2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Kızlar beni doktor aradı.. Kan yaptrdık 1 cıktı negatıf.. Yas 25 2 adet embryo kondu tutmadı.. Agladım mahvoldum ama napım olmadi.. Genetık testi ıstedi kan vercz esımle adet bitince..

Kızlar beni doktor aradı.. Kan yaptrdık 1 cıktı negatıf.. Yas 25 2 adet embryo kondu tutmadı.. Agladım mahvoldum ama napım olmadi.. Genetık testi ıstedi kan vercz esımle adet bitince..
Canim kacimci gundu

Cok geçmiş olsun rabbim daha hayirlisini verir inşallah. Uzulme rabbim imtihan ediyo...
Senin ilk transferden sonra agrilarin oldumu bisey hissettinmi. Zaman icerisinde kasiklarin agridimi merak ettim.

9.gundu.. 25 ocakta olmstm.. cok kasıklarım agrıdı.. hatta soyle dıyım rahımden gobge kahverengi bır cızgım cıktı cok ınanmıstm.. 5. gün embrıyosu yasım 25 rahım kalınıgına super demısti.. anlayamadım.. rabbım bunu uygun gordu yapacgm bısey yok.. benle esımden kan alıncak genetıgımze bakılcak.. bırsey cıkmazda 5 dondurulmusum daha var mart nısan gbi yenıden transfer olcam.. bu kadar kızlar benden.. dermanım yok umarım cevaplayabılmıısmdir..

Canim hiç üzülme demekki bu hayırlı olmayacaktı. Biliyorum ne desek boş illaki yaşayacaksın acıñı . Ama bak yasin çok genç daha inş en yakın zamanda Allah hakkında hayırlı olanı verir

hakkında hayırlısı olsun. embriyoların kalitesi hakkında bilgi verdilermi size

kızlar selam öncelikle hepimizin transferleri hayırlı olsun bebeklerimize kavuşacak olumlu sonuçlarla haber verelim inşallh.benim 28 ocak transferim oldu 9 şubat test günüm 5.gün embryosu 2 adet koydular inşallah olumlu sonuçlar veririm çok heyecanlıyım ve korkuyorum açıkçası olumsuz olmasın....

Benimde trqnsferim 28 ocak, 2 embriyo konuldu,tahlil gununu 12 subqt verdiler,bende 9 subatta yaptirsam cikar sanirim,hayirli olsun insallah

Benimde trqnsferim 28 ocak, 2 embriyo konuldu,tahlil gununu 12 subqt verdiler,bende 9 subatta yaptirsam cikar sanirim,hayirli olsun insallah
Benim transferim 27 sinde oldu test gunum yarın canım. Daha erken de yapabilirsin çıkar .

Canim bende 29 ocakta oldum 12 subatta tahlil olumlu veya olumsuz orda ogrenmek istiyorum insallah.
Hayirlisi hepimiz icin bendede 2 embriyo koydular.

herkese merhaba

bu yollardan geçmiş biri olarak bazen bu sayfalara girip okuyorum.

dondurulmuş transferin sonucu tazeye göre daha erken çıkıyor kızlar.ben salı transfer oldum pazar erken gebelik testinde silik çizgiyi görüp kan verdim ve değerim 43tü.5.gün embriyosuydu yalnız benim.3gün olanların o kadar erken çıkmaz

Selam kizlar benide ekleyin bugun iki tane 5 gunluk 1. Kalitede emriyo koyuldu 6 tanemde donduruldu 16 subatta sonucumu ogrenicem cok heycanli bi surec allah isteyen herkese banada bebek nadip etsin oglum insallah abi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…