• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlar inanmayacaksınız belki ama dün keseyi gördükten sonra ultrason fotoğrafını telefonla çekip eşime göndermiştim bak kese bu diye dün akşam yine telefondaki resime bakarken iyice yakınlaştırdık keseyi,uzaktan karanlık bi boşluk olarak görünüyor ama yakınlaştırdıkça kesenin içindeki bebek görünüyor resmen kafası falan,inanamadık çok küçük gözükmez dedik ama bariz belli olabilir mi sizce :-)

kızlar inanmayacaksınız belki ama dün keseyi gördükten sonra ultrason fotoğrafını telefonla çekip eşime göndermiştim bak kese bu diye dün akşam yine telefondaki resime bakarken iyice yakınlaştırdık keseyi,uzaktan karanlık bi boşluk olarak görünüyor ama yakınlaştırdıkça kesenin içindeki bebek görünüyor resmen kafası falan,inanamadık çok küçük gözükmez dedik ama bariz belli olabilir mi sizce :-)
Bende deneyeyim bakalm ama senınkı benden daha büyük

Bu arda hem bat arkadaşıyız hem de meslektaşız
acaba var mı başka meslektaşlarımız
Evetttt ben de varimmm :) benim miniklerim de 3 e gececek. Seneye rahatlarim diye umit ediyorum. Miniklerim benim hastanenin yakinina tasindigimi dusunuyor simdilik :) Surekli oralarda gorunce :)

Kızlar az önce annem geldi ayrı şehirlerdeyiz 2 saat durdu köye gitti ama ben anneme söylemedim kimse bilmiyor yani kalp atışını yada keseyi görene kadar ailelere söylemek istemiyoruz ama içim bi tuhaf oldu bide acayip bir sinir duygu karmaşası var benle ayni durumda olan var mi

ne güzel toplandık ya sizleri gördüğüme çok sevindim :KK49:aynı şeyleri sana da sorayım ben yarın ilk kez muayene olucam sen gittin mi kese göründü mü?
Gıtmedim henüz.10 Hazirana randevu aldım az büyür o zamana dek:) inşllhh..

Kızlar az önce annem geldi ayrı şehirlerdeyiz 2 saat durdu köye gitti ama ben anneme söylemedim kimse bilmiyor yani kalp atışını yada keseyi görene kadar ailelere söylemek istemiyoruz ama içim bi tuhaf oldu bide acayip bir sinir duygu karmaşası var benle ayni durumda olan var mi
Selam canım, daha önce düşüğün mü olmuştu? ben daha önce düşük yaptığım için bendede benzer duygular oldu.

Back
X