• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bende bişeyler beğendim ama kararsızım, eşimle akşam bakıcaz, eğer bizzat görme şansımız olursa o şekilde almayı düşünüyorum, bayağı uygun oluyor o şekilde, bu arada T Tugbas24 canım 22.cüzü kimse almadıysa ben alabilirim :)
ayy tatlım çok memnun olurum yaaa. ben çok fazla aldım.anca öyle tamamlandı zaten :) tamam canım sen al. okuduğunda haber ver hatim edelim

Iste aradigim seyyy :)) .. bende kendim ugrasmak istiyorum, ayy minik minik birseylerle ugrasmak harika olucaktir :KK68:

Ay canim cok guzel seyler cikacak gibi.toplam ne kadar tuttu bunlar.ve sonuc ne olacak bilgilendirirmisin

Çok tatlılarrrr nerden aldın canımmm ya :)

Kızlar birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
Silikon ve silikon tabancası 10 tl
Tavşan şeker sepeti 10 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl
100 şeker 55 tlye malolucak inş, çok uygun
Ben sivastayım burda hazır şekerin tanesine en kötü 2 lira diyolar

Aa bu arada bismillah dedim başladım umarım becerebilirim ilk şekerime bakın:) sonra çıktı alıp zımbalıcam "hoşgeldin yasemin ela" diye

Eklentiler

• 20151021_165459_HDR.webp
    20151021_165459_HDR.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 118
Kargo ücreti 5 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl

Aa bu arada bismillah dedim başladım umarım becerebilirim ilk şekerime bakın:) sonra çıktı alıp zımbalıcam "hoşgeldin yasemin ela" diye
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)

Bu da arkadan görünümü ve şeker sepetimiz:KK53: sepet küçük ama iş görür az az koyup dagıtcam herkes aynı anda gelmicek çünkü

Ortalık giderek dağılıyo:KK45:odayı batırdım ahh kızım ahh nelerle ugrastırıyosun anacıgını:confused:şaka bi yana sana değer minik kurabiyem :KK68:

Eklentiler

• 20151021_201829_HDR.webp
    20151021_201829_HDR.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 115
Resimler gelmemiş bidaha ekliyorum

Eklentiler

• 20151021_201804_HDR.webp
    20151021_201804_HDR.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 116
  • 20151021_201821_HDR.webp
    20151021_201821_HDR.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 112
Kargo ücreti 5 tl
1 kg badem şekeri 11 tl

Süperrrr olmuşş ellerine sağlık canım:)

Kargo ücreti 5 tl
1 kg badem şekeri 11 tl

Canim çoook sagol ilham kaynagim oldun vallahi cok cok coook sagol. Ben de ayni siteden tukenmez kalem alip yapacagim. Kuzenim 2.5 tl ye yaptirdi baktim 1.10 tl ye maloluyor.

Canim çoook sagol ilham kaynagim oldun vallahi cok cok coook sagol. Ben de ayni siteden tukenmez kalem alip yapacagim. Kuzenim 2.5 tl ye yaptirdi baktim 1.10 tl ye maloluyor.
Rica ederim canım ne demek lafı mı olur, bu site güvenli, için rahat olsun, 3.gün kargom elimde oldu, ben kadınlar kulübünü sizi çok seviyorum birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var, her namazımda hepinize dua ediyorum kkdeki hamiş arkadaşlarım diye...

Kızlar hepinize merhaba...Biz iyiyiz her şey yolunda şükür. Ctesi randevumuz var. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bir sıkıntım var benim. Ben okulda alaturka wc kullanıyorum ve çok zorlanıyorum. Karnım ağrıyor. Alafrangada aynı şeyi yaşamıyorum. Bi sorun yoktur umarım sizler de yaşıyor musunuz bu durumu

Back
X