2016 Şubat Anneleri

iğneyi dert etme canım alisiyorsun kolay oluyor yaşamının bir parçası gibi oluyor
sizleride değeri güzel gelmiş çok şükür
şubat anneleri maşallah maşallah bize
Cok sukur cnm yaaa benimkini hafif buldu o yuzden persembe gittigimde basliycak heterozigot diye mi acaba simdi aspirin içiyorum 100 mg yeter dedi cok emin konustu napsam ki cnm yaa gec kalmayalim biz de

Degerlern dusuk olduguna takilmayali birden yukselebiliyoda ya da dollenme farki oluyo
ay sizin minnos hep ozel gulere denk gelmis :)

sat tarihlerimiz aynı kızlar cuma günü degerlerim 1956 ydı . neye doye değişiyo bunlar?
canim dollenmeyle alakali olabilir ben 17.gun falan yumurtladm.

Hayirli ugurlu olsun cnim alttan mi bakti?
hayrli olsun bebisin sat tarhltimz ayni ctesi gunu bnm beta 831di sen baktirdin mi?cuma keseyi hormeye gidicz insallah

Guzel sonuc alan herkese tebrik ediyorum kizzzzzzzlar her sey cok guzel olacak :)
Evet alttan baktı ve özellikle bebeğe hiçbir zararının olmadığını söyledi. Cumartesi 831 ise çarşamba görünür. Cumaya kadar beklemenize gerek yok :)

Evet alttan baktı ve özellikle bebeğe hiçbir zararının olmadığını söyledi. Cumartesi 831 ise çarşamba görünür. Cumaya kadar beklemenize gerek yok :)
Cumaya aldim randevuyu degistirmeyim canim gunler zor gecicek ama napalim belki kalp icin bu kadr beklemem :)alttan bakmanin bi zarari yok ben yinede bgn butuntemizligimi yaptim:)

Kızlar herkesten güzel haberler bekliyorum, çok değil birkaç ay sonra göbekler şişmeye başlayacak ve fotoğraflarımızı koyacağız buraya inşallah :) İstanbuldan kimler var burada hangi semtlerdesiniz?

Benimde 6 mayıs :) yakın tarihlerde doğum yapıcaz desene :) inşallah güzel güzel artar değerlerin canım.

kizlarr hersey bugun aniden olduu aksama esime supriz yapmayi dusunuyorum eger fikirleriniz varsa acigim her zaman . bi cift yeni dogan eldiveni aldim ve icine not yazdim ben geliyorum babacigim .. annemi simdi daha cok sev yazdim

Benimde 6 mayıs :) yakın tarihlerde doğum yapıcaz desene :) inşallah güzel güzel artar değerlerin canım.

inslh cnm o yuzden hemen hamilelik takvimini eklemek istemedim degerlerim artsin sonra ekliycem .. siz keseyi ne zman gordunuz simdi ben ne zman dr gitsem kese icin kan sonucum kac olmali ?

Ben bugün gördüm canım. 1500-2000 civarında vajinal ultrasonda görünüyor. Benim bugün yaklaşık 2500 civarıydı çok net gördük çok şükür. iki günde bir en az iki katına çıkması sağlıklı olduğu anlamına geliyor.

kizlarr hersey bugun aniden olduu aksama esime supriz yapmayi dusunuyorum eger fikirleriniz varsa acigim her zaman . bi cift yeni dogan eldiveni aldim ve icine not yazdim ben geliyorum babacigim .. annemi simdi daha cok sev yazdim
Bende esime guya supriz yapacaktim.. sabah 6 da test yaptim.. bide baktim cift cizgi kocam yatakdan firlattim bi bak cift cizgimi diye.. yari uykulu yari ayilmis bakti yazik

tesekkur ederim tatlim demekki ben en az 1_ 2 hafta daha bekliycem kese icin ama cuma gunu yine kan testi yaptiricam belki dayanamam carsamba yaptirririmm bilemiyorum

Bende esime guya supriz yapacaktim.. sabah 6 da test yaptim.. bide baktim cift cizgi kocam yatakdan firlattim bi bak cift cizgimi diye.. yari uykulu yari ayilmis bakti yazik

supriz falan hikaye saglikla kucagimiza almak nasip etsinde gerisi bos bence ... ama bence seninkide hic beklemedigi anda ogrenmis baba olacagini

Ben iki günde bir takip amaçlı kan tesyi yaptırdım. İyikide yaptırmışım düzenli artış olup olmadığı bebeğin sağlıklı olup olmadığını gösteriyor. Ben 3 kez test yaptım baktım güzel artıyo daha yapmadım :)

Kızlar herkesten güzel haberler bekliyorum, çok değil birkaç ay sonra göbekler şişmeye başlayacak ve fotoğraflarımızı koyacağız buraya inşallah :) İstanbuldan kimler var burada hangi semtlerdesiniz?
Canım ben ist Küçükçekmecedeyim sen
başka kimler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…