cevizde omega3 var diye duydum ceviz yiyom ama balıkın yerini tutmaz tabii. cuma dr ikili test kan sonuçlarımı göstermeye gitcem ozaman soracağım bakalım

Merhaba benim tam 9+0 da 2.55cm , 9+6 da 3.35 cmdi. Belki yardımcı olur.

Âmin kuzum , bugün ilk kez kusmadım ve Güzelce bişeyler yedim 30 kadar yeşil zeytin yedim daha yerdim de korktum ekşi ekşi çok güzel geldi akşam da canım dondurma istedi bu çocuk bana cinsiyeti belli ettirmeyecek sanırım

Ehehe,masaAllah cok sukur...ilk zamanlar her aksam madoda aliyordum solugu,dondurmayla sut ihtiyacimi da karsiliyorum diye mutluydum acikcasi:) simdi useniyorum her gece yarim litre sut iciyorum :)))eksi tatli olayina ben inanmiyorum acikcasi,ben tatliyi her daim severim cunki :))

kızlar günaydın nasılsınız. doktor bana dondurma yemeyeceksin dedi dondurma yasak listesinde. şekerli diye mi acaba kilo almamak için mi ?

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

kızlar günaydın nasılsınız. doktor bana dondurma yemeyeceksin dedi dondurma yasak listesinde. şekerli diye mi acaba kilo almamak için mi ?
Esim cok Yiyorum diye sikayet etti doktora beni.hani hic sut yogurt tuketmiyorum diye.o da daha ne istiyosun birak yesin dedi..Ozellikle tavsiye ediyoruz dedi yaz gunlerinde dedi.seninki Neden istemedi acaba sekerin filan yuksek mi ciktiki? Yada kilon?

Şekerden dolayı olabilir bana da Demişti keçi Sütü ile yapılandan sadece bi top ye Demişti Allahtan dükkanda öyle yapılıyor dışardakiler çok tatlı geliyor zaten bana renklendirici falan da var içlerinde bir de muz ve kavunda da çok var az az yiyin diyorlar bunları da

Şekerim yok çok şükür. kilo almam için demiş olabilir bn 3 ayda 3 kilo aldım ondan olabilir

Şekerim yok çok şükür. kilo almam için demiş olabilir bn 3 ayda 3 kilo aldım ondan olabilir
Evet biraz fazla gibi ilk ay kilo almamak lazim ben almadim yiyorum aslinda hersey ama.tatli filanda cok yiyorum 6.aydan sonra almistim ilk hamileligimde bundada oyle olcak heralde kilo alsamda dondurma yemeden duramam

Ben de balık yiyemiyorum sütte içemiyorum her gün bi kase yogurt yiyorum o kadar 13 haftalik bulantilarim yeni azaldı ne yemem gerekiyo bilmiyorm

Ne balık ne kırmızı et ne yavuk nede sut ürünü hic bisey yiyemiyorum ne zaman gecicek bu bulantıları. Sizinkiler azaldı mi kızlar bulantilariniz ne alemde

9+5de 2.86 cm mis benim ki cok bi fark yok kafana takma saglikli olsunda o buyur orda bu gittiginde iki katini gecmis oluyo

Yok o benm icin yazmisti :) benm 9+3 de 2 cm dedi dktr kucukmu sizinkiler nasil demiştim ona cvp vermis sagolsn arastrmalara devam ediyorum hayırlısı

Ne balık ne kırmızı et ne yavuk nede sut ürünü hic bisey yiyemiyorum ne zaman gecicek bu bulantıları. Sizinkiler azaldı mi kızlar bulantilariniz ne alemde
Malesef bende de aynı sıkıntı var. 7 haftalikken başladı şimdi 12. Haftadayiz ama hala geçmedi, sabrediyorum başka yapacak bişey yok

Ben de balık yiyemiyorum sütte içemiyorum her gün bi kase yogurt yiyorum o kadar 13 haftalik bulantilarim yeni azaldı ne yemem gerekiyo bilmiyorm
Gunde 2 tane ceviz,haftada bir iki kez semiz otu,haftada bir balik...mumkun mertebe kirmizi et,yesillik ve sut urunleri tuketmen gerekiyor canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…