canım maşalllah idrar da nasıl çıkmamış ki anlamadım. korkma kramplar oluyor rahim büyüdüğü için daha da çok olacak. gerçekten maşşalllahhhKızlar kan değeri 55 çıktı şükürler olsun ama hastaneden geldiğimden beri kötüyüm duş aldım yolda kramplarım arttı biraz pembe akıntı oldu çok korktum inş bişey olmaz çarşamba tekrar yapıcam inş düşüşe geçmez. Bu arada kızlar negatif çıkanlar hiç üzülmeyin doktor bile şaşırdı mümkün değil çıkması çok erken dedi demekki gerçekten erken oyüzden moral bozmayın
Umut senin idrarda da çıktı hemde 5. Günde senin çoğul gebelik bile olabilir.canım maşalllah idrar da nasıl çıkmamış ki anlamadım. korkma kramplar oluyor rahim büyüdüğü için daha da çok olacak. gerçekten maşşalllahhh
Canim Sakın moral bozma gerçekten erkenmiş benimde çıkmadı idrarda meraktan gittim kanda çıktı ille çıkacak değil bu idrardaYaptım ama tek çizgi negatif demeye dilim varmıyor daha bugün 6.günüm beynim durdu valla iki saattir
Canim hayirlisi rabbim saglikla sihhatle nasip etsin de...ben kana cesaret edemiyorum canim iyice koyulasmadan.Umut senin idrarda da çıktı hemde 5. Günde senin çoğul gebelik bile olabilir.
Yaptım ama pişmanım keşke yapmasaydim umutun dediğini dünden beri düşünüyorum . Daha çok korku var ya düşerse kimyasal olmasından korkuyorum . Kızlar bu arada kimyasal gebelik enfazla değeri kaca kadar çıkar yada böyle bişey var mı acabaBilgehn canım hayırlı olsun tebrik ederim.. Aynı gün transfer olmusuz ben ne ıdrar yapabıldım nede kan persembe kan gunum onu beklıyorum
Umut canım masallah sanada hem cesaretine hemde bebegıne
Benım adet gunum dundu olmadım cok sukur.. Cok heyecanlıym o attıgımız jel gerı gelıyo ya her geldıgınde kan sanıyorum kalbım oyle atıyo ki sormayın gitsin :) beni hala eklememısn listeye oysa bır hafta once yazmstm kuzum bılgılermi
Cnm, sen zaten iyi gidiyorsun ortalamalara bakarsak, canini sikman icin bir sebebin yok, rahat ol. 5 günlük embriyosu mu?Bilgehn .!.:Kızlar kan değeri 55 çıktı şükürler olsun ama hastaneden geldiğimden beri kötüyüm duş aldım yolda kramplarım arttı biraz pembe akıntı oldu çok korktum inş bişey olmaz çarşamba tekrar yapıcam inş düşüşe geçmez. Bu arada kızlar negatif çıkanlar hiç üzülmeyin doktor bile şaşırdı mümkün değil çıkması çok erken dedi demekki gerçekten erken oyüzden moral bozmayın
Canim karistirmisim hemen bulup ekliycemBilgehn canım hayırlı olsun tebrik ederim.. Aynı gün transfer olmusuz ben ne ıdrar yapabıldım nede kan persembe kan gunum onu beklıyorum
Umut canım masallah sanada hem cesaretine hemde bebegıne
Benım adet gunum dundu olmadım cok sukur.. Cok heyecanlıym o attıgımız jel gerı gelıyo ya her geldıgınde kan sanıyorum kalbım oyle atıyo ki sormayın gitsin :) beni hala eklememısn listeye oysa bır hafta once yazmstm kuzum bılgılermi
Canim ya ben kork diye demedim uzuldum simdi. Eger 10.gunde dusuk cikarsa o zaman kimyasal olabilir sen daha 6.gunde yaptirdin yukselecekYaptım ama ke
Yaptım ama pişmanım keşke yapmasaydim umutun dediğini dünden beri düşünüyorum . Daha çok korku var ya düşerse kimyasal olmasından korkuyorum . Kızlar bu arada kimyasal gebelik enfazla değeri kaca kadar çıkar yada böyle bişey var mı acaba
Yok benim 7. Gündü dün 25 ocak transfer. Yani 10. Günü atlatirsak kimyasal riski bitiyor mu yoksa kese görünene kadar devam eder mi bu kimyasal riskiCanim ya ben kork diye demedim uzuldum simdi. Eger 10.gunde dusuk cikarsa o zaman kimyasal olabilir sen daha 6.gunde yaptirdin yukselecek
kimyasal gebelikte değerler yavaş artıyo canım tam ikiye katlamıyoYaptım ama ke
Yaptım ama pişmanım keşke yapmasaydim umutun dediğini dünden beri düşünüyorum . Daha çok korku var ya düşerse kimyasal olmasından korkuyorum . Kızlar bu arada kimyasal gebelik enfazla değeri kaca kadar çıkar yada böyle bişey var mı acaba
Evet canım 5 günlük. Hayirlisi olur inş tüm isteyenlere hepimize Allah hayırlı evlatlar verir . Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz bu da bizim sınavımızCnm, sen zaten iyi gidiyorsun ortalamalara bakarsak, canini sikman icin bir sebebin yok, rahat ol. 5 günlük embriyosu mu?Eki Görüntüle 1761101
Canim o risk kese gorunene kadar var ama sen simdiden bunu dusunme bersey guzel gidecek oyle dusunYok benim 7. Gündü dün 25 ocak transfer. Yani 10. Günü atlatirsak kimyasal riski bitiyor mu yoksa kese görünene kadar devam eder mi bu kimyasal riski
Ilk sayfa canimUmuttt o listeyi nasil gorebiliris ?
Canim senin pozitifmis ilk sayfaya baktım azonce orda gördüm kaçırmışım demekki ben söylediğini . Hayırlı olsun canım çok sevindimCnm, sen zaten iyi gidiyorsun ortalamalara bakarsak, canini sikman icin bir sebebin yok, rahat ol. 5 günlük embriyosu mu?Eki Görüntüle 1761101
Sagol cnm, darisi her isteyenin başına.Canim senin pozitifmis ilk sayfaya baktım azonce orda gördüm kaçırmışım demekki ben söylediğini . Hayırlı olsun canım çok sevindim
Kaçıncı gün yaptın testiSagol cnm, darisi her isteyenin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?