- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
aaa süperrr canım yaaa cok sevındımmm hadı darısı basıma sen dru mu aradın yoksa arkadasın mı baktı ona gore arıyım ben de dru çıkmıstır belkı dıyebenim cuma 41.05 idi bugün 244 çıkmış çok şükür darısı sana canım
hımmm ayy merak bastı yaaaa arıycam yıne de bakalım ne dıycekler banayok canım arkadaş aradı ama muhtemelen seninkilerde çıkmıştır onlar haassta varken rahatsız etmesinler diye 4 diyorlar ayrıca cuma gittim nöbetci dr a sonucumu verirmisiniz dedim ben göremiyorum dedi bende kavga ettim ta ilçeden görüyorlarda sen burdan mı göremiyorsun diye yalan söylüyorlar uğrasmak istemiyorlar
aradın mı ne dedilerhımmm ayy merak bastı yaaaa arıycam yıne de bakalım ne dıycekler bana
Bekledigim gibi az dusuk cikti 374 cikmis medikalle farkli sonucta ama ucurum yok arada sevindim buna carsamba tekrar olculecek asil o zaman fikir sahibi oluruzaradın mı ne dediler
Ilk Gittiğimde 0.7 mm di canım 4+ 6 da gittim bu Cumartesi tekrar çağırdı kalp atışları için sen gittin mi doktora ya da ne zaman gidiceksin?Canim sen7nle sat tarihlerimiz ayni seninbebis kac mm
gözün aydın canım sonuç bence gayet iyi. çarşamba da güzel çıkarsa doktor artık kese için gün verir dimi?Bekledigim gibi az dusuk cikti 374 cikmis medikalle farkli sonucta ama ucurum yok arada sevindim buna carsamba tekrar olculecek asil o zaman fikir sahibi oluruz
gözün aydın canım. seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı. benim dünkü değerim de 315ti. değerim çok düşük diyordum ama sizler bana umut oldunuz :) inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz :)Kızlar hepinizin sonucuna sevindim 407 olmuşuz bizde çok şükür cumaya 1600 felan olur keseyi görürüz inşallah en son çarşamba yapılmıştı 62 cikmisti
seninde çok güzel artmış maşallahKızlar hepinizin sonucuna sevindim 407 olmuşuz bizde çok şükür cumaya 1600 felan olur keseyi görürüz inşallah en son çarşamba yapılmıştı 62 cikmisti
Iste ben de cok uzulmedim cunku diger hastanenin sonucuyla burayi kiyaslamak olmaz daha once de basima geldi ayni gun bi hastanede 100 cikti digerinde 460 ciktigözün aydın canım sonuç bence gayet iyi. çarşamba da güzel çıkarsa doktor artık kese için gün verir dimi?
yuh ne çok fark var canım bence de kıyaslama zaten ki şuda var 2 katı artacak diye birşey yok senin cuma günki kaçtı 170 falan değilmiydi bence gayet güzel 2.5 katı artması gerekiyorIste ben de cok uzulmedim cunku diger hastanenin sonucuyla burayi kiyaslamak olmaz daha once de basima geldi ayni gun bi hastanede 100 cikti digerinde 460 cikti
çok ilginç ya ben de yüksek çıkan bir hastanede mi yaptırsam moral için :)))Iste ben de cok uzulmedim cunku diger hastanenin sonucuyla burayi kiyaslamak olmaz daha once de basima geldi ayni gun bi hastanede 100 cikti digerinde 460 cikti
Ewet cnm 200 fazla ona gore ama carsamba yapicaz o sonuc daha anlamli olur medikalle fark vardir kesinyuh ne çok fark var canım bence de kıyaslama zaten ki şuda var 2 katı artacak diye birşey yok senin cuma günki kaçtı 170 falan değilmiydi bence gayet güzel 2.5 katı artması gerekiyor
teşekkur ederım canım inşallah senın sat ne zaman dıgözün aydın canım. seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı. benim dünkü değerim de 315ti. değerim çok düşük diyordum ama sizler bana umut oldunuz :) inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz :)
Ewet ozellerde yuksek asm lerde dusuk cikio degerçok ilginç ya ben de yüksek çıkan bir hastanede mi yaptırsam moral için :)))
YAni bu bile guzelse iyi o zaman telas yapmiyim benyuh ne çok fark var canım bence de kıyaslama zaten ki şuda var 2 katı artacak diye birşey yok senin cuma günki kaçtı 170 falan değilmiydi bence gayet güzel 2.5 katı artması gerekiyor
adre canım bı yanlıslık vardır 10 eksık 5 fazla tamam da %300 fark varsa baska bı sorun vardır bencew
Ewet ozellerde yuksek asm lerde dusuk cikio deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?