çok .çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba bende Şubat annesi olacaktım ama durumum yine belirsiz geçen temmuzda dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırılmıştı.tupum alinmamisti.3 aydır korunmuyorduk şimdi hamileyim ama yine dış gebelik ihtimalim var pazartesi 9.22 çıktı beta hcg çarşamba 7.56 kimyasal galiba dedim dün ilk kontrolüme gittim Rahimde sıvı görüldu beta 13.6 olmuş takipte tutulacağım inşallah kimyasaldır dış gebelik degildir inşallah çok zor bi süreçti
Cok cahilmişiz bir şeyi beceremedikEeee ne olacak şubat anneleri tablosuz mu kalacak
hayırlı olsun umarım ben de görürümKüçücük bir karanlık gördük maşallah ama daha belli değil tam olarak haftaya yeniden gel dedi buna da şükür
geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş. bu defa sorunsuz şekilde geçerMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şükürler olsun İki embriyo transfer edildi
salı günü ilk testim 183
Persembe ikinci Testimony 601
Sat 04 05 kızlar 29 yaşındayım Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim
2013 temmuz ayında 38haftalikken kızımı kalbi durmuş sezeryanla ölü doğum yaptım doğal yoldan hamile kalmistim çok zor günlerdi geçti
kızımın kardeşlerine Rabbim uzun ömürler versin
yedi aydır calismiyorum evdeyim keseyi ne zaman görürüz acaba çok heyecanlıyım
sağolun Rabbim en iyi sonuçla atlatmayı nasip eder inşallahçok .çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Beta na baktırdım mi canim ben gittiğimde tahminen 3600 lere falandi herhalde ama gününe göre küçük dedi Korkuyorum bende ama inşallah buyurhayırlı olsun umarım ben de görürüm
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda kucagini doldursunsağolun Rabbim en iyi sonuçla atlatmayı nasip eder inşallah
yok canım yarın ilk kez muayene olucam sadece gebelik testi yaptım 3 kez en sonuncusu oldukça koyuyduBeta na baktırdım mi canim ben gittiğimde tahminen 3600 lere falandi herhalde ama gününe göre küçük dedi Korkuyorum bende ama inşallah buyur
amin insallahGeçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda kucagini doldursun
gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak devam eder sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına,rabbim kaybettiğin bebeğinin ömrünü kardeşlerine versin inşallahMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şükürler olsun İki embriyo transfer edildi
salı günü ilk testim 183
Persembe ikinci Testimony 601
Sat 04 05 kızlar 29 yaşındayım Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim
2013 temmuz ayında 38haftalikken kızımı kalbi durmuş sezeryanla ölü doğum yaptım doğal yoldan hamile kalmistim çok zor günlerdi geçti
kızımın kardeşlerine Rabbim uzun ömürler versin
yedi aydır calismiyorum evdeyim keseyi ne zaman görürüz acaba çok heyecanlıyım
ben henüz erken diye biraz zaman geçsin istedim gittiğimde keseyi göremezsem üzülürüm diye.Beta na baktırdım mi canim ben gittiğimde tahminen 3600 lere falandi herhalde ama gününe göre küçük dedi Korkuyorum bende ama inşallah buyur
İyi yapmışsın mutlaka haber ver bana da ne diyecek doktorben henüz erken diye biraz zaman geçsin istedim gittiğimde keseyi göremezsem üzülürüm diye.
tabiki mutlaka haber veririm. Hemen hemen aynı bizim sanırım. Benim sat 1 mayıstı seninki?İyi yapmışsın mutlaka haber ver bana da ne diyecek doktor
Sağol canım kizimda 1680 di keseyi görmüştük hayırlısı artık benimle olsunlar sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim 20 mayısta 5.gun iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildihem geçmişler olsun başınız sağolsun diyorum hemde duanıza kocaman amin diyorum kesenin görünmesini istiyorsanız 6000 lerde olmasını bekleyinizi normalde 3000 lerde belli olur ama garantiye alalım biz diye dedim.. ayrıca transfe hangi gün yapılmıştı
sanırım kötünün iyisi kimyasal gebelik,dış gebeliğin çok daha zor olduğunu duymuştum bende kimyasal gebelik geçirdim kendiliğinden düşüyor herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan doktorlar korunma bile vermiyorlar ama umarım ikiside değildir bundan sonra sağlıkla katlanır değerlerinHerkese merhaba bende Şubat annesi olacaktım ama durumum yine belirsiz geçen temmuzda dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırılmıştı.tupum alinmamisti.3 aydır korunmuyorduk şimdi hamileyim ama yine dış gebelik ihtimalim var pazartesi 9.22 çıktı beta hcg çarşamba 7.56 kimyasal galiba dedim dün ilk kontrolüme gittim Rahimde sıvı görüldu beta 13.6 olmuş takipte tutulacağım inşallah kimyasaldır dış gebelik degildir inşallah çok zor bi süreçti
Benim de 1 Mayıstabiki mutlaka haber veririm. Hemen hemen aynı bizim sanırım. Benim sat 1 mayıstı seninki?
aa ne güzel birbirmizi takip edelim. Benim ilk gebeliğim oldukça acemiyim bu konuda :)Benim de 1 Mayıs
ne güzel toplandık ya sizleri gördüğüme çok sevindimBenim de 1 mayıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?