2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi

Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
Benim de ayniydi hatta hala devam ediyor cunku hamileyim :)

Hamileliğin ilk zamanları aynı regl olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı oluyor canım korkma.
Kendini yormayıp dinlenince azalıyor.

bende 5 haftalık hamileyim evde idrar testiyle öğrendim ama kahverengi lekelenmeler oluyor,pazartesi kan testi sonuçlarımı alıcam, kahverengi lekenlenme yaşayan varmı?

bende 5 haftalık hamileyim evde idrar testiyle öğrendim ama kahverengi lekelenmeler oluyor,pazartesi kan testi sonuçlarımı alıcam, kahverengi lekenlenme yaşayan varmı?
Basta bende de vardi canim simdi gecti

nisan8787 bir hafta büyükmüş senin ne zaman kesildi peki, ben çok endişeleniyorum

İnşallah canım B-hcg 1463 çıktı bu arada dayanamayıp doktora gittim kese çok küçülmüş Allah hayirlisini verir inşallah hepimize
Ben de bugün baktirdim 687 çıktı ama kadın doğuma görunmedim daha bebek görünmez diye. Buradan haberleselim büyük ihtimal iki gün arayla bebislerimiz

-
[QUansut05, post: 44532417, member: 597537"]Kızlar merhaba ben de uzun zamandır forumu takipteydim bugün öğrendim 190 çıktı kan değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Sizde varmı lekenleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…