• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar misafiri m vardı bugün yoruldum biraz. . Umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir yine yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz taze annişler

Tsk ederim cnm ilgilendigin icin :) hastaneye gittim icim rahatlasin diye.. dr bakti bebek ii bide buyumus masallah 2 gunde.. hersey olmasi gerektigi gibi dedi yerli yerindemis.. sadece rahim duvarinda kucuk bi şişlik var.. ondan leke gelebilir dedi.. bide bebe aspirini aliyorum dedim ondan da olur dedi.. ama o iyi aspirini almaya dewam et dedi.. haftaya sadece 3 gub is var idare ediyimde rapor alacagim cunku dinlenmem lazimmis.. dua edin kizlar... Rabbim bebeklerimizi korusun.. amin...
amın cnm aman bısey olmasın da bebeklerımıze aspırın lekelenme yapar canım

kızlar midem bugün çok kötü inşallah devam etmez kusturmuyo ama çok bulanıyo birde davul gibi oldum :( dünden beri yazamıyordum baya bi ilerlemişsiniz yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmiş :) iyice kalabalık olmuşuz. Kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun bebekleriniz sizinle olsun inşllah. Kalbim sizinle.

senın adet baya gecmıs anlasılannn hayırlı olsun masallahhh
Canım teşekkür ederim.
Ama kanamam oldu biraz yatıyorum evde korkuyorum :(
Tadını cıkartamadım

Canım teşekkür ederim.
Ama kanamam oldu biraz yatıyorum evde korkuyorum :KK43:
Tadını cıkartamadım
olsun kanama oluyo genelde başlarda yatıp bol bol dınlenınce sıkıntı olmuyo cnm merak etme tadını cıkarmaya bak

Selam kızlar :)
Ben de 29 nisanda regl oldum en son
Hayırlısıyla 2016 şubatta anne olucam.
Selam canım hayırlı olsun bu durumda doğum yapacağın tarihin daha erken olması gerekmezmi yanlış hesaplamış olabilirmisin :)

Allah basip ederse aynı zamanlarda anne olucaz :)) :anneadayı::KK71::KK71:

Selam canım hayırlı olsun bu durumda doğum yapacağın tarihin daha erken olması gerekmezmi yanlış hesaplamış olabilirmisin :)
Canım geç döllenme olmus dedi doktor bu yüzden doktorum bu tarihi verdi :KK34::KK34:

Hamile degilmisim. Allah sizlerin bebeklerini size bagislasin inşallah
Canım hiç üzülme . İnan hiç beklemedigin bir anda nasip olacak:KK42::KK42::KK42: allah size sağlık versin öncelikle.

Selam kızlar. Birşey sorucam sizlere. Ara ara kasıklarımda agrı oluyordu ama rahmin genişlemesinden dolayıdır diye pek umursamamaya çalışıyordum.
Bu akşam eşimle yürüyüşe cıktık, normal tempoda. Sonra kasıklarıma anlık şiddetli ağrım oldu. Hemen eve geldik kanamam var mı diye baktım, yok şükürler olsun ki.
Neden olmus olabilir, sizin başınıza da geldi mi böyle bi durum:KK42:

Kızlar birsey sorucam size. Ben doktora gittigimde yolk sak göründü ama bebeği göremedim. Sizce bi terslik var mı :/

Kızlar birsey sorucam size. Ben doktora gittigimde yolk sak göründü ama bebeği göremedim. Sizce bi terslik var mı :/
Canım sırayla görebiliyosun Zaten bir sonraki sefere kalp atışını göreceksin :)

Benimde var burda bi kac arkadasin da var.. dua etmemiz lazim.. bu ilk uc ay kritik..
Canım benim hala var damla damla yine bu akşam acilen gittik çok şükür kese duruyor iğne yapıp gönderdiler bol bol dinlen dediler yapacak bişey yok dua edip dinlenecegiz sizde kanama durumu nasıl

Merhaba güzel anne adayları :KK54: bende bat geçen pazartesi olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve öğrendim kii bende :anneadayı: tarifi imkansız bi mutluluk rabbim isteyen herkese yaşatsın :21:

Back
X