2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

canım maşalllah idrar da nasıl çıkmamış ki anlamadım. korkma kramplar oluyor rahim büyüdüğü için daha da çok olacak. gerçekten maşşalllahhh

Umut senin idrarda da çıktı hemde 5. Günde senin çoğul gebelik bile olabilir.
Canim hayirlisi rabbim saglikla sihhatle nasip etsin de...ben kana cesaret edemiyorum canim iyice koyulasmadan.

Bilgehn canım hayırlı olsun tebrik ederim.. Aynı gün transfer olmusuz ben ne ıdrar yapabıldım nede kan persembe kan gunum onu beklıyorum
Umut canım masallah sanada hem cesaretine hemde bebegıne
Benım adet gunum dundu olmadım cok sukur.. Cok heyecanlıym o attıgımız jel gerı gelıyo ya her geldıgınde kan sanıyorum kalbım oyle atıyo ki sormayın gitsin :) beni hala eklememısn listeye oysa bır hafta once yazmstm kuzum bılgılermi

Yaptım ama ke
Yaptım ama pişmanım keşke yapmasaydim umutun dediğini dünden beri düşünüyorum . Daha çok korku var ya düşerse kimyasal olmasından korkuyorum . Kızlar bu arada kimyasal gebelik enfazla değeri kaca kadar çıkar yada böyle bişey var mı acaba

Cnm, sen zaten iyi gidiyorsun ortalamalara bakarsak, canini sikman icin bir sebebin yok, rahat ol. 5 günlük embriyosu mu?

Canim karistirmisim hemen bulup ekliycem

Canim ya ben kork diye demedim uzuldum simdi. Eger 10.gunde dusuk cikarsa o zaman kimyasal olabilir sen daha 6.gunde yaptirdin yukselecek

Canim ya ben kork diye demedim uzuldum simdi. Eger 10.gunde dusuk cikarsa o zaman kimyasal olabilir sen daha 6.gunde yaptirdin yukselecek
Yok benim 7. Gündü dün 25 ocak transfer. Yani 10. Günü atlatirsak kimyasal riski bitiyor mu yoksa kese görünene kadar devam eder mi bu kimyasal riski

kimyasal gebelikte değerler yavaş artıyo canım tam ikiye katlamıyo

Cnm, sen zaten iyi gidiyorsun ortalamalara bakarsak, canini sikman icin bir sebebin yok, rahat ol. 5 günlük embriyosu mu?Eki Görüntüle 1761101
Evet canım 5 günlük. Hayirlisi olur inş tüm isteyenlere hepimize Allah hayırlı evlatlar verir . Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz bu da bizim sınavımız

Yok benim 7. Gündü dün 25 ocak transfer. Yani 10. Günü atlatirsak kimyasal riski bitiyor mu yoksa kese görünene kadar devam eder mi bu kimyasal riski
Canim o risk kese gorunene kadar var ama sen simdiden bunu dusunme bersey guzel gidecek oyle dusun

herkese selamlar. yarın transferim olucak inşallah ama bugün nasıl geçicek bilmiyorum kızlar. işe geldim çalışıyorum yoğunda biraz ama gözüm hep saatte bugün bitsin hemen yarın olsun istiyorum. sonraki 12 gün nasıl geçicek onu bilmiyorum bir türlü :) sizlerden pozitifleri duydukça umutlanıyorum, mutlu oluyorum. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…