2016 Şubat Anneleri

Kızlar sat 27 nisan, dün akşam kahverengi akıntım oldu bugün de hafif kanamalarım. kan verdim bhcg değerim 56 çıktı, doktor kapısında ağlayarak bekliyorum neler oluyor bilmemek çok kötü :'(
Canım benim böyle zamanlarda moralini bozma Rabbim seninle kalmasına izin verir inşallah Aramızda kalmani çok isteriz Progestan verebilir doktor

Allah yardimcin olsun canim bu arada yeni bebişin de hayırlı olsun

Canlarım işten şimdi geldim ama çok fenalık ya ağrılarım batmalarim var yatağa zor attım kendimi Allah tan yaz tatili geliyor ama daha 3 hafta var ya Yatmadan hafiflemiyor benim agrilar hiç geçmiyor zaten ama hafiflese ona da razıyım

kızlar benim değere ne diyorsunuz 41,7 sat 8 mayıs sanırım daha çok yeni bir bebek

kızlar ya yarın ilk kontrole doktora gıdecem daha adet gecelı 3 gun olacak karıdan gorunmez kese alttan da baktırmak ıstemıyorum hep dusuk rıskı oluyor dıye korkuyorum yanlıs mı dusunuyorum sızce bı yardım edın psıkolojım gıttı ıyıce bugunde acayıp basım donuyor

kızlar benim değere ne diyorsunuz 41,7 sat 8 mayıs sanırım daha çok yeni bir bebek
gözun aydın canım evet yenı maşallah mercımek kılıklı bıle degıl :)) benımde bata 4 gun kala 27 cıktı ıkı gun sonra 62 cıktı yarın tekrar gıdecem işte sende tekrarla gercı bılıyorsunuzdur

Canım vajinal ultrasonun hiçbir zararı yokmuş. eskilerin hurafeleri. doktor lüzumlu görürse baktır bence.

kontrole gittin mi acaba kese göründü mü? Ben yarın gidicem deli gibi merak içindeyim

Canım vajinal ultrasonun hiçbir zararı yokmuş. eskilerin hurafeleri. doktor lüzumlu görürse baktır bence.
ama kac kısıyı okudum burda ılk başlarda cok rısklı oluyor bence her bunya aynı olmuyor kı zaten ama korkuyorum ne bılıyım

evet evet pazartesi tekrarlayacağım sizin sat kaçtı

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şükürler olsun İki embriyo transfer edildi
salı günü ilk testim 183
Persembe ikinci Testimony 601
Sat 04 05 kızlar 29 yaşındayım Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim
2013 temmuz ayında 38haftalikken kızımı kalbi durmuş sezeryanla ölü doğum yaptım doğal yoldan hamile kalmistim çok zor günlerdi geçti
kızımın kardeşlerine Rabbim uzun ömürler versin
yedi aydır calismiyorum evdeyim keseyi ne zaman görürüz acaba çok heyecanlıyım

Herkese merhaba bende Şubat annesi olacaktım ama durumum yine belirsiz geçen temmuzda dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırılmıştı.tupum alinmamisti.3 aydır korunmuyorduk şimdi hamileyim ama yine dış gebelik ihtimalim var pazartesi 9.22 çıktı beta hcg çarşamba 7.56 kimyasal galiba dedim dün ilk kontrolüme gittim Rahimde sıvı görüldu beta 13.6 olmuş takipte tutulacağım inşallah kimyasaldır dış gebelik degildir inşallah çok zor bi süreçti

Vajinal ultrasonun düşük riski yarattığı tamamen hurafe canım ben keseyi vaj. ultrasonla gördüm düşük tehlikesi yaratacak kadar içeri girmiyor alet öyle olsa hamilelikte cinsel ilişkinin tamamen yasaklanması gerekiyor.

hem geçmişler olsun başınız sağolsun diyorum hemde duanıza kocaman amin diyorum kesenin görünmesini istiyorsanız 6000 lerde olmasını bekleyinizi normalde 3000 lerde belli olur ama garantiye alalım biz diye dedim.. ayrıca transfe hangi gün yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…