Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
![]()
Gule gule kullansin bebis ben de triko battaniyelerden ve penye battaniyelerden aldim :)English home dan aldıklarımiz. Fiyatlar uygun bakın bence. Tabii kaldiysa.yorgan nevresim isini hallettik.Çarşaflari da lastikli beğendim ben.
Ya aynen dunyada ne test varsa hepsi erkek diyo amma benimki inadina kizBenim turmadı canm ettafımdaki herkes oğlun olacak diyordu çin takvimi de öyle ama benim meleğim kız![]()
benim de bütün testler kız diyordu ama oğlum olacak inşallah. Hiç birinin güvenirliği yok zaten % 50 ihtimal var tutatnda oluyor tutmuyor...Ben de hiç biri tutmadı.Ya aynen dunyada ne test varsa hepsi erkek diyo amma benimki inadina kiz![]()
Gule gule kullan canim bende bugün ayni yorgani aldim. Nevresim takimi, battaniye ve alt alcma aldim hepsi cok hosuma gitti hemde %50 indirim süper olduEnglish home dan aldıklarımiz. Fiyatlar uygun bakın bence. Tabii kaldiysa.yorgan nevresim isini hallettik.Çarşaflari da lastikli beğendim ben.
En dogrusunu Rabbim bilir tabii de insan ogle yapiyor test falan merak ediyorsunbenim de bütün testler kız diyordu ama oğlum olacak inşallah. Hiç birinin güvenirliği yok zaten % 50 ihtimal var tutatnda oluyor tutmuyor...Ben de hiç biri tutmadı.
Tatlim benimde tutmadi takvim erkek diyo doktor kiz diyo bakalim detaylida kesinlesir heraldeKızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
![]()
Kızlar biraz çekinerek soruyorm.ilişki sonrası bebek rahimde top gibi oluyor ve elimi vurduğmda çok sert oluyor.bu normal mi doktora da sorcm ama utanıyorum
Tabiki eğlenceydi bizimki...Ne olsa kabulümüzdü...Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...En dogrusunu Rabbim bilir tabii de insan ogle yapiyor test falan merak ediyorsun
Aynen benimde gobegimin yanina top gibi oluyo disari cikiyo pinpon topu gibi biliniyo bazen bende korkuyorumAllah hayirli dogumlar nasip etsinIliski olayi yok bizde ama benimde uzanirken kizim buzuluyo buzuluyo top gibi yapiyo kendini..ve karnim acayip sertlesiyor.. nedenini bende merak ediyorum acikcasi![]()
Insallah saglicakla kucaginiza alin minisi..detayli usg evet bumuymus dedirten cinsten..benim doktorum daha uzun inceliyor yani..bizde girdik 10 dk inceledi amac konuda biraz daha uzman farkli bir gozun gormesiymis inceleyen doktor oyle demisti...yoksa ekstra bisey yokKızlar size birşey soracağım bizim 15. Haftada dr umuz usg de bebeğin başının arkasında cok hafif ödem gördüğünü söyledi bir profa yönlendirdi birşey cıkmaz ama içimiz rahat olsun dedi cunku herşey normal dedi tarama sonuçları da yaşımı 10 yaş buyuk göstermelerine rağmen oldukca iyiydi ( dr uma cok güveniyoruz cok tecrübeli ve bilgili cinsiyeti 10 haftada söyledi gitti ğim Prof ancak 19. Haftada söyledi) neyse gittik bu profa evet cok küçük var ama endişelenmeyin bir ay sonra kontrole gelin dedi ekledi sağlıkcıyız herşey bizim için emin olalım derseniz amniyosentez yaptırın dedi bu arada kendi dr umuZla da görüştük rahat olmamızı söyledi Bizde kontrolu bekleyelim dedik arada kendi Dr umuza gittik azaldığını söyledi hem dedi detaylı usg yide perinatoloji Prof u yapmış olur gidin bakalım kontrole dedi gittik adam saolsun gördü bu defa cinsiyeti neyse cok kucuk kalmış dedi yine amniyosentezi hatırlattı bu yapılacak son hafta Vs die Bi yine doktorymuza sorduk hemen arayıp yaptıracaz dedik iyi bakalım dedi İçimiz rahat etsin hemen orada yaptırdık bide her iki doktor ve biz Üçümüz farklı illerdeyiz ben ve eşim izin Hakkımız yok ancak cuma akşam yada cumartesi gidebiliyoruz dr A oda 2 haftada bir eşim dr bende hemşire olunca dr larıda az cok tanıyınca iyice kurt düştü İçimize akşam akşam yaptırdık daha sonuç bekliyoruz böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? Hah asıl soracağımı unuttum detaylı usg de yapacaksınız dedik kontrolde Prof A baktı işte parmakları Vs Vs die 2 dk da bitti eee dedik kaldık eşimle Bizim kendi Dr Muz her gidişimizde 15 günde yani zaten detaylı bakıyormuş dedim kadın tek tek her yerine bakıyor zaten her defasında kafamız karıştı bu mudur die
anlattıgın sey kasılmaya benzıyor bence bunu druna söyle magnezyum verırIliski olayi yok bizde ama benimde uzanirken kizim buzuluyo buzuluyo top gibi yapiyo kendini..ve karnim acayip sertlesiyor.. nedenini bende merak ediyorum acikcasi![]()
Ben de bilmiyorum canim.cevap da alamadım halaorası nerede kızlar
Acaba rahim kasılmalarından dolayı mı oluyor.her seferinde aynı çünküIliski olayi yok bizde ama benimde uzanirken kizim buzuluyo buzuluyo top gibi yapiyo kendini..ve karnim acayip sertlesiyor.. nedenini bende merak ediyorum acikcasi![]()
Dün eşime gülcem diye kaçırdm bende canımBirde altınıza kaçırmalar başladı mıayakta hapsurunca felan ? Diyorum şimdiden başlarsa son aylarda bez takalım yani :)