- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
:)yok canım mqelaa ya sormuştum.
Profu 200 cnm,uzman emin diilim ama 75 sanirim..Arkadaşlar bulunduğunuz yerlerdeki medikal park hastanelerinin muayene ücreti nedir??
Çok tesekkurlerProfu 200 cnm,uzman emin diilim ama 75 sanirim..
12+3 te yaptırdım. 11+3 teki ultrason görüntüleri daha net. Onu ekleyeyim bak. Başka hastanede yaptırdım ikiliyi. İki ayrı doktor da erkek dedi. Biri 11+3te biri 12+3te cinsiyet söyledi. %80 erkek dediler.Kac haftalik yaptirdin benimde 12+0da 1.1cikti ikili test sonucumyzda iyi cikti ama biz cinsiyeti ogrenemdik fotosunu koyarmisin bakalim benziyolarmi bizimkine cok merak ediyorum cinsiyetini daha 10 gun var ogrenmeye birde ne tarafta bebegin sagdami soldami
Hayırlısı inşallahBenimkinin yeni olcusune gore dogum gunumuz ayni,12+0 da benimki 6 cm idi,boylarida benzer gidiyor :) sanirim cinsiyetleri de...bizim doktorlar pek cinsiyeti soylemiyorlar.ayin 14 unde randevu aldim o zaman bida baktircam :)
3 kilo cokmu,ben de aldim doktor iyi gayet dedi...bence de iyi...
Ben 1 kilo gibi almışım. kıyafetlerimle ve tok tartıldım. 1,5 kilo artmışım hamilelikte. Dr. tam istediğimiz kilo alımı bu dedi.evet 3 kiloya çok dedi. şuan aldığın kilolar senin kiloların çocukla bir ilgisi yok dedi. ne kadar az kilo alırsan doğumda o kadar rahat edersin dedi. belki ondandır
Ben 1 kilo gibi almışım. kıyafetlerimle ve tok tartıldım. 1,5 kilo artmışım hamilelikte. Dr. tam istediğimiz kilo alımı bu dedi.[/QUOT
sana göre biz çok almışız o zaman canım:)
Yok yaa. Her aya bir kilo normal diyorlar ilk aylar için. Ama daha az olursa dr.lar daha memnun oluyor. Çünkü bu aylarda alınan kiloların bebeğe hiçbir artısı yokmuş. Kilo vermediğin sürece ilk 3 ay kilo almamanda hiçbir problem yok demişti bana.
bence de kilom 74 şuan da belki de ondan öyle dedi ama boyum da 1,71 bence bir sorun yok :))))))kilo almaya devam :))))))
Ben 52 île hamile kaldim.3 kilo aldim,insanin almasi gereken kilo miktari hamile kaldigi andakine gore degisiyor..bebege artik yariycak yediklerimiz. 3 ayi gectik cunki.azar azar herseyden yemeye devambence de kilom 74 şuan da belki de ondan öyle dedi ama boyum da 1,71 bence bir sorun yok :))))))kilo almaya devam :))))))
Iyi haftalar canim,bulantilarin gecti sanirimHerkese iyi haftalar kızlar
Iyi haftalar canim,bulantilarin gecti sanirim
Canim daha cok kucukler,50 grlik seyin sana yaptigi baskiyi nasil hissediceksin :) bi iki haftaya kadar tekmelemeye baslicak ama hissetmiyecegiz.en erken17-18.haftalar diyor Hamilelik deneyimi yasayanlar...ultrasona gidince izlemek bile zevk veriyor hareketlerini :)azicik sabirbende ocak annesiyim ama bebeğimde şimdiye kadar hareketlenme olmadı artık hissetmem gerekmiuyo mu
Gerekmiyorbende ocak annesiyim ama bebeğimde şimdiye kadar hareketlenme olmadı artık hissetmem gerekmiuyo mu
Saol canim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin ne guzel erken ogrenmen galiba bi oglun daha var12+3 te yaptırdım. 11+3 teki ultrason görüntüleri daha net. Onu ekleyeyim bak. Başka hastanede yaptırdım ikiliyi. İki ayrı doktor da erkek dedi. Biri 11+3te biri 12+3te cinsiyet söyledi. %80 erkek dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?