2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

benim 3.günüm ama bişeyler hissederim diye düşünüyodum hep bakalım sonra ne olacak. çünkü çoğu kişi ağrılardan şikayetçi. karın bel ağrılarından. ama yok bizde
canim ben şimdi doktora gittim iki tane yumurta büyümüş 16 mm olmus. demekki her ay ağrı sızı olmasına gerek yok

klomen bitti mi senin bittiyse kaç gün oldu. iki yumurtan çok iyi büyümüş inşallah olur bu ay
çarşamba akşamı son klomeni içtim. günde 2 tane kullandim bir de yaninda inofolic combi kullandim gunde 2 tane. inofolic combiye devam ediyorum. benim yumurtalar ilaca cabuk cevap veriyor cok şükür

Merhaba benim de dün klomen bitti. Ama ben reglin 3.günü kullanmaya başladım. Normalde 5. gün başlanmıyor mu?

Benim bebiş serüvenim de şöyle : beş buçuk yıllık evliyim. eskiden bebek lafını bile duymak istemezdim. ama iki yıldır istiyorum. geçen yıl miyom ameliyatı oldum. beş ay önce de eşim varikosel ameliyatı oldu. Yani bir türlü bebeğimiz olmadı.
Artık Allah bizim bebeğimizin olmasını istemiyor galiba diye düşünmeye başladım. Şimdi de PKO olabileceğim ortaya çıktı. bu hafta klomen kullandım. pazartesi günü de çatlatma iğnesi olacakmışım. ilaç da işe yaramazsa vazgeçmeyi düşünüyorum

merhaba bende 5,5 yıllık evliyim..pkoluyum bende..gecen sene üçüz hamileleik yaşadım 4 aylıkken düşük oldu..şimdi de bu ay klomenle tekrar başladık..2 yumurtam gelişti ve çatladı..tutarmı bilmiyorum ama yumurtaların gelişmesi sevindirici..senin çatlatma iğne vurulacak olman yumurtanın geliştiği anlamına gelir..niye vazgeçiyorsun ki?bu ay olmazsa bir sonraki ay olur..umudunu kaybetme

çarşamba akşamı son klomeni içtim. günde 2 tane kullandim bir de yaninda inofolic combi kullandim gunde 2 tane. inofolic combiye devam ediyorum. benim yumurtalar ilaca cabuk cevap veriyor cok şükür

maşallah senin yumurtalar çok hızlı cevap veriyormuş..inş hayırlısı ile tutar

canim deme öyle bi zamani vardir benim iki arkadaşım da 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldi. hem de tup bebek bile olmamisti.

oooo maşallah ister misim şimdide ikiz olsun... insallah tutar

Herhangi bir bilgim yok doktora özellikle sordum doktor ben hatalar ima vermiyorum dedi siz kullandınız mi

benide ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdı. senin gibi umarım herşey yolunda gider. adetimde bu ay çok uzun sürdü. dün siyaha yakın bir akıntı vardı ilaç yapar mı acaba

anladım benimde doktorum klomen bittikten iki gün sonra çağırdı seninkiler güzel büyümüş bakalım benim nasıl olacak.. ama adetim bu sefer uzun sürdü ve dün siyahımsı bi akıntı vardı ilaç yapar mı acaba hanımlar

Yumurtaların gelişip gelişmediğini bilmiyoru. Pazartesi gel iğne olacaksın dedi. Pko ike ilgili hiçbir sorunum yok zaten. Sadece bir hormon düşük çıkmış diye klomen verdi. Bu sefer de çok yumurta oluşursa korunun bu ay yapmayın diyormuş doktor. Dördüz beşiz falan olur diye. Hayırlısı bakalım. Pazartesiye az kaldı.

canim deme öyle bi zamani vardir benim iki arkadaşım da 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldi. hem de tup bebek bile olmamisti.
Bizim de hiçbir sorunumuz yoktu ama hastneye bir girdik ki ikimizin de ameliyatsız bebek sahibi olması mümkün değilmiş. Bu nasıl bir kadermiş diyor insan ister istemez.
Tam 24ay oldu. Artık çok yoruldum. Ayaklar duvarda saatlerce bekliyorum iki yıldır. Klomen de işe yaramazsa vazgeçeceğim galiba. Yaşadığım şehirde bu tedaviler hiç yapılmıyor. Sürekli samsun a gitmek zorunda kalıyoruz. Bu da çok yoruyor

Merhaba ben 26 yaşında 2 yıllık evliyim ve hala bebeğimiz yok.. ilk defa geçen ay eşim gitti doktora ve sperm sayısında düşüklük var.. proxeed plus verdi onu kullanıyo ve yanında keçiboynuzu ve aktardan bir macun aldım onu kullanıyo.. bende 2 ay önce gittim herşey normaldi ama bu ay yine gittim benlik bu durum yokmuş inofolic verdi doktorum onu kullanıyorum.. eşimin değerlerinin yükselmesini bekliyoruz ama 2 ay içinde hala hamile kalmazsam yumoşlarımı çatlatıp aşılamaya geçicez mart gibi..
Benim hikayemde böyle inşallah bizlerin yüzü de güler en kısa zamanda..

benim de klomeni içtiğim ilk gün adetim çok artti sonra normale döndü yine. bugün yine gittim doktora yumrtalarim 17 mm filan olmuş. östrojen hapi vermişti o büyümesini yavaşlatıyormus. normlade çok çabuk büyüyüp catliyordu benim doktor belki de vücudun hazir olmadan catliyordu ondan bu ay da boyle deniyelim dedi. bakalim pazartesi yine gitcem

insallah aşılamaya gerek kalmadan olur cnm... keçi boynuzu kürü bayaga faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…