2016 Ocak AnneLeri..

12+3 te yaptırdım. 11+3 teki ultrason görüntüleri daha net. Onu ekleyeyim bak. Başka hastanede yaptırdım ikiliyi. İki ayrı doktor da erkek dedi. Biri 11+3te biri 12+3te cinsiyet söyledi. %80 erkek dediler.

Eklentiler

• 20150627_190603-1.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 59
evet 3 kiloya çok dedi. şuan aldığın kilolar senin kiloların çocukla bir ilgisi yok dedi. ne kadar az kilo alırsan doğumda o kadar rahat edersin dedi. belki ondandır
Ben 1 kilo gibi almışım. kıyafetlerimle ve tok tartıldım. 1,5 kilo artmışım hamilelikte. Dr. tam istediğimiz kilo alımı bu dedi.

Yok yaa. Her aya bir kilo normal diyorlar ilk aylar için. Ama daha az olursa dr.lar daha memnun oluyor. Çünkü bu aylarda alınan kiloların bebeğe hiçbir artısı yokmuş. Kilo vermediğin sürece ilk 3 ay kilo almamanda hiçbir problem yok demişti bana.

bence de kilom 74 şuan da belki de ondan öyle dedi ama boyum da 1,71 bence bir sorun yok :))))))kilo almaya devam :))))))

bende ocak annesiyim ama bebeğimde şimdiye kadar hareketlenme olmadı artık hissetmem gerekmiuyo mu

bence de kilom 74 şuan da belki de ondan öyle dedi ama boyum da 1,71 bence bir sorun yok :))))))kilo almaya devam :))))))
Ben 52 île hamile kaldim.3 kilo aldim,insanin almasi gereken kilo miktari hamile kaldigi andakine gore degisiyor..bebege artik yariycak yediklerimiz. 3 ayi gectik cunki.azar azar herseyden yemeye devam

bende ocak annesiyim ama bebeğimde şimdiye kadar hareketlenme olmadı artık hissetmem gerekmiuyo mu
Canim daha cok kucukler,50 grlik seyin sana yaptigi baskiyi nasil hissediceksin :) bi iki haftaya kadar tekmelemeye baslicak ama hissetmiyecegiz.en erken17-18.haftalar diyor Hamilelik deneyimi yasayanlar...ultrasona gidince izlemek bile zevk veriyor hareketlerini :)azicik sabir

12+3 te yaptırdım. 11+3 teki ultrason görüntüleri daha net. Onu ekleyeyim bak. Başka hastanede yaptırdım ikiliyi. İki ayrı doktor da erkek dedi. Biri 11+3te biri 12+3te cinsiyet söyledi. %80 erkek dediler.
Saol canim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin ne guzel erken ogrenmen galiba bi oglun daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…