- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Cok sukur cnm yaaa benimkini hafif buldu o yuzden persembe gittigimde basliycak heterozigot diye mi acaba simdi aspirin içiyorum 100 mg yeter dedi cok emin konustu napsam ki cnm yaa gec kalmayalim biz deiğneyi dert etme canım alisiyorsun kolay oluyor yaşamının bir parçası gibi oluyor
sizleride değeri güzel gelmiş çok şükür
şubat anneleri maşallah maşallah bize
ay sizin minnos hep ozel gulere denk gelmis :)Ayyyy canım teşekkür ederim Sağol ben bir başka doktora daha gidiyorum Ona da perşembe randevum vardı ama ben cumartesi günü gitmek istiyorum 13 haziran tanışma yıldönümümüz Ona denk getirmek istiyorum hem azıcık büyüsün hevesimiz kursagimizda kalmasın hem de özel olsun
Bu arada 15 haziran da evlilik yıldönümümüz 3. yılımızda 3 kişi olacağız inşallah
canim dollenmeyle alakali olabilir ben 17.gun falan yumurtladm.sat tarihlerimiz aynı kızlar cuma günü degerlerim 1956 ydı . neye doye değişiyo bunlar?
Evet alttan baktı ve özellikle bebeğe hiçbir zararının olmadığını söyledi. Cumartesi 831 ise çarşamba görünür. Cumaya kadar beklemenize gerek yok :)Hayirli ugurlu olsun cnim alttan mi bakti?
hayrli olsun bebisin sat tarhltimz ayni ctesi gunu bnm beta 831di sen baktirdin mi?cuma keseyi hormeye gidicz insallah
Guzel sonuc alan herkese tebrik ediyorum kizzzzzzzlar her sey cok guzel olacak :)
Cumaya aldim randevuyu degistirmeyim canim gunler zor gecicek ama napalim belki kalp icin bu kadr beklemem :)alttan bakmanin bi zarari yok ben yinede bgn butuntemizligimi yaptim:)Evet alttan baktı ve özellikle bebeğe hiçbir zararının olmadığını söyledi. Cumartesi 831 ise çarşamba görünür. Cumaya kadar beklemenize gerek yok :)
Hayirli olsun degerin kat ve kt artsin insallahslm kizlar sanirim bende subat annesi olucam bugun kan testi yaptirdim sonucum 55.60 cikti cok heycanliyim
Hayırlı olsun canım sat ve bat ne zaman?slm kizlar sanirim bende subat annesi olucam bugun kan testi yaptirdim sonucum 55.60 cikti cok heycanliyim
tesekkur ederim cnm inlshHayirli olsun degerin kat ve kt artsin insallah
Hayırlı olsun canım sat ve bat ne zaman?
Benimde 6 mayıs :) yakın tarihlerde doğum yapıcaz desene :) inşallah güzel güzel artar değerlerin canım.
Bende esime guya supriz yapacaktim.. sabah 6 da test yaptim.. bide baktim cift cizgi kocam yatakdan firlattimkizlarr hersey bugun aniden olduu aksama esime supriz yapmayi dusunuyorum eger fikirleriniz varsa acigim her zaman . bi cift yeni dogan eldiveni aldim ve icine not yazdim ben geliyorum babacigim .. annemi simdi daha cok sevyazdim
Ben bugün gördüm canım. 1500-2000 civarında vajinal ultrasonda görünüyor. Benim bugün yaklaşık 2500 civarıydı çok net gördük çok şükür. iki günde bir en az iki katına çıkması sağlıklı olduğu anlamına geliyor.
Bende esime guya supriz yapacaktim.. sabah 6 da test yaptim.. bide baktim cift cizgi kocam yatakdan firlattimbi bak cift cizgimi diye.. yari uykulu yari ayilmis bakti yazik
Canım ben ist Küçükçekmecedeyim senKızlar herkesten güzel haberler bekliyorum, çok değil birkaç ay sonra göbekler şişmeye başlayacak ve fotoğraflarımızı koyacağız buraya inşallah :) İstanbuldan kimler var burada hangi semtlerdesiniz?
Evet nerdeyse aynıymış 5 mayis benimde ama ben geç yumurtluyorum 17 yada 18. Gün genelde6 mayıs cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?