- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
24+0 canım
Hı senin doğum tarihi 11 Şubat görünüyor benimki de 13 Şubat da o yüzden aramızda 2 gün var diye düşünüp ben senin de 23+4 gibi yaptırdığını hesaplamıştım da ondan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24+0 canım
ayy tatlım çok memnun olurum yaaa. ben çok fazla aldım.anca öyle tamamlandı zaten :) tamam canım sen al. okuduğunda haber ver hatim edelim
tamam canım haber ederim seniayy tatlım çok memnun olurum yaaa. ben çok fazla aldım.anca öyle tamamlandı zaten :) tamam canım sen al. okuduğunda haber ver hatim edelim
Rica ederim canım inşallah sonuçların da güzel çıkar :)Canım çok teşekkür ederim doktorum 24+0 da yaptır dedi ama iznim olmadığı için ve 23+5 te 24. Haftaya Girdiği için yaptırmayı düşünüyorum yarın. İçim rahatladı çok teşekkür ederim valla :)
Iste aradigim seyyy :)) .. bende kendim ugrasmak istiyorum, ayy minik minik birseylerle ugrasmak harika olucaktir![]()
Ay canim cok guzel seyler cikacak gibi.toplam ne kadar tuttu bunlar.ve sonuc ne olacak bilgilendirirmisin
Çok tatlılarrrr nerden aldın canımmm ya :)
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)Kızlar birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
Silikon ve silikon tabancası 10 tl
Tavşan şeker sepeti 10 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl
100 şeker 55 tlye malolucak inş, çok uygun
Ben sivastayım burda hazır şekerin tanesine en kötü 2 lira diyolar
Aa bu arada bismillah dedim başladım umarım becerebilirim ilk şekerime bakın:) sonra çıktı alıp zımbalıcam "hoşgeldin yasemin ela" diye
Oluyor canım korkmaKızlar birşey sorucam karnınızda böyle batma hissi oluyor mu arada ?![]()
Sağolasın canım ya böyle sağ tarafımda sanki iğne batar gibi oluyo korktumOluyor canım korkma
Süperrrr olmuşş ellerine sağlık canım:)Kızlar birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl
Aa bu arada bismillah dedim başladım umarım becerebilirim ilk şekerime bakın:) sonra çıktı alıp zımbalıcam "hoşgeldin yasemin ela" diye
Kızlar birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Rica ederim canım ne demek lafı mı olur, bu site güvenli, için rahat olsun, 3.gün kargom elimde oldu, ben kadınlar kulübünü sizi çok seviyorum birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var, her namazımda hepinize dua ediyorum kkdeki hamiş arkadaşlarım diye...Canim çoook sagol ilham kaynagim oldun vallahi cok cok coook sagol. Ben de ayni siteden tukenmez kalem alip yapacagim. Kuzenim 2.5 tl ye yaptirdi baktim 1.10 tl ye maloluyor.
Canım değerlerim bunlar. İyi gibi ama. Bi ayar sizlik yoktur insallah. Dün akşam tokluk la bugunkunun alakası yok . Umutlanmali mıyım. ?
Sağolasın canım ya böyle sağ tarafımda sanki iğne batar gibi oluyo korktum![]()