2016 Şubat Anneleri

kızlar bebek arabası almamayı yada doğduktan sonra almayı düşünen var mı ya. ben o konuda karrasızım :/
canım biz eşimle konuştuk ebebk arabasını doğumdan sonra almayı düşünüyoruz çünkü zaten kışın olacak bebklerimiz heemn arabada gezdiremeyiz.birde evde koyacak yer yok bziim her yer dolu .. taşınmayıda düşünüyoruz zaten ..havalar ısınana kadar bebek arabasında gezdirmeyi düşünmüyoruz biz çok küçükler dahaa..

Slm kızlar hamileliğinden bu yana aşırı derecede halsizliklerim var yatakta yaşıyorum resmen hiç kendimi kaldıramıyorum kaç doktora gittim kaç kere acilde serum yedim ama hiç geçmedi en son dün yine acile gittim serum takarlarda biraz kendime gelirim ümidiyle bu sefer medikana hastanesine gittim orda da her zamanki gibi kan tahlili Yaptılar ve serum verdiler ama bu kan tahlilimde B12 vitaminine de bakmış doktor normal Değerler 187- 883 olması gerekiyormuş benimki de 113 çıktı ordaki doktor hemen kendi doktorunla konuşup B12 takviyesi Alman Lazım dedi kendi doktorumu aradığımda evet çok düşük çıkmış iğneye veya hapa başlamalısın dedi benim Anlamadığım 4 farklı doktor beni muayene etti kaç kere acillerde tahliller yapıldı kimsenin aklına B12 ye bakmak gelmedimi biliyorsunuz ki B12 eksikliğinin en büyük belirtisi aşırı yorgunluk halsizlik ve birçok belirtisi daha var bunlar bende mevcut bu günden itibaren iğneye başlıyorum daha hızlı yükseltsin diye inşallah bu halsizliklerim son bulacak diye çok seviniyorum bunları yazmamın tek sebebi eğer sizin de böyle Şikayetleriniz varsa siz doktorumuzdan isteyin B12 tahlili yapsın.
inşallah ilaçları kullandıktan sonra neticelerini de yazarım dualarınızı bekliyorum

geçmiş olsun, sadece halsizlik değil artı unutkanlıkta yapar b12 eksiliği, dikkat et kendine

• Beğen
Reactions: wsw
Yoo o kadar kasmakla bişey olmaz.gün içinde neler yapıyoruz,nelere üzülüyoruz ağlıyoruz da kasılıyor...olcak o kadar...hele hele iş yerinde...mesela ben öğretmenim.bugün 6 saat dersim vardı.mahfetti çocuklar beni.konuş Konuş kendi sesimden tiksindim.o uğultuyu bastırırken daha yüksek sesle konuşuyorum tabii ,o kadar kasılıyor ki karnım.bişey olmaz yani canım.önemli olan çok ayakta kalmamak.o sıkıntı yapıyor bana işte.
Çalışan anne olmak çok zor Allah kolaylık versn. Ben ev hanımı olduğum halde bazen çok bitkn halsz oluyorum sizi düşünemiyorum bile :/

Ayrica kizlar detayli ultrason icin üsküdar Anadolu Hastanesi 120 tl ayrica çokta iyi bakiyorlar cd ve raporu veriyorlar bebegin vesikaliklarini veriyorlar radyolaji uzmani bakiyor ben orda yaptirdim allaha şükur bir aksilik cikmadi

Evet var saten ama şimdi internetten okudum hamilelikte B12 eksikliği bebeğede çok zarar-ı varmış :KK43:
Banaada bugun dr b12 eksikliginden igne yazdi.Cok dusukmus,5 tane igne yazdi bunlari vurul tekrar yazcam dedi.Cocuk senden kullanip duruyo,dogumdan sonrada mahvolursun dedi.Yorgunluk halsizlik bir suru sey olur dedi.Bende hemen baslicam.

Selam güzel anneler ve çılgın bebekleri :) bugün kızıma battaniyesini aldım hello kitty li çok mutluyum :)))))))))

Evet var saten ama şimdi internetten okudum hamilelikte B12 eksikliği bebeğede çok zarar-ı varmış :KK43:
Canım benim b12 de yerlerdeydi 5 tane dodex iğne ıldum normal seviyeye çıktı çok şükür:)) dr uma sormuştum bebeğine zararı olmuş mudur diye o senin iliğini kemiğini alıyor hiç sıkıntı yapma sendeki ona gittiği için seninki düşük çıkıyor hiç canını sıkma demişti :)))

Hayirli olsun canim ben daha bisey alamiyorum sec sec kafam sisti artik ben de abartiyormuyum ne sanki moda programina cikaricakmisim gibi kizi :KK70:

Ben de iki eldiven iki şapka bir patik almıştım 2 hafta önce canım bıgün battaniyeyi alıp böyle hepsini bir arada görünce için kıpır kıpır oldu :)) ben de üç battaniye arasında kaldım eşime foto göbderdim onun seçtiğini aldım Allah ın kararsızlık çok zor stil sahibi bebeklerimiz olcak inş :P

Kızlar uzun zamandır giremiyordum foruma bebeğim 22. Haftada cinsiyet değiştirdi :KK48: 5. Ayina kadar bizi kandiran inatçı bi kızım olacak anlasilan :KK70: Var mi aynı durumda olan ?

Ben de iki eldiven iki şapka bir patik almıştım 2 hafta önce canım bıgün battaniyeyi alıp böyle hepsini bir arada görünce için kıpır kıpır oldu :)) ben de üç battaniye arasında kaldım eşime foto göbderdim onun seçtiğini aldım Allah ın kararsızlık çok zor stil sahibi bebeklerimiz olcak inş :p
Ayy yerim ben onlari insallah:21:

Kızlar uzun zamandır giremiyordum foruma bebeğim 22. Haftada cinsiyet değiştirdi :KK48: 5. Ayina kadar bizi kandiran inatçı bi kızım olacak anlasilan :KK70: Var mi aynı durumda olan ?
Ben daha ayrintiliya girmedim merak ediyorum kizimi ben de ayruntiliya girmeden alis veris yapmayi dusunmiyorum bogle bi sey yasamamak icin ama bende %90 kiz eminim:KK49:

Gece haberim oldu telefondan baktım bişey anlamadım diye sabah bilgisayardan girdim bakmaya hepsi tükenmiş :) Şok oldum gerçekten
Ben bugun magazaya gittim. Resmen talan edilmisti. Yerlerden topladigim urunlere baktim oyle aman aman da bisey yoktu isin acigi.

Biri beni ağda konusunda aydınlatabilir mi hep farklı şeyler okudum formda:KK12: Yapmalı mıyım yapmamalı mı:KK64:
Canim ben bu konuda kuaforume guvenirim yani sakincasi olsa ben sormadan der ki gelme artik diye. Ona sordum doguma gitmeden once gelip yaptiran hatta acilmasi baslayinca masadan kalkip bir saate geliyorum deyip buraya kosup agda yaptiranlar var bir sorun yasamadim dedi. Baska bir kuafore de sordum ben ilk kez duyuyorum hic de sorun yasamadim oyle dedi.

Canim ben bu konuda kuaforume guvenirim yani sakincasi olsa ben sormadan der ki gelme artik diye. Ona sordum doguma gitmeden once gelip yaptiran hatta acilmasi baslayinca masadan kalkip bir saate geliyorum deyip buraya kosup agda yaptiranlar var bir sorun yasamadim dedi. Baska bir kuafore de sordum ben ilk kez duyuyorum hic de sorun yasamadim oyle dedi.
Ay canm çok sağol ya .. Kafam karışıktı rahatladm artk

Ay canm çok sağol ya .. Kafam karışıktı rahatladm artk
Agdayi yapan insanin profosyonel olmasi sizin cektiginiz agriyi cok etkiliyor. Nasil hemsirenin eli hafifi oluyorsa agdacinin da oluyor bence. Bunlara dikkat edersen hic aci bile hissetmezsin.

Back
X