Benimde 4yildir cocugum olmuyor klomen kullaniyordum 3aydir ama sonuc yok buay klomene basladim 5gunumde fakat bir hafta sonra kontrole gittigimde rahim duvarin cok incelmis klomenle dedi doktorum birakmami soyledi 4tane yumurtam olmus hatta biri catlamis dedi estrofeme basladim cunku bebek tutunamiyor dedi simdi adetime 10gun var test yaptim negatiff sizce erkenmi davrandim testte
Ben varımslm kızlar kımse yokmuu
Insallah hayırlı haberlerını alırız bende beklıycem mecbur adet gunumu testlerden bıktım yapmıycagımmrb cnm.. bende bıseyler yazmak ıstedm cunku kımseyle paylasmıyoum bu durumu... benmde asılamamın 5. gunubugun beklemedeyım hayrlsyla ınsallah...
Ins
Insallah hayırlı haberlerını alırız bende beklıycem mecbur adet gunumu testlerden bıktım yapmıycagım
Merhaba inşallah güzel haberi alırsınız :)mrb cnm.. bende bıseyler yazmak ıstedm cunku kımseyle paylasmıyoum bu durumu... benmde asılamamın 5. gunubugun beklemedeyım hayrlsyla ınsallah...
Benimde 4 gun var daha. 8 gun erken aslinda 4 gun sonra tekrarlarsinAdetıme 8gun var kan testi negatıf sızce yukselme ıhtımalı varmı degerın bunu yasayan yada duyan varmı cok uzgunum
Sence olsa cıkmazmıydı ben 0.100 görünce umutlarım tamamen yıkıldı geneBenimde 4 gun var daha. 8 gun erken aslinda 4 gun sonra tekrarlarsin
daha adete 8 gün varken çıkmayabilir. dediğim gibi istersen birkaç gün sonra tekrarla. benimde 1.20 çıktı ama olduğunu sanmıyorumSence olsa cıkmazmıydı ben 0.100 görünce umutlarım tamamen yıkıldı gene
İnsallah canim malesef bende adetimi bekliyorum sonucum negatifBen de iğnenin 17. günü yani bugün regl oldum. Umutlar şubata kaldı
ben de beklemedeyım kızlarrr 9 yada 10 şubat reglı gunum bakalımm klomen de ıkıncı ayımmm ammaa umutsuzum iğneyı oldugumun ertesı gunu yapamadık dıger gun yaptık yanı 2 3 gun ondan oncede 3 4 ks yaptık amaa kıymett rabbım ol dersee oluverırı
klomen yanında ek bi ilaç kullanıyormusun bende bu ay ilk defa klomen+ catlatma iğnesi kullandım yanındada glucophage + folbiol kullanıyorumben de beklemedeyım kızlarrr 9 yada 10 şubat reglı gunum bakalımm klomen de ıkıncı ayımmm ammaa umutsuzum iğneyı oldugumun ertesı gunu yapamadık dıger gun yaptık yanı 2 3 gun ondan oncede 3 4 ks yaptık amaa kıymett rabbım ol dersee oluverırı
yok cnm sadece klomen kullandım 6 gun ve catlatma iğnesii zaten yumurtalamaa problemımde yok acıkcası yumurtam da oluyorrr ılac sadecee buyutsun iicee dıyee bakalaımmm artıkkklomen yanında ek bi ilaç kullanıyormusun bende bu ay ilk defa klomen+ catlatma iğnesi kullandım yanındada glucophage + folbiol kullanıyorum
Bende ilk defa kullandım bekliyorum bakalımyok cnm sadece klomen kullandım 6 gun ve catlatma iğnesii zaten yumurtalamaa problemımde yok acıkcası yumurtam da oluyorrr ılac sadecee buyutsun iicee dıyee bakalaımmm artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?