- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Yanlız degilsin canım
Ben de deli gibi yiyorum hemde herşeyieşim ağzın boş kalsın bi diyor .. Sağlıklı sağlıksız bazen gece uyanıp gidip abur cubur bile yiyorum son aylarda iyice saçmaladım bide yumurta yemez oldumne olacak bu halimiz şimdiye kadar 68 le basladım 76 oldum
Herkes icerde neyse dışarda o diyo benimkide misfirliklerde pek uslu tekme seyrettircem ama çıt yok misfirliklerde gerci zaten simdi tekme atmiyo meksixo dalgası öğrenmiş minik oğlum.
ben az once anladımkı bu ıdrar. Kanepede oturmus gobegımdı tuylerı makıneyle alırken one dogru egıleyım dedım bıraz ıdrar geldı. Demekkı bundan sonra olacak bunlar. Bugun baya kısı endıselenmıs bu konudan solayı ama bence sızınkılerde ıdrar. Benım zaten hep ıslaklık var mantar gıbı oluyo dıkkat edıyorum su ıcıyorum ama ıslaklıkta kurtulamıyorum
Multivitamin yerine bana verdiğide (Benexol b12) sadece b vitaminiymiş. Doktorlar direk multivitamin yazıyor. Zaten bana aile hekimim düşük görünce hemen vermişti. Bende ayda bir gittiğim için doktoruma 1 ay kullanmıştım. Allahtan bıraktırdı şuanda iyi gidiorum inş çoğalmaz. Boğazları tutamıyoruz ki hep açımBizi yakan o decavit. (Yumruk smile)
Ben asla vitaminlerin kilo aldırdığına inanmıyorum. İnanmazdım diyeyim veya.
Diyet yaptığım dönem rutin vitamin kullanırdım(supradyn multivit.)
Ama gördüm ve tecrübe ettim.
3.ayımı toplamda 3kilo ile kapatıp, onunda son ayında birden kilo aldım. Ve onda da decavit başlamıştım. Son 3ayımı 5,5 kilo ile nasıl kapatabildim bilmiyorum. Aklım almıyor.
Doktor değiştirdiğimi demiştim. ve kadın acil tüm vitaminleri bırak dedi :) özellikle "decaviti neden herkese yazarlar ki bebk gelişimin iyi, kan değerlerin bakılanlarda düşüklük yok.
Sana magnezyum lazım. Multiye gerek yok iştah açmıştır, sende yemişsindir. şişirmiş resmen seni" dedi.
Tabi iştah kontrolü yapamamk benim suçum o ayrı :/
Canım el sokmuyorlar parmak ile bakıyorlar.usg aleti ile vaginal muayene bende oldum canım. kaba olacak ama el sokulması gibi bişi diyorlar hiç yaşamadım, iğrenç ve ürkütücü
Canım evine kimse gelip gitmiyorsa yatagını orada üstünü kapa olmazmı? Hergün topla ser zor olur. Biri gelecek olursa toplarsınGünaydın kızlar. Artık ev okadar soğuk ki ve tek odada klima var oturma odasnda yatmaya başladık. Hergün yatak ser topla bakalm nasıl olacak bi toz almaya bile çok yoruluyodum normalde Allah yardımcımız olsun
Günaydın kızlar. Artık ev okadar soğuk ki ve tek odada klima var oturma odasnda yatmaya başladdüzeldin yatak ser topla bakalm nasıl olacak bi toz almaya bile çok yoruluyodum normalde Allah yardımcımız olsun
Offff offf çok açım yeminle karnim gurulduyor ama mutfağa gidesim yok. Biliyorum dayanamam zeytin peynir ekmek dalarım. Hem aksamda iyi yedim simdi.yememem lazimuykumda gelmiyor sabaha kadar nasıl duracaksam
Ben de deli gibi yiyorum hemde herşeyieşim ağzın boş kalsın bi diyor .. Sağlıklı sağlıksız bazen gece uyanıp gidip abur cubur bile yiyorum son aylarda iyice saçmaladım bide yumurta felan yemez oldumne olacak bu halimiz şimdiye kadar 68 le basladım 76 oldum
Benimde esim surekli uyariyo ama sanki artik elimizde degil gibi geliyor bana.halsiz bitkin bide mutsuz hissediyorum kendimi yemedigim zaman.esimde gece calisiyo uyku da tutmuyor mutfaktan cikasim yok
Bu arada 27+3 te dr a gittik. Benim bebişlerin kafasi iki göğsümün altında. Ayaklari alt tarafta. Yani ikisi de ayakta pozisyonunda. Ne mideme ne altıma rahat veriyorlar.
Bebişlerden
Asya 1150 gr 38 cm
Alya 1300 gr 40 cm olmuş.
Çok halsiz ve yorgunum. Bütün kemiklerim ağrıyor.
Ben de bi tek tuvalete kalkiyorum 2 yasindaki lizimdan once uyuyorum ondan sonra uyaniyorumGünaydın kızlar :)
Sıkıntı yaşayan uykusuzluk çeken bütün arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah dua ediyorum hepiniz için. :/
Ben iş yerinde o kadar yoruluyorum ki Bebek tepinse bile uyanmıyorum uykudan sanırım. Eşim diyor gece elimi koyuyorum fıldır fıldır dönüyordu oğlum diye ama ben resmen sızıyorum galiba hiç anlamıyorum :))
Ama dönmek zor oluyor sağdan sola soldan sağa ilerde nolur Allah bilir.
Az kaldı kızlar birbirimiz için dua edelim :) kalan bu süre kolaylıkla geçsin diye :)
Canim alsin dediyse hemen almani soylemek istemistir buyuk ihtimal o da alir mi almak istemez mi diye dusundugunden israr etmemistir almak istiyorsan ara veya annene arattir sevinir bile aldigina merak etmebizim yatak işi büyük muallaka döndü
teyzem yurt dısında yasıyor konyada ki evinde park yatak var yeni aldı ve oğlu 2 hafta kaldı onda ki teyzem titizdir anneme demiş benim park yatağı ona vereyim ve oğluma oda alana kadar o benim için çok iyi olur hem içim rahat olur. ama teyzem ne zaman alacağımı söylememiş yazın mı gelince kendisi mi verecek yoksa gidip alabilirmiymişiz bilmıyoruzannemde soramamış bende hiç sormam. kaldık biz şimdi yataksız. 2 haftaya kadar ses çıkmazsa gidip mecbur yatak alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?