2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Evett sonunda şu ana kadar hiçbir şey almayan ben
Finallerin bitmesiyle alışverişe çıktım sonundaa
bugün herşeyi aldım bitti gitti..
Şimdi yıkayıp yerleştirmek kaldı o da bir günümü alır
şaka gibi biz en aşa on sefer çıktık alisveerise Besik için iki gün bebek Arabası içinse üç gün gezmisimdir bebek sekerini ve kapususunu kendim yapiyorum onların malzemeleeri icinSe ohooo

şaka gibi biz en aşa on sefer çıktık alisveerise Besik için iki gün bebek Arabası içinse üç gün gezmisimdir bebek sekerini ve kapususunu kendim yapiyorum onların malzemeleeri icinSe ohooo
:))
Ben uzunca bir süre izledim araştırdım not aldım
Neler lazım neler gereksiz ne markalar iyi herbişeyi tek tek..
Ne alıcağıma nerde alıcağıma karar verdim önceden listem dahilinde kolay oldu
Bi çıkışta bitti gitti
O süs malzemelerinide netten aldım toptan geldi
Hazır ettim çoğunu
Burda konuşulan herşeyden de ders almış oldum

Kızlar hepinize sağlıklı doğum lar diliyorum.sizi başından beri zevkle takip ediyorum.bende inş. nisan annesi yim. bir sorum olacakti size. bebek şekeri suslerinin malzemlerini hangi sitelerden temin edebilirim. ya da ankara da nereden alabilirim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Merhaba Canım
Ben birmax sitesinden aldım
Gerçekten iyi mal gönderiyorlar
Tek sorunu sadece havale ile olması

ben birmax.comdan sipariş ettim canım tavsiye ederim:

Kızlar doğum için kurabiye yapacak veya yaptıracak olan var mı?
İnternette 1 ila 4 ay dayandığı bozulmadığı yazıyo doğrumudur. Öyleyse erkenden hazır etmek çok avantajlı olur

Merhaba cordyceps ben yaptırıyorum doğum ikramlığıiçi. instagramdan buldum hatta kampanyalı yaptırdım tanesi 1tl ye. . şu an kargoda görünüyor. gelince resmini paylaşıırm istersen. düşünürsen sayfayı söylerim. Bu arada buzdolabında 3 aya kadar bekletilebiliyor.

Canım ig adresi ne acabaa?

Kızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba

Kızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba
Avent tekli aldım ben de ama nasıl olacak bilmiyorum kullananları okudum yorumların çoğu olumluydu. Lansinoh için de genelde olumlu yorumlar var ama bana avent dahabsıcak geldi.

Reactions: Bdd
Kizlar bizde sonunda kizimizin arabasini aldik e bebekte 1 adet kalmisti 299 TL te kraft aura kirmizi renk aldik yavrum saglikli ve güzel günlerde kullanır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…