- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
çok hoş bence.bende yapmak istedim bir anda. beraber yapalım hadiiArkadaslar benkm msj arada kaynadi galiba yaa bunu yapmayi dusunuyorum sizce nasil guzel mi yoksa basit mi duruyor ?Eki Görüntüle 1662603

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş bence.bende yapmak istedim bir anda. beraber yapalım hadiiArkadaslar benkm msj arada kaynadi galiba yaa bunu yapmayi dusunuyorum sizce nasil guzel mi yoksa basit mi duruyor ?Eki Görüntüle 1662603
çok hoş bence.bende yapmak istedim bir anda. beraber yapalım hadii![]()
Sagol canim cevabin icin kararsiz bende begendim ama kararsiz kalmistim :)olmazsa eklerim birseyler dahaCanım bizde hep eşim korunuyordu, yani geri çekme yöntemini kullanıyorduk, eşim gayet başarılıydıbebiş istediğimiz zaman oldu, gene bu yöntemi uygularız çünkü ben kimyasala karşıyım hap falan içmem
Braun ateşölçeri nerden kaç liraya aldın cnm ben de hep braunu duydum da
Ayy cnm gerçekten çok heveslendirici ve heyecanlı dimi, şimdiden kolay gelsin, seçtiğin model kötü değil sade ve güzel bence eğer daha da süslemek istersen kuş tüyü ya da uğur böceği veya nazar boncuğu gibi sticker ekleyebilirsin :)
Geçmiş olsun canım inş düşer açıkçası ben yaptırmak istemiyorum ama bakalım dr ne dicek![]()
Arkadaslar benkm msj arada kaynadi galiba yaa bunu yapmayi dusunuyorum sizce nasil guzel mi yoksa basit mi duruyor ?Eki Görüntüle 1662603
Cok guzel gorunuyorlar,ben pek yatkin degilim bu islere o yuzden kolay bisey sectim,ozellikle kapi susune bayildim:)peki bisey sorcam aralarina pamuk gibi birsey doldurup dikecek misin yoksa ikiye mi katlanmis bunlar ?Guzel ve zarif duruyor bende bu kapi süsü ile bebek şekerine karar verdim
Netten keçe sipariş ediyorum bakalim becerecek miyim :)
Cok guzel gorunuyorlar,ben pek yatkin degilim bu islere o yuzden kolay bisey sectim,ozellikle kapi susune bayildim:)peki bisey sorcam aralarina pamuk gibi birsey doldurup dikecek misin yoksa ikiye mi katlanmis bunlar ?
Anladim canim kolay gelsin hepimize :)Tskler :)
Iki kesimin dikilmisi ve araya boncuk elyaf dedikleri sşeyin konulmus hali. Bende o şekilde yapacağım. ince keçeden bakalım ^_^
oBenimde oyle ya.. Hanı asermek dersn.. İlk başta canim cok istemisti yazmıyim adini şimdi canlari istemesin kimseninbirde hiç yemedigim bir yemeği istemiştim. Onuda yedim güzel güzel..
Pek bende istemiyorum ama bazen de canımın ne istediğini bilmiyorum. Birşeyler istiyorum ama ne? O yok işte ;( agliyasim geliyor bazen cnim birşey istiyor ama ne istediğini bilmiyorum :) manyak olmusum galiba![]()
Bi kez hazirladin mi uzun sure gidiyor pamuk da hazir zaten ben yaptiysam herkes yaparAslinda en guzeli senin yaptigin gibi yapmak. Ama ben yapabilir miyim bilmiyorun :)
Canim zaten baska yol kalmiyor sanirim biz de o yolu kullanicaz)Canım bizde hep eşim korunuyordu, yani geri çekme yöntemini kullanıyorduk, eşim gayet başarılıydıbebiş istediğimiz zaman oldu, gene bu yöntemi uygularız çünkü ben kimyasala karşıyım hap falan içmem
Braun ateşölçeri nerden kaç liraya aldın cnm ben de hep braunu duydum da
Ayy cnm gerçekten çok heveslendirici ve heyecanlı dimi, şimdiden kolay gelsin, seçtiğin model kötü değil sade ve güzel bence eğer daha da süslemek istersen kuş tüyü ya da uğur böceği veya nazar boncuğu gibi sticker ekleyebilirsin :)
Geçmiş olsun canım inş düşer açıkçası ben yaptırmak istemiyorum ama bakalım dr ne dicek![]()
HarikaGuzel ve zarif duruyor bende bu kapi süsü ile bebek şekerine karar verdim
Netten keçe sipariş ediyorum bakalim becerecek miyim :)
Birsey gorse sana soylemesi gerekz miydi canim ya keske sorsaydin dr a neden istiyorsunuz diyeBi de kizlar doktorum ayrintili ultrasondan sonra 3lu tarama testi önerdi bi sorun oldugu icin mi bu? Cok endiseleniyorum(
Sordum canim herkese yapiyoruz dedi ama sonra da gerekli dedi anlamadim(Birsey gorse sana soylemesi gerekz miydi canim ya keske sorsaydin dr a neden istiyorsunuz diye
Sakin ol canım normal bir durum süt için hazırlık say hormonlar bi hayli değişiyor sonuçta:)kızlar biraz önce sağ göğsümden çok az su geldi ve sızlıyor ucuneden oldu acaba korkulacak birşey mi ki
Bayanlar geri çekme yöntemini koruyuculuğu en düşün yöntemlerden biri boşalma olmadan gelen her sıvıda da sperm var cünküCanim zaten baska yol kalmiyor sanirim biz de o yolu kullanicaz)
Guzel bilgi, ben bebegin fazla hareketli olusunu merak ediyodum, ne zaman uyuyoki.. Yada çokmu kısa uyuyor.. Valla gözüm korktu diyebilirim..
Yaa tatlım evet bir çocuk büyütücez ama o bir birey olucak, çok fazla müdahale etmemek lazım, doğru eğitip hayatın akışına bırakmak lazım.. Özellikle erkek çocuklarını eğitirken ana kuzusu yapmamakta fayda var![]()