Ya ben su an bitun yontemlerden korkuyorum iki gebeligim de cok sukur tek atista oldu ama 2gebelikte 3licez ins. Ama bundan sonrasi hep korkuyla gececek ya hamile kalirsam diye bi ark.im kondom kullandiklari halde hamile kaldiCanim zaten baska yol kalmiyor sanirim biz de o yolu kullanicaz)
Evet canım zor tabii hele de sürekli birşeyler yediğimiz şu dönemlerde...siz sağlıklı olun da hem bebiş hem sen...olsun...buna şükür dicen...İnsallah düşer canım. Evet bol bol ara öğün var. Süt yoğurt bol. Yeşillik bol. KarbonhidraT çok az. ( en zoru da bu benim icin) Meyve sayılı. Şeker hic yok. 1 haftada düşse bari. Ayrintilidaki doktoru ovmuslerdi iyiymiş gerçekten. Recep has a gitmiştim. Adam şıp diye Sıkı bir Diyet seni bekliyor diyiverdi. Neyse düzelsin de katlanicaz.
Daha erken değilmi canım.iyi öyle olsunda.çok acıyor ama şimdiden böyleyseSakin ol canım normal bir durum süt için hazırlık say hormonlar bi hayli değişiyor sonuçta:)
Canım bu keçelerin kesimleri makasla değil de Şekil veren başka birşeylerle mi kesiliyor? Hepsi çok düzgün oluyor keçelerin.yoksa hazır mı kalıplar mesela bulutlar?o
Bi kez hazirladin mi uzun sure gidiyor pamuk da hazir zaten ben yaptiysam herkes yapar
Canim bebek bi gogsumden emerken digeri once cok fena sizlardi ardindan sut gelirdi birini emerken digerini tutardim akmasin diyeDaha erken değilmi canım.iyi öyle olsunda.çok acıyor ama şimdiden böyleyse
Benimki kiz canım. Keceyi nerden alabilirim ki. Miknatisli olsun bence.miknatis nerden bulunacakAyyy yapalim valla aldim kecesini falan.Senin bebek kiz miydi canim,yapilisi cok kolay,masrafta toplasan 20 tl ya tutuyor ya tutmuyor.Hemde kendin yapinca mutlu oluyorsun :)
Buyuk bi tuhafiyeye git canim a dan z ye tum malzemesi fazlasiyla var oyle tek tek gezmene gerek kalmiyo.Miknatista vardir tuhafiyede dolaba falan yapistirmaya iyi olur,bende oyle yapcam cnmBenimki kiz canım. Keceyi nerden alabilirim ki. Miknatisli olsun bence.miknatis nerden bulunacak
Ayy condomla hamile kalmissa bu yuzde yuz kismetYa ben su an bitun yontemlerden korkuyorum iki gebeligim de cok sukur tek atista oldu ama 2gebelikte 3licez ins. Ama bundan sonrasi hep korkuyla gececek ya hamile kalirsam diye bi ark.im kondom kullandiklari halde hamile kaldi
Doğru kullanmayıp kalan cok var canımYa ben su an bitun yontemlerden korkuyorum iki gebeligim de cok sukur tek atista oldu ama 2gebelikte 3licez ins. Ama bundan sonrasi hep korkuyla gececek ya hamile kalirsam diye bi ark.im kondom kullandiklari halde hamile kaldi
Bayanlar geri çekme yöntemini koruyuculuğu en düşün yöntemlerden biri boşalma olmadan gelen her sıvıda da sperm var cünkü
Açıkcası sıvı gelince korktum daha erken diye.bide sıkmamak gerekiyormş bn sıktm daha çok acıdı.sağol canım ilk hamilelik olduğundan hemen korkuyormCanim bebek bi gogsumden emerken digeri once cok fena sizlardi ardindan sut gelirdi birini emerken digerini tutardim akmasin diyesimdi sut kanallarin acilmaya basladi normaldir sizlamasi. Benim de gecen hafta ayni sut gelir gibi sizlamisti
Dogru mu kullanmis bilememDoğru kullanmayıp kalan cok var canım
bende tiny love 3 in1 aldım titreşimli müzikli fln inşallah severEvet canım bunu görmüştüm.çok fonsiyonel gerçekten.acaba kumaşı nasıl merak ettim..muşamba gibi olmasın.çok parlak da...
Bizde geriçekilme yöntemi ile 8 ay korunduk ama olursada olsun diyerek. En güvenilir ve sağlıklı olan kondom sanırmBayanlar geri çekme yöntemini koruyuculuğu en düşün yöntemlerden biri boşalma olmadan gelen her sıvıda da sperm var cünkü
Benimde iki üç gündür kaşınıyor canım. Daha hiçbirşey de sürmedim. Çarşamba doktora sorup öyle bişeyler kullanmaya başlıycmAy göbeğim kaşınıyo kızlar krem de sürüyorum ama inşallah çatlamaz
Sans diyebilirim :)Evet ama bizi 20 ay idare etti
Ayyy kuzular ayaktaykenmi uyuyolarmış kıyamammm.. Ay yirimmmBakalım nasıl yetistiricez evlatlarimizi.. Bk sokakda buyudukkk ama şimdi bu zamanda ben çocuğumu nasıl tek başına yollarim dışarıya/ önce karateye falan gitsin sonra dışarıya salarim..
Bebekler biz ayaktayken uyuyomus genelde.. Hareket ettikçe ona beşik gibi geliyor suyun içinde sallana sallana uyuyorlar ama dinlenince uzaninca kipir kipir oluyorlar/
Bizde geriçekilme yöntemi ile 8 ay korunduk ama olursada olsun diyerek. En güvenilir ve sağlıklı olan kondom sanır
Condom ve spiral diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?