2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar :)

Sıkıntı yaşayan uykusuzluk çeken bütün arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah dua ediyorum hepiniz için. :/

Ben iş yerinde o kadar yoruluyorum ki Bebek tepinse bile uyanmıyorum uykudan sanırım. Eşim diyor gece elimi koyuyorum fıldır fıldır dönüyordu oğlum diye ama ben resmen sızıyorum galiba hiç anlamıyorum :))
Ama dönmek zor oluyor sağdan sola soldan sağa ilerde nolur Allah bilir.

Az kaldı kızlar birbirimiz için dua edelim :) kalan bu süre kolaylıkla geçsin diye :)

Günaydın hepinize,uyuyamayanlara kolaylıklar diliyorum bende gece 2'de yattım sabah 5:30da açtım gözlerimi eşimde hasta olmuş burnu tıkalı,hapşırıp duruyor kalktım kahvaltısını hazırladım,portakal mandalin sıktım ona iyi bakmam lazım çabuk iyileşsin bana geçmesin diye binbir tembihle gönderdim ilaç al eczaneden hemen başla kullanmaya diye

Yanlız degilsin canım

valla dayanamadim gittim 2 dilim kepek ekmegi birwz peynir 3 4 tane de zeytin yedim oyle uyudum yoksa sabaha kadar bu gurultu cekilmezdi :)
bende 85 ile basladim 91 oldum

Herkes icerde neyse dışarda o diyo benimkide misfirliklerde pek uslu tekme seyrettircem ama çıt yok misfirliklerde gerci zaten simdi tekme atmiyo meksixo dalgası öğrenmiş minik oğlum.

biz de ufacik ses cikartirsa hemen babamiza kosuyoruz ama veled hemen durdugu icin kös kös geri donuyoruz. Anasinin bebekligi gibi sessiz sakin uykucu olsun :)

mantar bende de oluyo ara ara. ama sanıyorum onun tehlikesi yokmuş. önemli olan idrar yolu enfeksiyonu olmamasıymış. idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyormuş çünkü. tabi bunun içinde bol su içmek gerekiyor. Allahım inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza da bu tedirginlikleri gülümseyerek hatırlarız

Multivitamin yerine bana verdiğide (Benexol b12) sadece b vitaminiymiş. Doktorlar direk multivitamin yazıyor. Zaten bana aile hekimim düşük görünce hemen vermişti. Bende ayda bir gittiğim için doktoruma 1 ay kullanmıştım. Allahtan bıraktırdı şuanda iyi gidiorum inş çoğalmaz. Boğazları tutamıyoruz ki hep açım yemekten kalkıyorum 1 saat sonra yine açım. Ne olacak bu halim bilmem
usg aleti ile vaginal muayene bende oldum canım. kaba olacak ama el sokulması gibi bişi diyorlar hiç yaşamadım, iğrenç ve ürkütücü
Canım el sokmuyorlar parmak ile bakıyorlar. 1 parmak 1 cm gibi ölçüleri var. Açılmaları öyle anlıyorlar.
Günaydın kızlar. Artık ev okadar soğuk ki ve tek odada klima var oturma odasnda yatmaya başladık. Hergün yatak ser topla bakalm nasıl olacak bi toz almaya bile çok yoruluyodum normalde Allah yardımcımız olsun
Canım evine kimse gelip gitmiyorsa yatagını orada üstünü kapa olmazmı? Hergün topla ser zor olur. Biri gelecek olursa toplarsın

Günaydın kızlarrr, yine yeni bir günde daha beraberizz, bu ayıda çalışarak geçirip istirahata geçmeyi düşünüyorum :) Ayakta durdukça idrar torbama baskı beni deli ediyor ama yapacak birşey yok dayanıcığımmmm

Gunaydiiiinnn annişler

Benim gibi tuhaf dönen var mi yatakta sagdan sola donemiyorum kasıklarımda basınç ve ağrı çok ağır oluyor, dönmem 10 dk mi alıyor bende en guzeli yataktan çıkıyorum ayaga kalkip saga yada sola dönüp yatağa öyle girip uyumaya çalışıyorum

Günaydın kızlar. Artık ev okadar soğuk ki ve tek odada klima var oturma odasnda yatmaya başladdüzeldin yatak ser topla bakalm nasıl olacak bi toz almaya bile çok yoruluyodum normalde Allah yardımcımız olsun

Canim biz de merkezi sistem kaloriferler geç yandı ve burası dagin tepesinde mecburen yatak odasina tasindik resmen. Kimse gelmiyorsa toplama duzelt ve havalandir o kadar

Offff offf çok açım yeminle karnim gurulduyor ama mutfağa gidesim yok. Biliyorum dayanamam zeytin peynir ekmek dalarım. Hem aksamda iyi yedim simdi.yememem lazim uykumda gelmiyor sabaha kadar nasıl duracaksam

Benimde esim surekli uyariyo ama sanki artik elimizde degil gibi geliyor bana.halsiz bitkin bide mutsuz hissediyorum kendimi yemedigim zaman.esimde gece calisiyo uyku da tutmuyor mutfaktan cikasim yok

Ben de geceleri acıktığımda dolapta ne var ne yok girişmemek için bir kase çorba içiyorum. Beni kesmez diye düşünecek olursam ekmek doğruyorum içine. Hem uykuya dalana kadar tok tutuyor hem de hafif.

maşallah canım sağlıkla kucağına al inş:)

ya ben şeyi merak ettim hangisinin alya hangisinin asya olduğunu nerden biliyosun belki asya 1300 grdır

huzurunmeraklisi cicilerinizi güzel günlerde kullanın inş canım

firkan canım ben hani baby plus kuş evleri park yatak istiyodum ya eşim onu beğenmedikraft aldık inş memnun kalırız hala gözüm kuş evlerinde gerçi ama

Kızlar buraya yazıp yazmadığımı hatırlayamadım. :) o yüzden yine de paylaşayım dedim. Geçen hafta biz de Bebek arabamızı aldık. Aslında doğumdan sonra almayı düşünüyorduk ama Babymall'de kampanya vardı biz de alalım çıksın aradan dedik :)
Babymall ü soran bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her şey var orada ama bazı ürünler uygun bazıları piyasadan pahalı iyi araştırmak lazım.

Bu arada arabamız Quinny Zapp Xtra 2. En büyük tercih nedenimiz kalitesi ve katlanınca çok küçük kalması. Bagajda yer kaplamaması bizim için önemli çünkü. Çok ağır da değil. Bakalım inşallah memnun kalırız :)

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 266
kızlar totalde bu hafta kızımıza neler aldık bi bakalım

braun 6020 kulaktan ateşölçer
kraft park yatak
ahşap beşiğe yatak
duvar stickerı
dalin sıvı deterjan
uni baby şampuan

artık çok az eksiğim kaldı

emzirme atleti
depend lohusa külodu
çamaşır yıkama filesi
dalan roxy sabun tozu

aklıma başka da bişi gelmiyo

herşey tamam gibi artık

bizim yatak işi büyük muallaka döndü
teyzem yurt dısında yasıyor konyada ki evinde park yatak var yeni aldı ve oğlu 2 hafta kaldı onda ki teyzem titizdir anneme demiş benim park yatağı ona vereyim ve oğluma oda alana kadar o benim için çok iyi olur hem içim rahat olur. ama teyzem ne zaman alacağımı söylememiş yazın mı gelince kendisi mi verecek yoksa gidip alabilirmiymişiz bilmıyoruz annemde soramamış bende hiç sormam. kaldık biz şimdi yataksız. 2 haftaya kadar ses çıkmazsa gidip mecbur yatak alacağım

Ben de bi tek tuvalete kalkiyorum 2 yasindaki lizimdan once uyuyorum ondan sonra uyaniyorum izne de ayrildim ama su yorgunluk gecmedi bi turlu

Canim alsin dediyse hemen almani soylemek istemistir buyuk ihtimal o da alir mi almak istemez mi diye dusundugunden israr etmemistir almak istiyorsan ara veya annene arattir sevinir bile aldigina merak etme ben de kuzenimin cocuklarinin kiyafetlerini aliyorum olanlari kullaniyorum cok eskiyenler zaten atiliyor az giyilenleri kaliteli olanlari hatta etiketi ustunde duranlari veriyor yine de sorarken bile cekiniyorlar giydirir mi giydirmez mi diye ben de sevinerek aliyorum giydirdigimi soyluyorum seviniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…