2016 Şubat Anneleri

çok .çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş. bu defa sorunsuz şekilde geçer

Beta na baktırdım mi canim ben gittiğimde tahminen 3600 lere falandi herhalde ama gününe göre küçük dedi Korkuyorum bende ama inşallah buyur
yok canım yarın ilk kez muayene olucam sadece gebelik testi yaptım 3 kez en sonuncusu oldukça koyuydu

gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak devam eder sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına,rabbim kaybettiğin bebeğinin ömrünü kardeşlerine versin inşallah

Beta na baktırdım mi canim ben gittiğimde tahminen 3600 lere falandi herhalde ama gününe göre küçük dedi Korkuyorum bende ama inşallah buyur
ben henüz erken diye biraz zaman geçsin istedim gittiğimde keseyi göremezsem üzülürüm diye.

Sağol canım kizimda 1680 di keseyi görmüştük hayırlısı artık benimle olsunlar sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim 20 mayısta 5.gun iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi

sanırım kötünün iyisi kimyasal gebelik,dış gebeliğin çok daha zor olduğunu duymuştum bende kimyasal gebelik geçirdim kendiliğinden düşüyor herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan doktorlar korunma bile vermiyorlar ama umarım ikiside değildir bundan sonra sağlıkla katlanır değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…