• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ölüyorum kızlar bulantıdan dün akşamdan beri öğürmekten kusmaktan resmen karın ve göğüs kaslarım sızlıyor hiç böyle bişey yaşamamıştım bi anda tiksinmeler bulantılar başladı su bile içemiyorum :cry:bulantım neden başlamadı diye üzülmeyin halinize şükredin benim durumumda olan var mı aranızda bi çözüm yolu bilen :KK51:
Canım bende dün acılde serum yedim:KK43:

Kizlarrr :KK43: sabah az bi leke gelmisdi yine tabiki ben panik oldum agladim... dune gore bugun belim daha da cok agriyor :KK43: sizce bu dusuk belirtisimi ???
Bugun bakiyimda yine leke gelirse hastaneye gidecegim.. yurt disinda yasadigim icin hemen oyle herseye bakmiyorlar burda :KK43: dun dr um hastanedeydi geliyim bak dedim.. gerek yok dun ii di dedi cikti... agliyorum diye esimde kiziyor.. agliyamiyorumda.. bu belim beni korkutuyor :cry:
Canım o normal drum bana leke gelirse korkma bebek kendını yer açmaya Çalışıyor dedi. Acık kırmızı adet gıbı kanama cıger gıbı Parçalar gelırse kork dedi.

Herkese hayırlı günler... Baya uyumuşum... Herkeslere güzel bi pazar Müjde dolu bi gün olsun... Ya kızlar ben daha kimseye söylemedim sadece işyerimden bir iki arkadaş biliyor oda saolsunlar duruma göre beni idare ediyorlar ben üç ay bitene kadar söylemek istemiyorum..

Herkese hayırlı günler... Baya uyumuşum... Herkeslere güzel bi pazar Müjde dolu bi gün olsun... Ya kızlar ben daha kimseye söylemedim sadece işyerimden bir iki arkadaş biliyor oda saolsunlar duruma göre beni idare ediyorlar ben üç ay bitene kadar söylemek istemiyorum..
ben okulu bıraktıgım ıcın hepsı bılıyor hızmetlıye vrınca ma kendı cevremden tek annem bılıyor

ben okulu bıraktıgım ıcın hepsı bılıyor hızmetlıye vrınca ma kendı cevremden tek annem bılıyor
Benim Kayınvalidemde yazık yakın takipte keşke bebek olsada bize söylemeseler diyorum diyor... Ben de 3 aya kadar söylemiyorum hazırlıklı ol dedim... Geçen seferkini herkes duydu nasip olmadı

Kizlar bende yakin cevreme soyledim sadece kalp atisini duymadan soylemiycz :)

Canım o normal drum bana leke gelirse korkma bebek kendını yer açmaya Çalışıyor dedi. Acık kırmızı adet gıbı kanama cıger gıbı Parçalar gelırse kork dedi.
Haklisin cnm insan korkuyor iste.. ama oyle dedigin iyi oldu.. zaten persembe randevum var dr a soruyum iyice bi.. gecen hafta sordu biseyim yoktu ne agri ne leke.. bugun daha iyiyim bi belim agriyor iste. . Seninde belin agriyormu..

Kizlar tekrar merhaba.. Bugun doktor kontroluna gittim ve bebegimin kalp atislarini gordum. resmen siyah kesenin icinde bembeyaz bisey pit pit atiyordu. Ayni hastanede farkli bir doktordu bu. 6+2 gunluksun dedi. Yani bu 6 hafta bitmis 7. haftanin 2.gunundesin demek mi? Kalp atislarini duyabilir miyim dedim beni kizdirma deyip azarladi bir guzel.. Olsun kalp atisini gordum rahimde kanamada yok ama progestan kullanmaya devam et dedi. Gecenki doktor 4 haftaliksin demisti. Iyice iskillendim bu hastaneden.

merhaba kızlar hala adet olmadım arada hafif ağrılar oluyor kasığımda sonra geçiyor böyle devam ediyor.
bakalım sonuç ne olacak, silik pozitif veren test mi doğru çıkacak negatif veren test mi??
aslında ben farklı hissediyorum bana sorarsanız adet olmicam ama tabi psikolojik de olabilir bu:KK51:

Kizlar tekrar merhaba.. Bugun doktor kontroluna gittim ve bebegimin kalp atislarini gordum. resmen siyah kesenin icinde bembeyaz bisey pit pit atiyordu. Ayni hastanede farkli bir doktordu bu. 6+2 gunluksun dedi. Yani bu 6 hafta bitmis 7. haftanin 2.gunundesin demek mi? Kalp atislarini duyabilir miyim dedim beni kizdirma deyip azarladi bir guzel.. Olsun kalp atisini gordum rahimde kanamada yok ama progestan kullanmaya devam et dedi. Gecenki doktor 4 haftaliksin demisti. Iyice iskillendim bu hastaneden.
Tatlim ultrason +- 5gun fark koyar yani bu aralikta olur bebegin ki normal aralikta di mi

Back
X