- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
Ben de seni tebrikkk ederimmm biraz daha umutlandim simdi artikBenim de 41.7 çıktı tebrik ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seni tebrikkk ederimmm biraz daha umutlandim simdi artikBenim de 41.7 çıktı tebrik ederim
Yok cnm sakin umutsuzluk yokk hepimiz gorecez keselerimiziEvet canım küçücük bir karanlık gördük maşallah ama daha tam olarak belli değil ama ümidimi yitirme istemiyorum darısı başınıza
Evet canım sınıf öğretmeniyim 3 e geçiyoruz çok şükür büyüdük seneye biraz daha rahat ederizSen öğretmen misin cnm
Biz hala yapmaya çalışıyoruz ama tam olarak bilemiyoruz bununla ilgili bir başlık açarak aşamalarını tek tek yazar misiniz
ben de öğretmenim benim branş :)Evet canım sınıf öğretmeniyim 3 e geçiyoruz çok şükür büyüdük seneye biraz daha rahat ederiz
Lise ortaokul hangisi bir de branş neydi canımben de öğretmenim benim branş :)
Bu arda hem bat arkadaşıyız hem de meslektaşızben de öğretmenim benim branş :)
Biz hala yapmaya çalışıyoruz ama tam olarak bilemiyoruz bununla ilgili bir başlık açarak aşamalarını tek tek yazar misiniz
Bende deneyeyim bakalm ama senınkı benden daha büyükkızlar inanmayacaksınız belki ama dün keseyi gördükten sonra ultrason fotoğrafını telefonla çekip eşime göndermiştim bak kese bu diye dün akşam yine telefondaki resime bakarken iyice yakınlaştırdık keseyi,uzaktan karanlık bi boşluk olarak görünüyor ama yakınlaştırdıkça kesenin içindeki bebek görünüyor resmen kafası falan,inanamadık çok küçük gözükmez dedik ama bariz belli olabilir mi sizce![]()
Evetttt ben de varimmm :) benim miniklerim de 3 e gececek. Seneye rahatlarim diye umit ediyorum. Miniklerim benim hastanenin yakinina tasindigimi dusunuyor simdilik :) Surekli oralarda gorunce :)Bu arda hem bat arkadaşıyız hem de meslektaşız
acaba var mı başka meslektaşlarımız
Biz de 3 e geçiyoruzEvetttt ben de varimmm :) benim miniklerim de 3 e gececek. Seneye rahatlarim diye umit ediyorum. Miniklerim benim hastanenin yakinina tasindigimi dusunuyor simdilik :) Surekli oralarda gorunce :)
Ben de fen ogretmeniyim cnmEvet canım sınıf öğretmeniyim 3 e geçiyoruz çok şükür büyüdük seneye biraz daha rahat ederiz
Brans Ne cnmben de öğretmenim benim branş :)
Gıtmedim henüz.10 Hazirana randevu aldım az büyür o zamana dek:) inşllhh..ne güzel toplandık ya sizleri gördüğüme çok sevindimaynı şeyleri sana da sorayım ben yarın ilk kez muayene olucam sen gittin mi kese göründü mü?
Selam canım, daha önce düşüğün mü olmuştu? ben daha önce düşük yaptığım için bendede benzer duygular oldu.Kızlar az önce annem geldi ayrı şehirlerdeyiz 2 saat durdu köye gitti ama ben anneme söylemedim kimse bilmiyor yani kalp atışını yada keseyi görene kadar ailelere söylemek istemiyoruz ama içim bi tuhaf oldu bide acayip bir sinir duygu karmaşası var benle ayni durumda olan var mi
Bende öğretmenim matematikBu arda hem bat arkadaşıyız hem de meslektaşız
acaba var mı başka meslektaşlarımız
as canım yok ya cok sukur ama duydukca oyle seylerı korkuyorum sanırımSelam canım, daha önce düşüğün mü olmuştu? ben daha önce düşük yaptığım için bendede benzer duygular oldu.