2016 Şubat Anneleri

Canım bizde hep eşim korunuyordu, yani geri çekme yöntemini kullanıyorduk, eşim gayet başarılıydı:oops:bebiş istediğimiz zaman oldu, gene bu yöntemi uygularız çünkü ben kimyasala karşıyım hap falan içmem

Braun ateşölçeri nerden kaç liraya aldın cnm ben de hep braunu duydum da

Ayy cnm gerçekten çok heveslendirici ve heyecanlı dimi, şimdiden kolay gelsin, seçtiğin model kötü değil sade ve güzel bence eğer daha da süslemek istersen kuş tüyü ya da uğur böceği veya nazar boncuğu gibi sticker ekleyebilirsin :)

Geçmiş olsun canım inş düşer açıkçası ben yaptırmak istemiyorum ama bakalım dr ne dicek:KK43:
Sagol canim cevabin icin kararsiz bende begendim ama kararsiz kalmistim :)olmazsa eklerim birseyler daha

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-19-19-28-13.webp
    Screenshot_2015-10-19-19-28-13.webp
    39 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2015-10-17-01-13-34.webp
    Screenshot_2015-10-17-01-13-34.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 120
Guzel ve zarif duruyor bende bu kapi süsü ile bebek şekerine karar verdim
Netten keçe sipariş ediyorum bakalim becerecek miyim :)
Cok guzel gorunuyorlar,ben pek yatkin degilim bu islere o yuzden kolay bisey sectim,ozellikle kapi susune bayildim:)peki bisey sorcam aralarina pamuk gibi birsey doldurup dikecek misin yoksa ikiye mi katlanmis bunlar ?

Cok guzel gorunuyorlar,ben pek yatkin degilim bu islere o yuzden kolay bisey sectim,ozellikle kapi susune bayildim:)peki bisey sorcam aralarina pamuk gibi birsey doldurup dikecek misin yoksa ikiye mi katlanmis bunlar ?

Tskler :)
Iki kesimin dikilmisi ve araya boncuk elyaf dedikleri sşeyin konulmus hali. Bende o şekilde yapacağım. ince keçeden bakalım ^_^

kızlar biraz önce sağ göğsümden çok az su geldi ve sızlıyor ucu :KK43: neden oldu acaba korkulacak birşey mi ki

Benimde oyle ya.. Hanı asermek dersn.. İlk başta canim cok istemisti yazmıyim adini şimdi canlari istemesin kimsenin :KK66: birde hiç yemedigim bir yemeği istemiştim. Onuda yedim güzel güzel..
Pek bende istemiyorum ama bazen de canımın ne istediğini bilmiyorum. Birşeyler istiyorum ama ne? O yok işte ;( agliyasim geliyor bazen cnim birşey istiyor ama ne istediğini bilmiyorum :) manyak olmusum galiba:KK61::confused::KK8:
o
Aslinda en guzeli senin yaptigin gibi yapmak. Ama ben yapabilir miyim bilmiyorun :)
Bi kez hazirladin mi uzun sure gidiyor pamuk da hazir zaten ben yaptiysam herkes yapar :KK15:

Canım bizde hep eşim korunuyordu, yani geri çekme yöntemini kullanıyorduk, eşim gayet başarılıydı:oops:bebiş istediğimiz zaman oldu, gene bu yöntemi uygularız çünkü ben kimyasala karşıyım hap falan içmem

Braun ateşölçeri nerden kaç liraya aldın cnm ben de hep braunu duydum da

Ayy cnm gerçekten çok heveslendirici ve heyecanlı dimi, şimdiden kolay gelsin, seçtiğin model kötü değil sade ve güzel bence eğer daha da süslemek istersen kuş tüyü ya da uğur böceği veya nazar boncuğu gibi sticker ekleyebilirsin :)

Geçmiş olsun canım inş düşer açıkçası ben yaptırmak istemiyorum ama bakalım dr ne dicek:KK43:
Canim zaten baska yol kalmiyor sanirim biz de o yolu kullanicaz)

Bi de kizlar doktorum ayrintili ultrasondan sonra 3lu tarama testi önerdi bi sorun oldugu icin mi bu? Cok endiseleniyorum(

Kızlar birşey sormak istiyorum acaba benle aynı durumu yaşayan varmı? Ayrıntılı ultrasonda doktor bana sağ ve sol damarlarda çentik var ve ileri ki haftalarda bunu takiben tansiyonun çıkarsa bebeği erken alırız dedi :( aynı durumda olan varmı ?

Guzel bilgi, ben bebegin fazla hareketli olusunu merak ediyodum, ne zaman uyuyoki.. Yada çokmu kısa uyuyor.. Valla gözüm korktu diyebilirim..

Yaa tatlım evet bir çocuk büyütücez ama o bir birey olucak, çok fazla müdahale etmemek lazım, doğru eğitip hayatın akışına bırakmak lazım.. Özellikle erkek çocuklarını eğitirken ana kuzusu yapmamakta fayda var :p

Bakalım nasıl yetistiricez evlatlarimizi.. Bk sokakda buyudukkk ama şimdi bu zamanda ben çocuğumu nasıl tek başına yollarim dışarıya :(/ önce karateye falan gitsin sonra dışarıya salarim..
Bebekler biz ayaktayken uyuyomus genelde.. Hareket ettikçe ona beşik gibi geliyor suyun içinde sallana sallana uyuyorlar ama dinlenince uzaninca kipir kipir oluyorlar ;)/

Kızlar ben yarin yükleme yaptiricam .. Elma aromalı içecek olandan aldım. Laboratuvar dan öyle istediler.. İcebilirim insallah. Off birde işte calisicam. Yarin nasıl gecicek benim.için

Back
X