- 4 Ocak 2015
- 1.376
- 641
- 63
Tamam canım teşekkür ederimCanım onu bende bilmiyorum bebek göründüğü zaman doktor yaklaşık hafta tahmini yapar ona göre tekrar düzenleriz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederimCanım onu bende bilmiyorum bebek göründüğü zaman doktor yaklaşık hafta tahmini yapar ona göre tekrar düzenleriz canım
Burdaaa canim belim agiriyo bugun yattim biraz sen naapiosunnadreeeeee
nerelerdesin bebişim![]()
haayyyy maşallahhhh sanırım ikiz hadi gözün aydın4359 çıkmış canım maşallah da doktora geldim ama oda 2 de gelecekmis bekliyorum bakalım o ne diyecek
ne olsun uyukladım bir arada kitap okuyordum mola verdim bol su iç mutlakaaBurdaaa canim belim agiriyo bugun yattim biraz sen naapiosunn
bana vermediler önlem amaçlı. 2 kaybım oldu böylece. 2. den sonra yapıldı 2 gende mutasyon çıktı. şimdi 5. iğnemi olucam bugün. iyi artıyo bhcg çok şükür. 4+ 5 olduk. salı keseyiz görürüz inşallah.oglak_kadini canım pıhtılaşma testi sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba? Pazartesi dr a gideceğim acaba yaptırsam mi ya da yaptırmadan da önlem amaçlı iğne verir mi bilemedim
![]()
ben de aynı şeyi merak ediyorum arkadaşımteşekkür ederim canım bakalım şubat annesi olabilecek miyim![]()
benim son 1 2 günüm cnm senin?ben de aynı şeyi merak ediyorum arkadaşım
ben ovulasyon testi kullandım canım. 28 günde bir periyodum. yumurtam 15. gün çatladı.zaten kasık ağrısıda oluyor oradan anlşadım. ona göre hesaplayınca bu değer.Kaçıncı gün embriyosuydu?
hayırlısı olsun canım aynen dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun. sanki herkes gitti bi ben gidemedim doktora gibi hissediyorum herkes doktor haberleri veriyor :=)Selam kızlar ben geldim doktor kontrolü iyi geçti ama yaklaşık 1,5 hafta geriye düştü benim bebişin gelişimi,nisanın 25inde 6 haftalık düşük yaptığım için kanamam da 10 gün civarı sürdü öyle olunca döllenme geç olmuştur dedi şuan 5 hafta civarı görünüyor kesenin boyutu bebekte kalp atışı da haftaya perşembe günü görülebilir dedi bizde durumlar böyle sağlıklı olsunda geç olsun
hayırlı olsun bebeğin :=))Kızlar bende varım Şubat annesiAllah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
benim de 4 gün falan var sanırım bat abenim son 1 2 günüm cnm senin?
kaç çıkmışkızlar sanırım benım gebelık ıkız beklenenın cok ustu cıkmıs hcg doktora gıdecem bakalım ne dıyecek
hayırlısı tatlımbenim de 4 gün falan var sanırım bat a
Kac haftalikken 4900 kusur cikti canimkızlar sanırım benım gebelık ıkız beklenenın cok ustu cıkmıs hcg doktora gıdecem bakalım ne dıyecek
biraz bekle caNIM bence :)arkadaşlar tatlı hamişler size bir şey sorabilir miyim?
süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum...
şimdi diyelim bat tarihinde idrar testti yaptım pozitif çıktı diyelim yani
ve doktor muayenesi almadan direk kan testine gittim onaylattım diyelim,
ardından hemmen doktordan randevu almalı mıyım kese falan hemen gözüküyo mu yoksa biraz beklemeli miyim?
boşa para vermeyelim yani![]()
adre sen çalışmıyor muydun canımBurdaaa canim belim agiriyo bugun yattim biraz sen naapiosunn
canım bu tedavideki ilk ayın mıydı? ben de aynı tedaviyi oldum sadece klomen yerine serophene kullandım ayrıca inofolic de kullandım. umarım ben de hamileyimdirinşalah darısı size bende ıkız olma durumu varmıs bıde tedavıyle olunca klomen + catlama ıgnesı
inşallah canım allah hayırlısıyla kalbinin attığını duymayı da nasp etsin tatlımbugünki değerim 1731 çıktı şükür 4+5 olduk. keseyi göremedik, inşallah salıya görürüz![]()
amin canım amin senide görücez burada inşallahinşallah canım allah hayırlısıyla kalbinin attığını duymayı da nasp etsin tatlım