Sedabk kantestin icin erkrn degil mi cumartesi benim bu gun 5.gunum sali yapicam kan testini.
Biraz hassasiz ama ben olumlu dusunmek gerektugini dusunuyorum testin uzerinde kaca duyarlıdır diyor ona bak.mesela bazilari 20 uzerini gosteriyor silik cikinca 20 diyorsun. Ama su var simdi gitsen kan versen 20 30 cikacak kendini yicen yukselcek mi diye bence o daha kotu ama yinede sen bilirsin. Ben de 4.gun cok hapsirdim 7 8 defa ama rabbime emanet o kadar kolay birakmazlar bizi meraklanma.Cok uzdum kendimi gercekten sonucta dunde cok net gorunuyordu bugunde oyle heralde yarin obir gun koyulasir zaten bekleyemicem cuma yaptiricam testi boyle cok tedirginim uzuyorum kendimi cok dun ayakta hapsirdim diye yarim saat agladim ben ona sahip cikamiyorum diye testi biran once yapmak daha mantikli geliyor artik sonucta testte daha silik olsa bile pozigiftir diyo olmasa hicbisey cikmazdi dimi
Canim çamaşırım surekli islak benim surekli adet olacakmisim hissi var sanirim normal bir durum bu.zaten jel geliyor sureklikızlar transfer sonrası 6. günüm bugün ama size bişi sorucam özellikle mutlu sona erenler, sanki kanama olucamış gibi doluluk hissi var biraz bende bide su gibi bi akıntı oluyo. dr akıntıya normal dedi ama doluluk hissini sormadım hiç sizdede olmuşmuydu böyle?
Ins hayirli haberlerini alirizgeçen hafta çarşamba yapıldı transfer normalde 15i pazartesi çağırdı 12.gün oluyo ama benim sabırsızlığım 10.günde gidicem. 5.gün embriyosuydu
Biraz hassasiz ama ben olumlu dusunmek gerektugini dusunuyorum testin uzerinde kaca duyarlıdır diyor ona bak.mesela bazilari 20 uzerini gosteriyor silik cikinca 20 diyorsun. Ama su var simdi gitsen kan versen 20 30 cikacak kendini yicen yukselcek mi diye bence o daha kotu ama yinede sen bilirsin. Ben de 4.gun cok hapsirdim 7 8 defa ama rabbime emanet o kadar kolay birakmazlar bizi meraklanma.
Canim çamaşırım surekli islak benim surekli adet olacakmisim hissi var sanirim normal bir durum bu.zaten jel geliyor surekli
Ins hayirli haberlerini aliriz
bende zararlı olduğunu sanmıyorum canım hapşırmanın. ben hep kayısı yiyorum o yüzden ıkınmam geremiyor. ben jelden sonra 5 dk hareket ediyorum sadece çok aşırı değil. ama pek geri gelmiyor benm jel. 2 3 güne bir kere topak topak geliyorben transferin olduğu gün grip oldum ertesi gün kaç kere hapşurdum bilmiyorum ama embriyolog öksürmenin hapşurmanın bi zararı olmadığını söylemişti. daha çok bi yere uzanma tuvalette falan ıkınma ve rahim kasılmasının olmamasına dikkat et demişti. sendede durum iyidir umarım
benimde sürekli olmasada ıslak, jelin gelişini anlıyorum zaten ama sürekli olmuyo o tek seferde gidiyo bende neyseki :) yoksa sürekli ay bişimi oldu diye duramazdım heralde. jeli kullanıktan sonra 5dk falan dinleniyosunuz dimi? sonra en az 15dk yürüyüş zaten o arada gidiyo jelinde fazlası
Canim ya okadar ugrastim ama kabizlik basladi baktim ikinmaya basladim hemen kalktim ne yapsam kayisi suyu falanmi icsem acababende zararlı olduğunu sanmıyorum canım hapşırmanın. ben hep kayısı yiyorum o yüzden ıkınmam geremiyor. ben jelden sonra 5 dk hareket ediyorum sadece çok aşırı değil. ama pek geri gelmiyor benm jel. 2 3 güne bir kere topak topak geliyor
canım ben sabanh akşam 3 4 tane kayısı yiyorum sen yemedn mi ya bence sürekli kuru kayısı ye canım. ananas ye onlar hep engelliyor kabızlığımı.Canim ya okadar ugrastim ama kabizlik basladi baktim ikinmaya basladim hemen kalktim ne yapsam kayisi suyu falanmi icsem acaba
Ananas yiyorum her gun canim ama kayisi yemedim ilk defa bugun oldu cok fena valla baktim zorlaniyorum kalktim hemen korkudan hemen aldirayim kayisi esimecanım ben sabanh akşam 3 4 tane kayısı yiyorum sen yemedn mi ya bence sürekli kuru kayısı ye canım. ananas ye onlar hep engelliyor kabızlığımı.
Ay icerim valla yrtrki gecsin sagol canimSabah aç karnına bi yemek kaşığı zeytinyağı arkasından bir bardak ılık su için kabız olmayı engelliyo
Canim sen hemen kayisi ye su ic baska birsey yeme bekle hemen faydasi olurAnanas yiyorum her gun canim ama kayisi yemedim ilk defa bugun oldu cok fena valla baktim zorlaniyorum kalktim hemen korkudan hemen aldirayim kayisi esime
Kıslar bişey sormak istiyorum aranızda progestan iğne kullanan var mı? Günde kaç tane oldunuzCanim sen hemen kayisi ye su ic baska birsey yeme bekle hemen faydasi olur
Ben jel kullaniyorum canim igne kullanmiyorumKıslar bişey sormak istiyorum aranızda progestan iğne kullanan var mı? Günde kaç tane oldunuz
Gunde bir kez bes tane canim simdi jele devam ediyorum malesef cok acitiyor cok insallah iyi bi hemsire denk gelirKıslar bişey sormak istiyorum aranızda progestan iğne kullanan var mı? Günde kaç tane oldunuz
Transferden önce 2 tane kullanmıştım. Ve berbattı resmen üstüne oturamadım. Şimdi süresiz olarak devam edicem günde 1 tane olarak. Hakkımızda hayırlısıO
Gunde bir kez bes tane canim simdi jele devam ediyorum malesef cok acitiyor cok insallah iyi bi hemsire denk gelir
Ben gunde bir kullaniyodum bi zamanlarKıslar bişey sormak istiyorum aranızda progestan iğne kullanan var mı? Günde kaç tane oldunuz
inşallah herşey çok güzel olur canım dua et sabret 3.gün embriyosu erken çıkmaz en az 7. 8. gün test yap üzme kendni boşuna kafa dağıt bu süreçteRabbim hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah. Bende 2 aydır okuyorum kapatıyorum tüm yazilanlari .Cumartesi transferim oldu ve tek başıma beklemek zor. Ilk denemem 2 adet 3. Gün embriyosu. Bana kalsa hergün test yapmak istiyorum. Aranızda 5.gün 7.gün test yapanlar var. Ben korkuyorum. Çünkü kullandığımız ilaçlarda böyle etkiler yapabiliyormuş. Sevinip üzülmek de var. Gerçekten kafalar çok karışık. Bizi biz anlarız sadece. Umarım tek tek hepimizin iyi haberlerini alarak geçiririz bi dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?