Sağol canım. Artık dayanicam mecbur. Dayanabilirsem pazar günü test yapmak istiyorum. Ama :) bir yandan diyorum ne olacak al 5-10 test hergün yap evde.
Canim cok fazla lh hormonu aldik bence etkiler ya.gebelik testi yapsan daha dofru sonuc cikar.ovulasyon icin o kadar fazla ilac kullandik ki bence lh yuksektir zzatenArkadaslar benim bugun 4. Gunun ve bu sabah ovulasyon testi yaptim . Biliyorsunuzdur belki gebelik olusmussa ovulasyondaki ikinci cizgi koyulasiyor biraz koyulasmisti benimki.Gebelik testini icin hem cok erken diye düşündüm hem de cesaret edemedim .Moralimiz bozmak istemiyorum .Sizce heveslenmeli miyim yoksa ilaçlar etkili midir lh seviyesini yulseltmede
Haklisin sanirim.Bu arada bel ve sirt agrilarim var sende de varmiydi bu agrilar baya hissediyorum ama kasiklarimdaki batmalar ilk gunku gibi değil bazen var bir seyler diyorum bazen hossetmiyorumCanim cok fazla lh hormonu aldik bence etkiler ya.gebelik testi yapsan daha dofruc cikar.ovulasyon icin o kadar fazla ilac kullandik ki bence lh yuksektir zzaten
canım hergün birbirinden farklı geçiyor ya ben bir ara bel ağrısı yaşadım ama sırt ağrısı yaşamadım. kasıklarımda batma yok canım benm artık ama arada oluyor kısa süreli eskisi gibi değil ilk günler hep oluyordu.bugün rahmde sanki birşeyler oluyor gibi hissediyorum sanki orada hafiften bir çalışma var gibime geliyor. bence hislere takılma hamilesin sen öyle düşünnnn ben sonucumu pozitifliğe bağlıyorum :))Haklisin sanirim.Bu arada bel ve sirt agrilarim var sende de varmiydi bu agrilar baya hissediyorum ama kasiklarimdaki batmalar ilk gunku gibi değil bazen var bir seyler diyorum bazen hossetmiyorum
Insallah canim ya pozitif dusunmek lazim zor olsa da :)canım hergün birbirinden farklı geçiyor ya ben bir ara bel ağrısı yaşadım ama sırt ağrısı yaşamadım. kasıklarımda batma yok canım benm artık ama arada oluyor kısa süreli eskisi gibi değil ilk günler hep oluyordu.bugün rahmde sanki birşeyler oluyor gibi hissediyorum sanki orada hafiften bir çalışma var gibime geliyor. bence hislere takılma hamilesin sen öyle düşünnnn ben sonucumu pozitifliğe bağlıyorum :))
Umuttt nasilsin doktora gittinmi ultrasona baktirdinmi tahlih değeri yukseliyormu ne durumdasindiğer bilgileride Transfer oluncA verirsin canım inşalla hakkında hayırlısı olur
canım 10.gün 490 12. gün 1200 dü şükür tekrarlamaya gerek yok dedi doktorum cuma gidicem çoook heyecanlıyım inş bebişlerimi görebilirim.Umuttt nasilsin doktora gittinmi ultrasona baktirdinmi tahlih değeri yukseliyormu ne durumdasin
aynen öyle canım ya rhat olmak çok önemli gerçektenInsallah canim ya pozitif dusunmek lazim zor olsa da :)
Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ve darısınıda bize versin:)))canım 10.gün 490 12. gün 1200 dü şükür tekrarlamaya gerek yok dedi doktorum cuma gidicem çoook heyecanlıyım inş bebişlerimi görebilirim.
amin canım rabbm isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu 4 5 günde adepte oldum onlara ya :)Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ve darısınıda bize versin:)))
canım ben climare bant crinone jel hibor iğne kullanıyorum birde folik asitKızlar transfer sonrası hangi ilaçlari Kullandınız
Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha varamin canım rabbm isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu 4 5 günde adepte oldum onlara ya :)
canım ben climare bant crinone jel hibor iğne kullanıyorum birde folik asit
Benim: cyclo-progynova(beyazları)Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha var
Bence seninki normal olan canım. Daha bu kadar çok ilacı kullanani görmedim zaten. Bugün dikkatimi çekti çok olduğu. Mesela yarın 4 tane ayrı iğne varBenim: cyclo-progynova(beyazları)
Progestan iğne günde 1 tane
Progestan hapıda fitil olarak kullanıyorum günde 3tane
Sadece bunları kullanıyorum epeyce azmış. Neden ki
her doktorun tekniği farklı canım belki vardır bir bildiği.Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha var
Belki de öyledir canım umarım bildiği vardir: )her doktorun tekniği farklı canım belki vardır bir bildiği.
Biz ne gün test yapıcazz.pazartesi yapsak çıkarmı acabaBelki de öyledir canım umarım bildiği vardir: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?