Ben de az once ciglik attim resmen delecekmis gibi cikardi birden dirseklerini mi dizini mi bilemedim ama odum koptuKızlar sizin bebeğinizde taramalı tüfek gibi art arda tekme atıyormu.. Delicek diye korkuyorum
söylerim canım :)Canim sorunun cevabini bana da soylersin:)
Yanlız degilsin canımOffff offf çok açım yeminle karnim gurulduyor ama mutfağa gidesim yok. Biliyorum dayanamam zeytin peynir ekmek dalarım. Hem aksamda iyi yedim simdi.yememem lazimuykumda gelmiyor sabaha kadar nasıl duracaksam
Ben de deli gibi yiyorum hemde herşeyieşim ağzın boş kalsın bi diyor .. Sağlıklı sağlıksız bazen gece uyanıp gidip abur cubur bile yiyorum son aylarda iyice saçmaladım bide yumurta felan yemez oldumOffff offf çok açım yeminle karnim gurulduyor ama mutfağa gidesim yok. Biliyorum dayanamam zeytin peynir ekmek dalarım. Hem aksamda iyi yedim simdi.yememem lazimuykumda gelmiyor sabaha kadar nasıl duracaksam
Benimde esim surekli uyariyo ama sanki artik elimizde degil gibi geliyor bana.halsiz bitkin bide mutsuz hissediyorum kendimi yemedigim zaman.esimde gece calisiyo uyku da tutmuyor mutfaktan cikasim yokBen de deli gibi yiyorum hemde herşeyieşim ağzın boş kalsın bi diyor .. Sağlıklı sağlıksız bazen gece uyanıp gidip abur cubur bile yiyorum son aylarda iyice saçmaladım bide yumurta felan yemez oldumne olacak bu halimiz şimdiye kadar 68 le basladım 76 oldum
Tatlım başaracağına eminim.. kendine ılık süt hazırlasan belki uyumana yardımcı olur.. Çok düşünme uyumaya şartlama kendini ters tepebilir öyle.
Uyumayanlar kulübü(( bu reflu beni öldürecek doktora gtsemmi ki sabah 3 gecedir istifra uyku zaten yok rennie gaviscon fln hak getire hiç birşey fayda etmiyor . yatamiyorum yediklerim boğazından yukarı çıkıyor yanıyor komur gibi yaa (
Allah yardımcımız olsun cnmBen de aynı durumdayim lansor kullanıyorum. Birazcik rahatladım. Ama istifra işi 29 haftadir full devam.
Allah yardımcımız olsun cnmhiç mide bulantim olmadı ama yeni peydah oldu bu durum yaniyorrr sabah olsun doktoruna mesaj aticam direk senin dediğin ilacı sorayim bide
Herkes icerde neyse dışarda o diyo benimkide misfirliklerde pek uslu tekme seyrettircem ama çıt yok misfirliklerde gerci zaten simdi tekme atmiyo meksixo dalgası öğrenmiş minik oğlum.şimdi dr dedi ya bana kilolusun o yüzden hissetmiyorsun diye,
ki günde 2 -3 kere kendini belli ediyor
bu bebek doğunca uslu mu olacak yoksa aksi bişy mi olacak
Masallah onlara buyuttuk bebisleri cabuk geciyor zaman benimkilerden birinin kafasi asagidaydi digeri yukardaydi en son gittigimde ikisinin de kafasi asagidaydi nasil dondu bu darlikta anlamadimBu arada 27+3 te dr a gittik. Benim bebişlerin kafasi iki göğsümün altında. Ayaklari alt tarafta. Yani ikisi de ayakta pozisyonunda. Ne mideme ne altıma rahat veriyorlar.
Bebişlerden
Asya 1150 gr 38 cm
Alya 1300 gr 40 cm olmuş.
Çok halsiz ve yorgunum. Bütün kemiklerim ağrıyor.
Canim gecmis olsun her yedigin mi yanma yapiyor benim de yanma oluyor mayali bi sey yedigimde veya cok yedigimde yanma oluyor normalde yedigim kadar yesem yanma oluyor daha az yiyorum mayali bi sey de yemeyince yanma olmuyor acaba sana da bi sey dokunuyor olabilir miAllah yardımcımız olsun cnmhiç mide bulantim olmadı ama yeni peydah oldu bu durum yaniyorrr sabah olsun doktoruna mesaj aticam direk senin dediğin ilacı sorayim bide
Rabbim hayırlı ömür versin bebeğine benimde plesanta asagidaydi son kontrolde artık bize sıkıntı çıkarmayacak kadar yukarı çıkmış dedi doktorum ama zaten tamamen kapatmiyordu rahim ağzını benim sadece kısmi kapatıyordu bide nagıhan var bu forumda oda cuma günü gidecek kontrole inşallah seninkide çıkmıştırMerhaba bayanlar Cok yazamiyorum Ana nerdeyse hergun takip ediyorum sizleri. Bende de buyuk heyecan var herkes gibi.iki oglustan sonra kizim olucsk kismetse Ama isim bulamadim. Bir tanesi neda ikinci bi isim bulamadim iki isim koymsk istiyorum. Fikirlerinizi payladirsanuz mutlu olurum. Bide benim plessnta asagida daha cikti mi ogrenemed 2 aydir.bi arkadasimda vardi ayni durumu. Sonuc ne oldu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?