• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ben de poğaça istedim dün sağolsun eşim çok güzel yaptı Allah razı olsun :KK73::KK72:

Kızlar yaa çok kıskandım sizi benim kocam hiç böyle biri değil çok tembel bana yardımcı olmak, istediğim bişeyi almak şurda dursun hala gece gündüz ayağına hizmet ettiriyo bildiğin :KK43:
benımkı tembel kız :P o kadar usengec kı bana bıle yogurtturmadı dusun cunku ben acarım o pişirir :D :D :D

Tembellik hepsinde var bazen tembellikte sınır tanimiyor. Ama benimkinde heves de var meraklı birseyler yapmaya denemeye. Okuduğu bölümle de ilgili sanırım

Tembellik hepsinde var bazen tembellikte sınır tanimiyor. Ama benimkinde heves de var meraklı birseyler yapmaya denemeye. Okuduğu bölümle de ilgili sanırım
benımkı de 4 dusukten sonra bıraz kıcını kaldırıyo ama yıne de yemeklerı ben yapıyoırum ama Allah razı olsun temızlıgı yapıyor dokundurmuyor bısey kaldırtmıyor

Yok valla benimki evde aclıktan ölür yinede evde hazır yemeği ısıtıp yemez. Bak sabah 8 de uyandım kahvaltı hazır uyanmasını bekliyorum halen daha, açlıktan içim kıyıldı keyfi gelip uyanacak kaç kere gittim başına yok. Benimde pis huyum tek başıma yemek yiyemem :KK43:

Yok valla benimki evde aclıktan ölür yinede evde hazır yemeği ısıtıp yemez. Bak sabah 8 de uyandım kahvaltı hazır uyanmasını bekliyorum halen daha, açlıktan içim kıyıldı keyfi gelip uyanacak kaç kere gittim başına yok. Benimde pis huyum tek başıma yemek yiyemem :KK43:
ben de cok acıktım hala kalkmadı ben de onu beklıyorum kakmıyoooo :D

Kızlar size bişey anlatayım gülün azcık, sizde varmı bu belirti bilmiyorum ama ben gebe kaldığımdan beri çok fazla tükürük salgılıyorum, dün gece çok fenaydım ağrım bulantım vs. Bi ara yatakta içim geçmiş nefessiz kalarak uyandım, kız al kalsın tükürüğümde boğulacaktım :) ay hiç başıma gelmeyen şeyler önce bi korktum sonra çok güldüm kendime, kendi tükürüğünde boğulan kişi olarak tarihe geçecektim az kalsın

Kızlar size bişey anlatayım gülün azcık, sizde varmı bu belirti bilmiyorum ama ben gebe kaldığımdan beri çok fazla tükürük salgılıyorum, dün gece çok fenaydım ağrım bulantım vs. Bi ara yatakta içim geçmiş nefessiz kalarak uyandım, kız al kalsın tükürüğümde boğulacaktım :) ay hiç başıma gelmeyen şeyler önce bi korktum sonra çok güldüm kendime, kendi tükürüğünde boğulan kişi olarak tarihe geçecektim az kalsın
senın gebelık ılk olarark gastroentel sıstemi etkılemıs anlasılan :KK70::KK70::KK70:

20150607_103442.webp

Back
X