2016 Ocak AnneLeri..

Arkadaşlar bir sorum var?

Sıcak yaz gunlerinizde büyüyen göğüslere nasıl sutyen kullanıyorsunuz?? Sporcu tarzı ya da penye gibi olanlardan kullanan var mi, kiyafetten falan nasıl görünüyor? Ben artık rahatsız olmaya başladım, normal telli sutyenlerde

Karar verebildin mi canim?
Evet sabah gittik. Hersey cok iyi gidiyormus. Ense kalinligi 1.1 cikti. Boyu 5-5,6 filandir dedi ama bakinca 6.3 oldugunu soyledi. Ilk cocugunu kac kilovdogurdun dedi.3.580 deyince cok sasirdi. Senin gibi zayif birinden iyi bir performans dedi. O zamanlar on kilo daha dusuktum dedim. Hayran kaldi :)) Abisi gibi uzun boylu bu da dedi. Onden gidiyormus bir hafta. cinsiyetini gordum ama soylemiycem dedi. Ben zaten gecen hafta centralde ogrenmistim. Ama boyle soylemedim. Bana erkek gibi geliyor dedim. Evet dedi. Yuzde 80 erkek gibi dedi. Ultrason cihazi centraldeki gibi degil. Cok bulanik. Iceride toplasan 4-5dk kalmisimdir. Bi de guya 2li test. Iyi ki degistirmisim dr. 25Inde centralde randevum. Iple cekiyorum. Pipisinin ultrason goruntusunu de vermis. Gayet ortada kerata. Yaya yaya gostermis.

Bdn
Ben 6.haftadan beri balensiz sutyen takiyorum canim.penye olanlardan.olagandan bi beden buyudum Simdiden.teli olmadigi icin uyuyakalsamda rahatsiz etmiyor.bide sariyor tasirmiyor..hem kalip gibi duruyor.normalinden pek farki yok.

Bdn

Ben 6.haftadan beri balensiz sutyen takiyorum canim.penye olanlardan.olagandan bi beden buyudum Simdiden.teli olmadigi icin uyuyakalsamda rahatsiz etmiyor.bide sariyor tasirmiyor..hem kalip gibi duruyor.normalinden pek farki yok.
Tesekkur ederim, çok iyi oldu marka model tavsiyen var mi

Benimkinin yeni olcusune gore dogum gunumuz ayni,12+0 da benimki 6 cm idi,boylarida benzer gidiyor :) sanirim cinsiyetleri de...bizim doktorlar pek cinsiyeti soylemiyorlar.ayin 14 unde randevu aldim o zaman bida baktircam :)

Kac haftalik yaptirdin benimde 12+0da 1.1cikti ikili test sonucumyzda iyi cikti ama biz cinsiyeti ogrenemdik fotosunu koyarmisin bakalim benziyolarmi bizimkine cok merak ediyorum cinsiyetini daha 10 gun var ogrenmeye birde ne tarafta bebegin sagdami soldami

Biz büyüdük çokk şükürrr cinsiyetimizi gösteriyoruz ama doktor söylemiyo( nefes darlığıyla beraber kusmalarımız yeni başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…