2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

-
[QUansut05, post: 44532417, member: 597537"]Kızlar merhaba ben de uzun zamandır forumu takipteydim bugün öğrendim 190 çıktı kan değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sizde varmı lekenleme
[/QUOTE]
Çok hafif geldi bu sabah peçeteyle sildiğimde fark ettim ama tekrarı olmadı şimdilik

cans: 44532510 .!.:
Sizde varmı lekenleme
Çok hafif geldi bu sabah peçeteyle sildiğimde fark ettim ama tekrarı olmadı şimdilik[/QUOTE]

Bende var gunduzleri genelde oluyo. Pazartesi yı bekliom kan sonuçlarını alicam o zaman sorucam ama merak ettim bunu yaşayan hamile varmı diye

Çok hafif geldi bu sabah peçeteyle sildiğimde fark ettim ama tekrarı olmadı şimdilik

Bende var gunduzleri genelde oluyo. Pazartesi yı bekliom kan sonuçlarını alicam o zaman sorucam ama merak ettim bunu yaşayan hamile varmı diye[/QUOTE]
Endişelenmeyin bence şimdilik belirtiler kişilere göre değişebilir içinizi ferah tutun

merhaba, benimde 3-4 gündür lekelenmem oldu hala devam ediyor. bugün doktora gittim progestan verdi. sanki daha çok arttı gibi kanamam. beta hcg 668 çıktı bugün. batım 4 ocaktı.

merhaba, benimde 3-4 gündür lekelenmem oldu hala devam ediyor. bugün doktora gittim progestan verdi. sanki daha çok arttı gibi kanamam. beta hcg 668 çıktı bugün. batım 4 ocaktı.
D

Ne dedi peki dusuk tehlikesi var dedimi ? Bu ilac ne ise yariyomus

düşük tehlikesi var demedi. ultrasonda keseyi göremediği için pazartesi tekrar gideceğim. ilacı değerlerime baktıktan sonra e-reçeteyle yolladı. daha önce kimyasal geçirdim özellikle lekelenme için gittim yerleşmeye çalışıyor dedi.

Tamam cnm çok tesekkurler

Tamam cnm cok

merhaba.bende hamile olduğumu 6 ocakta öğrendim bhcg 1869 cıktı. son adet tarihim 5 aralık.bügün doktora gittim keseyi gordu herşey yolunda dedi 10 gün sonra kalp atışları için gidicezbenimde sol kasığım ağrıyor doktor batma tarzı ağrıların normal olduğunu söyledi

CÇok sevindim cnm. Hayırlı olsun.

Kızlar ben de 5 ocak ta öğrendim hamile olduğumu. İki gün sonra da kanda baktılar sonuç pozitif. Bugün itibariyle 4+3 üm . Doktor randevumu tam 5 haftalıkken yaptıracağım. Çok gerginim, gece gündüz uyku yok resmen. Kasık ağrısı oluyor hem solumda hem sağımda. Sol kasığımda hafif bir şişlik var. Doktor randevusu için daha erken mi? Beklemek bile zor geliyor

Ben de bugün baktirdim 687 çıktı ama kadın doğuma görunmedim daha bebek görünmez diye. Buradan haberleselim büyük ihtimal iki gün arayla bebislerimiz
Cnm benim sanırım 5 hafta 5 gunluk dün tekrar baktım B-hcg 2490 çıktı.korkuyorum bisy olursa diye çünkü ben günde 2 pakete yakın sigara içen biriydim öğrendiğimde beri icmemeye çalışıyorum ama günde 2 tane en fazla iciyorum ne yapicam bilmiyorum

Cnm benim göğüslerim acimaya başlamıştı adet olmayı bekliyordum kasiklarimda da ağrı vardı ama batar gibi bi agriydi ağız kurulugum olmadi
canm bnmde acayip göğüs aağrım var ve ateş basması oluyo ağız kuruluğuda oluyo ama hamilemiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…