- 10 Haziran 2015
- 86
- 80
- 3
- 36
şaka gibi biz en aşa on sefer çıktık alisveeriseEvett sonunda şu ana kadar hiçbir şey almayan ben
Finallerin bitmesiyle alışverişe çıktım sonundaa
bugün herşeyi aldım bitti gitti..
Şimdi yıkayıp yerleştirmek kaldı o da bir günümü alır
:))şaka gibi biz en aşa on sefer çıktık alisveeriseBesik için iki gün bebek Arabası içinse üç gün gezmisimdir bebek sekerini ve kapususunu kendim yapiyorum onların malzemeleeri icinSe ohooo
Kızlar hepinize sağlıklı doğum lar diliyorum.sizi başından beri zevkle takip ediyorum.bende inş. nisan annesi yim. bir sorum olacakti size. bebek şekeri suslerinin malzemlerini hangi sitelerden temin edebilirim. ya da ankara da nereden alabilirim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Kızlar hepinize sağlıklı doğum lar diliyorum.sizi başından beri zevkle takip ediyorum.bende inş. nisan annesi yim. bir sorum olacakti size. bebek şekeri suslerinin malzemlerini hangi sitelerden temin edebilirim. ya da ankara da nereden alabilirim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
merhaba kızlar bebek arabası ne aldınız tavsiyeleriniz var mı
Kızlar doğum için kurabiye yapacak veya yaptıracak olan var mı?
İnternette 1 ila 4 ay dayandığı bozulmadığı yazıyo doğrumudur. Öyleyse erkenden hazır etmek çok avantajlı olur
Canım ig adresi ne acabaa?Merhaba cordyceps ben yaptırıyorum doğum ikramlığıiçi. instagramdan buldum hatta kampanyalı yaptırdım tanesi 1tl ye. . şu an kargoda görünüyor. gelince resmini paylaşıırm istersen. düşünürsen sayfayı söylerim. Bu arada buzdolabında 3 aya kadar bekletilebiliyor.
Biz de baby to go travel aldik mor a bayiliyorum ya :)Merhaba bizde kraft london xl baston modelini aldık. henüz kullanmadık tabi ama Çok kullanışlı ve sağlam görünüyor tavsiye ederiz..
Lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldım canımKızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba
ig adresi Kurabiye KulübesiCanım ig adresi ne acabaa?
Biz de baby to go travel aldik mor a bayiliyorum ya :) Eki Görüntüle 1742298
Lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldım canım
Hayırlı doğumlar
Avent tekli aldım ben de ama nasıl olacak bilmiyorum kullananları okudum yorumların çoğu olumluydu. Lansinoh için de genelde olumlu yorumlar var ama bana avent dahabsıcak geldi.Kızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?