2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Bunlar benim oglusuma aldıklarım

Eklentiler

• image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 748
  • image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 864
  • image.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 755
  • image.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 798
  • image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 892
Bende aldım bi çok şeyini. Zıbın takımı, tulumlar, çıtçıtlı badi vs. Beğendikçe alıyorum.
bebek arabasınıda ayırttım taşınınca alıcam nasipse.

Kaç tane hastane çıkışı gerekli acaba? Bir tane İdil babyden 20 li beğendim daha güzelini görürüm belki Aklım kalır diye almadım

daha hiçbir şey almadık özeniyorum ama eşim oralı değil napiim.. çocuk diye başımın etini yemişti.. hiiç bişi demicem almıcam o söylemeden zaten çok erken daha..

Canım en son fotografta solda bi kapişonlu yelek gördüm krem yumuşacık gözüken onu nereden aldın acaba :)

Herkese günaydınlar :) 17 haftalık hamileyim, ilk bebeğim olduğundan ben de heyecandan sürekli kıyafet alıyorum ama cinsiyeti hala belli olmadığından ara renkler almak zorunda kalıyorum. İnternet alışverişini tavsiye ederim, mağaza fiyatları ile arasında ciddi farklar olabiliyor.

Bdd merhaba ewet doğum zamanlarımız denk gelmiş☺
Bana herkes 2 tane hastane çıkışının yeterli olacağını söyledi. Bende daha almadım cinsiyeti belli değildi baktığımda ikisinede uyacak birşey yoktu.
Aldığım zmn 2 tane alıcam.

maşallahh maşallahhh Bdd .. çok güzel şeyler almışsın.. heveslendim vallahi... ben pek birşey almadım. anne annesinden ve arkadaşımdan hediyeler geldi. bende akşam paylaşayım bari.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…