2016 Şubat Anneleri

Canim zaten baska yol kalmiyor sanirim biz de o yolu kullanicaz)
Ya ben su an bitun yontemlerden korkuyorum iki gebeligim de cok sukur tek atista oldu ama 2gebelikte 3licez ins. Ama bundan sonrasi hep korkuyla gececek ya hamile kalirsam diye bi ark.im kondom kullandiklari halde hamile kaldi

Evet canım zor tabii hele de sürekli birşeyler yediğimiz şu dönemlerde...siz sağlıklı olun da hem bebiş hem sen...olsun...buna şükür dicen...

o

Bi kez hazirladin mi uzun sure gidiyor pamuk da hazir zaten ben yaptiysam herkes yapar
Canım bu keçelerin kesimleri makasla değil de Şekil veren başka birşeylerle mi kesiliyor? Hepsi çok düzgün oluyor keçelerin.yoksa hazır mı kalıplar mesela bulutlar?

Daha erken değilmi canım.iyi öyle olsunda.çok acıyor ama şimdiden böyleyse
Canim bebek bi gogsumden emerken digeri once cok fena sizlardi ardindan sut gelirdi birini emerken digerini tutardim akmasin diye simdi sut kanallarin acilmaya basladi normaldir sizlamasi. Benim de gecen hafta ayni sut gelir gibi sizlamisti

Ayyy yapalim valla aldim kecesini falan.Senin bebek kiz miydi canim,yapilisi cok kolay,masrafta toplasan 20 tl ya tutuyor ya tutmuyor.Hemde kendin yapinca mutlu oluyorsun :)
Benimki kiz canım. Keceyi nerden alabilirim ki. Miknatisli olsun bence.miknatis nerden bulunacak

Benimki kiz canım. Keceyi nerden alabilirim ki. Miknatisli olsun bence.miknatis nerden bulunacak
Buyuk bi tuhafiyeye git canim a dan z ye tum malzemesi fazlasiyla var oyle tek tek gezmene gerek kalmiyo.Miknatista vardir tuhafiyede dolaba falan yapistirmaya iyi olur,bende oyle yapcam cnm

Ya ben su an bitun yontemlerden korkuyorum iki gebeligim de cok sukur tek atista oldu ama 2gebelikte 3licez ins. Ama bundan sonrasi hep korkuyla gececek ya hamile kalirsam diye bi ark.im kondom kullandiklari halde hamile kaldi
Ayy condomla hamile kalmissa bu yuzde yuz kismet

Doğru kullanmayıp kalan cok var canım

Canim bebek bi gogsumden emerken digeri once cok fena sizlardi ardindan sut gelirdi birini emerken digerini tutardim akmasin diye simdi sut kanallarin acilmaya basladi normaldir sizlamasi. Benim de gecen hafta ayni sut gelir gibi sizlamisti
Açıkcası sıvı gelince korktum daha erken diye.bide sıkmamak gerekiyormş bn sıktm daha çok acıdı.sağol canım ilk hamilelik olduğundan hemen korkuyorm

Doğru kullanmayıp kalan cok var canım
Dogru mu kullanmis bilemem ama en yuksek koruyuculugu olan dogal yontem kondom o da %99koruyor %100 degil. En etkili yontem tupleri kestirmek Allah korusuun cocuklarindan birine bi sey olsa bi daha cocuk yapman gerekse yapacak bi sey yok. Allah isterse oluyor ne yaparsak yapalim insallah kaderimde 3cocuk vardir ve 4.ye ihtiyac duymayiz

Bayanlar geri çekme yöntemini koruyuculuğu en düşün yöntemlerden biri boşalma olmadan gelen her sıvıda da sperm var cünkü
Bizde geriçekilme yöntemi ile 8 ay korunduk ama olursada olsun diyerek. En güvenilir ve sağlıklı olan kondom sanırm

Ay göbeğim kaşınıyo kızlar krem de sürüyorum ama inşallah çatlamaz
Benimde iki üç gündür kaşınıyor canım. Daha hiçbirşey de sürmedim. Çarşamba doktora sorup öyle bişeyler kullanmaya başlıycm

Ayyy kuzular ayaktaykenmi uyuyolarmış kıyamammm.. Ay yirimmm
Valla tatlım peşinde koştura koştura büyüyecekler, maalesef zaman kötü zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…