2016 Şubat Anneleri

oglak_kadini oglak_kadini canım pıhtılaşma testi sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba? Pazartesi dr a gideceğim acaba yaptırsam mi ya da yaptırmadan da önlem amaçlı iğne verir mi bilemedim o_O
bana vermediler önlem amaçlı. 2 kaybım oldu böylece. 2. den sonra yapıldı 2 gende mutasyon çıktı. şimdi 5. iğnemi olucam bugün. iyi artıyo bhcg çok şükür. 4+ 5 olduk. salı keseyiz görürüz inşallah.

Selam kızlar ben geldim doktor kontrolü iyi geçti ama yaklaşık 1,5 hafta geriye düştü benim bebişin gelişimi,nisanın 25inde 6 haftalık düşük yaptığım için kanamam da 10 gün civarı sürdü öyle olunca döllenme geç olmuştur dedi şuan 5 hafta civarı görünüyor kesenin boyutu bebekte kalp atışı da haftaya perşembe günü görülebilir dedi bizde durumlar böyle sağlıklı olsunda geç olsun
hayırlısı olsun canım aynen dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun. sanki herkes gitti bi ben gidemedim doktora gibi hissediyorum herkes doktor haberleri veriyor :=)

arkadaşlar tatlı hamişler size bir şey sorabilir miyim?
süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum...
şimdi diyelim bat tarihinde idrar testti yaptım pozitif çıktı diyelim yani :KK66:
ve doktor muayenesi almadan direk kan testine gittim onaylattım diyelim,
ardından hemmen doktordan randevu almalı mıyım kese falan hemen gözüküyo mu yoksa biraz beklemeli miyim?
boşa para vermeyelim yani :p
biraz bekle caNIM bence :)
ben öğrendim 3 hafta bekledim haftaya ilk randevum.

Back
X