- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
Valla simdi gidip hamur yogurcam yhaaa ben deee ufffTelevizyonda bi yemek ismi soyledi hemen canim cekti esim bi benzerini yapiyo simdi :) Burda satilmiyor cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla simdi gidip hamur yogurcam yhaaa ben deee ufffTelevizyonda bi yemek ismi soyledi hemen canim cekti esim bi benzerini yapiyo simdi :) Burda satilmiyor cunku
Ben de zahmetli bisey olmasa yaparim ama yorar o insani :) eslerimiz yandi valla soylene soylene yapiyo bi yandan :)Valla simdi gidip hamur yogurcam yhaaa ben deee ufff
Benimki hamur isi hic yapamaz cok sever ama eminim kalkip yapsam parmaklarını yerBen de zahmetli bisey olmasa yaparim ama yorar o insani :) eslerimiz yandi valla soylene soylene yapiyo bi yandan :)
ben hamur yogurccaktım eşim oy vernmeye gıderken ben alırım sana dedı yaptırmadıBen de poğaçaistedim dün sağolsun eşim çok güzel yaptı Allah razı olsun
![]()
Kızlar yaa çok kıskandım sizi benim kocam hiç böyle biri değil çok tembel bana yardımcı olmak, istediğim bişeyi almak şurda dursun hala gece gündüz ayağına hizmet ettiriyo bildiğinben hamur yogurccaktım eşim oy vernmeye gıderken ben alırım sana dedı yaptırmadı
Siz gitmiyor musunuz oy vermeye bu aradaben hamur yogurccaktım eşim oy vernmeye gıderken ben alırım sana dedı yaptırmadı
beyefendının keyfı gelırse gıtcezz kaklkmıyo kı yataktabn ben 5 de kalkıom çiş nöbetıne bıdebana kısıyo ıkı dakjka yat surda dıyeSiz gitmiyor musunuz oy vermeye bu arada
benımkı tembel kızKızlar yaa çok kıskandım sizi benim kocam hiç böyle biri değil çok tembel bana yardımcı olmak, istediğim bişeyi almak şurda dursun hala gece gündüz ayağına hizmet ettiriyo bildiğin![]()
benımkı de 4 dusukten sonra bıraz kıcını kaldırıyo ama yıne de yemeklerı ben yapıyoırum ama Allah razı olsun temızlıgı yapıyor dokundurmuyor bısey kaldırtmıyorTembellik hepsinde var bazen tembellikte sınır tanimiyor. Ama benimkinde heves de var meraklı birseyler yapmaya denemeye. Okuduğu bölümle de ilgili sanırım
Yok valla benimki evde aclıktan ölür yinede evde hazır yemeği ısıtıp yemez. Bak sabah 8 de uyandım kahvaltı hazır uyanmasını bekliyorum halen daha, açlıktan içim kıyıldı keyfi gelip uyanacak kaç kere gittim başına yok. Benimde pis huyum tek başıma yemek yiyememTembellik hepsinde var bazen tembellikte sınır tanimiyor. Ama benimkinde heves de var meraklı birseyler yapmaya denemeye. Okuduğu bölümle de ilgili sanırım
ben de cok acıktım hala kalkmadı ben de onu beklıyorum kakmıyooooYok valla benimki evde aclıktan ölür yinede evde hazır yemeği ısıtıp yemez. Bak sabah 8 de uyandım kahvaltı hazır uyanmasını bekliyorum halen daha, açlıktan içim kıyıldı keyfi gelip uyanacak kaç kere gittim başına yok. Benimde pis huyum tek başıma yemek yiyemem![]()
Ben dünden kalan hamur işi bi de asiti azalmış fanta aldım yanıma magazin de açtım değmeyin keyfimeben de cok acıktım hala kalkmadı ben de onu beklıyorum kakmıyoooo![]()
senın gebelık ılk olarark gastroentel sıstemi etkılemıs anlasılanKızlar size bişey anlatayım gülün azcık, sizde varmı bu belirti bilmiyorum ama ben gebe kaldığımdan beri çok fazla tükürük salgılıyorum, dün gece çok fenaydım ağrım bulantım vs. Bi ara yatakta içim geçmiş nefessiz kalarak uyandım, kız al kalsın tükürüğümde boğulacaktım :) ay hiç başıma gelmeyen şeyler önce bi korktum sonra çok güldüm kendime, kendi tükürüğünde boğulan kişi olarak tarihe geçecektim az kalsın
Çok geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin inşallahbenımkı de 4 dusukten sonra bıraz kıcını kaldırıyo ama yıne de yemeklerı ben yapıyoırum ama Allah razı olsun temızlıgı yapıyor dokundurmuyor bısey kaldırtmıyor
amin cnm ınsallah bu sefer elımızden gelenı yapacagız bı drun dedıgını yapmayacagızÇok geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin inşallah