Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya inşAllah nasip olurdoktor kontrolünde ilk denememiz ama 7 aydır korunmuyoruz. kaç çıkmıştı canım 3 gün önce?
canım sanırım düşük yapıyorsunArkadaşlar ayın 4 ünde 24.54 tü sonucum ama bugün 63.31 cıktı
neden o kadar yavaş yükselmiş birşey dedimi doktorArkadaşlar ayın 4 ünde 24.54 tü sonucum ama bugün 63.31 cıktı
benim fikrim düştüğü yönünde eger degılsede bebegin sağlıklıolmadıgının göstergesidir üzülmeneden o kadar yavaş yükselmiş birşey dedimi doktor
o zaman varsa benim bugün 30-35 falan çıkması lazım değil mi? inşallah canım inşallah nasip olur bu aycanım ya inşAllah nasip olur
3 gün önce 79.2 çıkmıştı benim
anladım canım bence hemen doktora söyle durumu değerin bukadar az artması normal değil sanırım :=((Hayır vajinal muayene yaptı, yumurtalıklara ve rahime bakıldı kanama dıs gebelik vs var mı diye ama birey yoktu...çıktığımda kan verdim tekrar dr ile henüz konuşmadım. geç kaldığım için öncesinde kan verememiştim
aynen canım 35 45 arası birşey çıkabilir. eğer baktırırsan bizide haberdar et ..) inşAllah olur canım . çok dua et...o zaman varsa benim bugün 30-35 falan çıkması lazım değil mi? inşallah canım inşallah nasip olur bu ay
kızlar genelde akıntım arttı demiş herkes ama bende hiç akıntı artması falan yok. yani önceden nasılsa şimdide öyle arada oluyor. sizin akıntınız arttı mı ? artmayan var mı :/
Yazdım hemen, bakalım ne cevap verecek
Benim dee 5657 çıktı canım 3 gün önce ama tek kesem var normal heralde .. hem de senden gerideyim ben sat 7 Mayıs4359 çıkmış canım maşallah da doktora geldim ama oda 2 de gelecekmis bekliyorum bakalım o ne diyecek
ya evet orası öylede ne bileyim sürekli bi kuşku hali . ah şu doktora bi gitsem :)Bünyeye göre değişiyor, takılma böyle şeylere. Hepimizin yediği içtiği, bulundupu şehrin hava şartları aynı değil ki :)
inşAllah kötü birşey yoktur ..Yazdım hemen, bakalım ne cevap verecek
ya evet orası öylede ne bileyim sürekli bi kuşku hali . ah şu doktora bi gitsem :)
yani haklısınKuşku var, korku var da başkasına takılıp kuşkulanma :) belki onun mantarı var mesela, nereden bileceksin ki. Ben dikkate almıyorum o yüzden farazi yorumları. "Başım çok ağrıyor" desem mesela, kime göre neye göre? :)