2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Göbekten vurulan iğne de mi yok senin canım? O genelde veriliyor düşük önleyici. Ama onun dışında benimki fazla arkadaşlarin aşağı yukarı ayni. Endişe etme yani canm.
Canım ben hiç ilaç kullanmıyorum. crinone jel bide folik asit.Birde benim çok az pıhtılaşmam bile var. Dr hafif bir şey o bir şey olmaz dedi. Diğer denemelerde kullanmıştım.Bu merkezde yumurtaları geliştirirken de ne yüksek doz iğne ne de fazla ilaç kullandım. Çünkü kadınların neredeyse %40 ında varmış az düzeyde pıhtılaşma doğal yolla gebelerin haberi bile olmuyor yani.

Canım ben hiç ilaç kullanmıyorum. crinone jel bide folik asit.Birde benim çok az pıhtılaşmam bile var. Dr hafif bir şey o bir şey olmaz dedi. Diğer denemelerde kullanmıştım.Bu merkezde yumurtaları geliştirirken de ne yüksek doz iğne ne de fazla ilaç kullandım. Çünkü kadınların neredeyse %40 ında varmış az düzeyde pıhtılaşma doğal yolla gebelerin haberi bile olmuyor yani.
Anladım canım doktorlar hastalarina göre tedavi uyguluyorlar demek ki. Gerçi bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyorum. Daha önce düşük falan da yapmadim. Benim doktor abartmış azıcık: ) işe yaradin da. Hepimizin sonucu olumlu olsun da tabi kucagimiza da alırız inşallah tedavi nasıl olursa olsun

O
10.gunse git canim ya bende 10.gun vermistim kani. Hayirli haberler ver bize.ay seni esime bile anlattim o doktora ragmen oldu dedim o kadar uzulmustum ki ogun gercekten cok sevndm.kardesin sehir disinda mi canim?bence git kafan dagilir oturursun kendini yormazsin.bence super olurdu
Canim 6 saat yol goze alamiyorum esim asla olmaz diyot zaten allah korusun olacaksa her yerde olur ama sen tedbirini al takdir allahtan :))

Arkadaslar ben transferimi Adanada yaptirdim 7.günüm ilk transferim bazı arkadaslara 35 yaş altı birden fazla embriyo transfer edilmiş ilk transferde birden fazla embriyo koyulan arkadaşlar özel de mi yaptirdiniz acaba? ??

Arkadaslar ben transferimi Adanada yaptirdim 7.günüm ilk transferim bazı arkadaslara 35 yaş altı birden fazla embriyo transfer edilmiş ilk transferde birden fazla embriyo koyulan arkadaşlar özel de mi yaptirdiniz acaba? ??
Hayir canim ozellerde bile tek emriyo zorunlulugu var sadecede ikinci denemeden sonra iki emriyoya izin var .. Bende özel ege tup bebekte yaptirdim bu gun 6 gununum

Hayir canim ozellerde bile tek emriyo zorunlulugu var sadecede ikinci denemeden sonra iki emriyoya izin var .. Bende özel ege tup bebekte yaptirdim bu gun 6 gununum
İlk transferde birden fazla embriyo koyan merkezler var hala sanırım ben de 10.günü bekliyorum inşallah Allah hepimizin dualarini kabul eder

senın 5. gun embrıosumuydu benımde yarın 10. gun bende kan vermeye gıdıyom bakalım offfffffffff cok farklı bı duygu yaaaaa
Yarin bende kan tahlili verecem inşallah bakalim ikiz gebelik bekliyorum insallah yuksek cikar.hepimiz icin hayirlisi.

Yarin bende kan tahlili verecem inşallah bakalim ikiz gebelik bekliyorum insallah yuksek cikar.hepimiz icin hayirlisi.

Bende embrio cift diye olr dusunuyorumda hayirlisi artik ama bugun felaket batmalar var kasiklarimda falan az telaslaniyorum aslinda ama bebegim iyice yerlesiyo sanirim :)

Back
X