2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

canm bnmde acayip göğüs aağrım var ve ateş basması oluyo ağız kuruluğuda oluyo ama hamilemiyim bilmiyorum
Cnm bi test yapsana ben de günlerce yapmadım negatif görmemek için ama keşke daha önce yapsaydim diyorum :)

kızlar merhaba,
inanılmaz gergin zamanlar yaşıyorum 2016 da emin oldum hamile olduğumdan çok da istiyordum bunu bekleyen çok kişi var biliyorum o yüzden kılavuz olması sebebiyle söyliyim ki üç gün öncesine kadar yanımda ped taşıyordum sürekli regl olucakmış hissi var fakat şöyle bi sorunum var 13,8 mm kesem var 6098 hcg değerim kesem oluşmuş ama içinde bişey yok
5+4 gibi tahmin etti doktor gününü ama hiç cesaretlendirici bişey söylemedi bi sorun var mı diyorum kese oluşmuş diyo sanki bana bi sorun var gibi geldi bir de vajinal muayene yapalım haftaya geldiğindse göremezsek dedi duyan arkadaşlarım aaa sakın diyo internetten araştırıyorum bi zararı yok diyo çok kötüyüm kızlar zaten hassasım lütfen bi bildiğiniz varsa benle aynı durumda olan falan değerleriniz nasıl paylaşalım kızlar teşekkür ederim şimdiden

çok erken gitme canım yine bekliyosun daha gergin oluyo

[QUOTeth, post: 44557888, member: 310556"]kızlar merhaba,
inanılmaz gergin zamanlar yaşıyorum 2016 da emin oldum hamile olduğumdan çok da istiyordum bunu bekleyen çok kişi var biliyorum o yüzden kılavuz olması sebebiyle söyliyim ki üç gün öncesine kadar yanımda ped taşıyordum sürekli regl olucakmış hissi var fakat şöyle bi sorunum var 13,8 mm kesem var 6098 hcg değerim kesem oluşmuş ama içinde bişey yok
5+4 gibi tahmin etti doktor gününü ama hiç cesaretlendirici bişey söylemedi bi sorun var mı diyorum kese oluşmuş diyo sanki bana bi sorun var gibi geldi bir de vajinal muayene yapalım haftaya geldiğindse göremezsek dedi duyan arkadaşlarım aaa sakın diyo internetten araştırıyorum bi zararı yok diyo çok kötüyüm kızlar zaten hassasım lütfen bi bildiğiniz varsa benle aynı durumda olan falan değerleriniz nasıl paylaşalım kızlar teşekkür ederim şimdiden [/QUOTE]
Benim bildigim once kese olusuyo bebek daha sonra gozukuyor. 5haftayken gozukmesi zor sanki . icini ferah tut moralini yuksek tut

Ça
Canım sorun yapma önce kese sonra bebek oluşuyor kardesim ki de öyle oldu ve şuan bebeğimiz 5 aylık

Benim bildigim once kese olusuyo bebek daha sonra gozukuyor. 5haftayken gozukmesi zor sanki . icini ferah tut moralini yuksek tut[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim

İçme canım bebişi etkiler. Ben de çok korkuyorum ilk gebeliğim 8 haftalıkken kürtaj ikincisi gecen ay kimyasal. şimdi sevinemiyorum bile. daha dr a gitmedim 19.nda gitcem. sen ultrasona girdin mi

Arkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
:)
Tebrik ederimmm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı hayırlı bi bebekin olur

Arkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
:)
Tebrikler canım dua et bize hep inşallah sağlıklı bir bebişin olur

Ben de burdayim artiiiik once cift cizgi ardindan beta hcg 840 kac haftaligim anlamadim ama nette 3-4-5 degismis hep

Teşekkür ederiiim canım
Beyaz elkremi gibi akonti,
Kasik ağrısı
Göğüste şişkinlik ve ağrı
Uyku
Halsizlik

Teşekkür ederiiim canım
Beyaz elkremi gibi akonti,
Kasik ağrısı
Göğüste şişkinlik ve ağrı
Uyku
Halsizlik
canım bende yumurta çatlama döneminden beri 4 gün sonra göğsüm dokununca acıyodu ama iki gün sonra yani 6. gün falan kendiliğinden sızlamaya başladı. kremsi 1 damla falan bi akıntı geldi. ama şuan akıntı yok bazen hafif bel ağrım ve bazen adet olacakmış gibi ağrım oluyo. ve göğüslerde büyüme var kenarları pütürlü gibi. uykku ve halsizlik bendede var ama korkuyorum sen ne kadarlık hamilesin

Kızlar ctesi ve pazar teste silik ikinci çizgi gördüm ve bugün doktora gittim. kese falan görünmedi karından ultrasonla ama beta değerim 61 çıktı. Doktora gösteremedim ama sanırım hamileyim kac haftalık olduğunu falan çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…