2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

canım bunu nerden aldın çok güzelmiş birde gittigidiyordan aldığın duvar kâğıdından memnun kaldın mı ?

Çok güzel araba sadece baston olması kafamı karıştırdı gerçi daha kullanışlı bebek arabası alanlar bide ilave baston almak zorunda kalıyorlar ama bilemedim yinede karar vermek çok zor

Bende hamileyken herkes önce anakucağı al sonra çift yönlü bebek arabası sonrada baston puset al diyorlardı kafam çok karıştı. Sonra madem baston pusette almamız lazım ozaman hiç seyahat sistemi tarzı bakmadan direk baston puset almak daha mantıklı geldi. Chicco Lite wayi bende beğendim diğer beğendiğimde Kiddy nin CityNMove adında baston pusetiydi. Bir takım özelliklerini karşılaştırdım. Chicco Lite way kullanışlı görünüyordu ama gözüme dayanıksız geldi. Özellikle ön tekerlerini kıyasladığımda baya zayıf görünüyordu. Chicco 7 kg, Kiddy 9,5 kd'dı 6.aydan itibaren 4 yaşa kadar kullanılabiliyor ama dıştan baktığımda Kiddy daha kaliteli görünüyor ve renk seçenekleri ilede biraz daha aklıma yatıyordu. Alman markası olması ve sırt ve bel sağlığı gelişimine önem veriyor olmaları beni etkiledi. Sonrasında Kiddy anakucağı da aldım ikisini birlikte kullandım. En büyük kolaylık bebek arabasının çok fazla yer kaplamıyor olması, arkadaşlarımın travel sistem bebek arabalarını görüyorum çok geniş ve genelde bagajlara da zor sığdırıyorlar. Valla kısacası gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum. Geçenlerde oğlum bebek arabası üzerine yemek döktü silincede çıkıyor ama tabi insanın içi rahat etmıyor, komple oturma kısmını söktüm makıneye attım yıkadım ve tertemız kullanıyorum. Sökülüp kolayca temizliğinin yapılması da büyük kolaylık.

Bizde casual cadillac air aldık ama kızım bebek arabasıyla dolaşmayı hiç sevmedi 50 günlük daha fıstık ama bebek arabasına koyduğumuzda çok ağlıyor kucağıma alınca susuyor bebek arabasi biraz büyük ama bizim kendi arabamızın bagajida büyük o yüzden sıkıntı yaşamadık

Merhabalar Arkadaşlar

Bende ilk çocuğumda Kiddy ClickNMove3 diye bir araba kullandım gayet kullanışlı ve rahattı anakucağını başka markadan almıştık pem memnun kalmamıştım şimdi yine hamileyim şu travel sistem konusunda aslında doğru söylüyorsunuz ilk bebek arabamızdan memnundum ama ağır olması ve yer kaplaması dışında. Şimdi ikinci bebeğime bende sanırım baston puset tarzı alacağım ilkinden deneyimlendim sizin önerdiğiniz şu aşağıda ki linkteki ürün müdür?

http://www.kiddy-shop.com.tr/bebek-travel-sistemler/travel-sistem-bebekarabasi-456.html

Kiddy Evolution Pro2 Ana Kucağı City'n Move Travel Sistem Bebek Arabası diye geçiyor ismi değil mi? kullanan başka kimseler var mı? Sizce renkleri nasıl? Kafama takılan tek şey çok ağır mıdır? Açılıp kapanırken kolay kapanır mı? Kiddy ClickNMove3 çok rahat kapanıyordu ama yer kaplayan bir üründü bu çok yer kaplar mı? Diğer sorum da anakucağı oyuncaklarında bir önceki bebeğime pek birşeyler alamamıştım, şimdi bütçemizi ayırabiliyoruz hangi markaları tavsiye edersiniz? Paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…