Cnm bi test yapsana ben de günlerce yapmadım negatif görmemek için ama keşke daha önce yapsaydim diyorum :)canm bnmde acayip göğüs aağrım var ve ateş basması oluyo ağız kuruluğuda oluyo ama hamilemiyim bilmiyorum
sen ne zaman öğrendin canım adetin geçince mi ?anlatsana bana lütfen naasıl öğrendn öğrenmeden önce neler yaşadınCnm bi test yapsana ben de günlerce yapmadım negatif görmemek için ama keşke daha önce yapsaydim diyorum :)
çok erken gitme canım yine bekliyosun daha gergin oluyoKızlar ben de 5 ocak ta öğrendim hamile olduğumu. İki gün sonra da kanda baktılar sonuç pozitif. Bugün itibariyle 4+3 üm . Doktor randevumu tam 5 haftalıkken yaptıracağım. Çok gerginim, gece gündüz uyku yok resmen. Kasık ağrısı oluyor hem solumda hem sağımda. Sol kasığımda hafif bir şişlik var. Doktor randevusu için daha erken mi? Beklemek bile zor geliyor
Canım sorun yapma önce kese sonra bebek oluşuyor kardesim ki de öyle oldu ve şuan bebeğimiz 5 aylıkkızlar merhaba,
inanılmaz gergin zamanlar yaşıyorum 2016 da emin oldum hamile olduğumdan çok da istiyordum bunu bekleyen çok kişi var biliyorum o yüzden kılavuz olması sebebiyle söyliyim ki üç gün öncesine kadar yanımda ped taşıyordum sürekli regl olucakmış hissi var fakat şöyle bi sorunum var 13,8 mm kesem var 6098 hcg değerim kesem oluşmuş ama içinde bişey yok
5+4 gibi tahmin etti doktor gününü ama hiç cesaretlendirici bişey söylemedi bi sorun var mı diyorum kese oluşmuş diyo sanki bana bi sorun var gibi geldi bir de vajinal muayene yapalım haftaya geldiğindse göremezsek dedi duyan arkadaşlarım aaa sakın diyo internetten araştırıyorum bi zararı yok diyo çok kötüyüm kızlar zaten hassasımlütfen bi bildiğiniz varsa benle aynı durumda olan falan değerleriniz nasıl paylaşalım kızlar teşekkür ederim şimdiden
Benim bildigim once kese olusuyo bebek daha sonra gozukuyor. 5haftayken gozukmesi zor sanki . icini ferah tut moralini yuksek tut[/QUOTE][QUOTeth, post: 44557888, member: 310556"]kızlar merhaba,
inanılmaz gergin zamanlar yaşıyorum 2016 da emin oldum hamile olduğumdan çok da istiyordum bunu bekleyen çok kişi var biliyorum o yüzden kılavuz olması sebebiyle söyliyim ki üç gün öncesine kadar yanımda ped taşıyordum sürekli regl olucakmış hissi var fakat şöyle bi sorunum var 13,8 mm kesem var 6098 hcg değerim kesem oluşmuş ama içinde bişey yok
5+4 gibi tahmin etti doktor gününü ama hiç cesaretlendirici bişey söylemedi bi sorun var mı diyorum kese oluşmuş diyo sanki bana bi sorun var gibi geldi bir de vajinal muayene yapalım haftaya geldiğindse göremezsek dedi duyan arkadaşlarım aaa sakın diyo internetten araştırıyorum bi zararı yok diyo çok kötüyüm kızlar zaten hassasımlütfen bi bildiğiniz varsa benle aynı durumda olan falan değerleriniz nasıl paylaşalım kızlar teşekkür ederim şimdiden
İnşallah canım teşekkür ederim rahatladım. Nasip bakalımÇa
Canım sorun yapma önce kese sonra bebek oluşuyor kardesim ki de öyle oldu ve şuan bebeğimiz 5 aylık
İçme canım bebişi etkiler. Ben de çok korkuyorum ilk gebeliğim 8 haftalıkken kürtaj ikincisi gecen ay kimyasal. şimdi sevinemiyorum bile. daha dr a gitmedim 19.nda gitcem. sen ultrasona girdin miCnm benim sanırım 5 hafta 5 gunluk dün tekrar baktım B-hcg 2490 çıktı.korkuyorum bisy olursa diye çünkü ben günde 2 pakete yakın sigara içen biriydim öğrendiğimde beri icmemeye çalışıyorum ama günde 2 tane en fazla iciyorum ne yapicam bilmiyorum
Tebrik ederimmm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı hayırlı bi bebekin olurArkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
:)
Amin cnm cümlemizinnn ins.Tebrik ederimmm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı hayırlı bi bebekin olur
Tebrikler canım dua et bize hep inşallah sağlıklı bir bebişin olurArkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
:)
Tabiki cnm hayirlarla , sagliklica kucagimiza alalimmm inş :)Tebrikler canım dua et bize hep inşallah sağlıklı bir bebişin olur
canm merhaba belirtilerin nelerBen de burdayim artiiiikonce cift cizgi ardindan beta hcg 840 kac haftaligim anlamadim ama nette 3-4-5 degismis hep
canımTeşekkür ederiiim canım
Beyaz elkremi gibi akonti,
Kasik ağrısı
Göğüste şişkinlik ve ağrı
Uyku
Halsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?