- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
Şeker ignesini bilmiyorum ama ucu incebenım göbegım var zaten yaglı yer aramama gerek yok zorluk cekmem o zaman dı mı ucu ınce degıl mı cnm seker ıgnesı gıbı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker ignesini bilmiyorum ama ucu incebenım göbegım var zaten yaglı yer aramama gerek yok zorluk cekmem o zaman dı mı ucu ınce degıl mı cnm seker ıgnesı gıbı
canım catlatma ıgnesını bılıyomusun ucu ınceyse oyledır kolaydır o zaman hıc yapmadım ya bılmıyorumŞeker ignesini bilmiyorum ama ucu ince
Korkmana gerek yok ben 10 tane den sonra alıştımcanım catlatma ıgnesını bılıyomusun ucu ınceyse oyledır kolaydır o zaman hıc yapmadım ya bılmıyorum
anladım cnm sen erken basladın ıgnelere benım drum keseyı bekledı 100 mg yeter dedı ama korkudan 200 mg ıçiyoruKorkmana gerek yok ben 10 tane den sonra alıştım
Canım kafana göre kullanma Kanama falan olur Allah korusun İyi olacak diye daha kötü olmasın Yarın gideceksin zaten Başlarsınız Korkma bu kadar bebişine zarar verirsin böyleanladım cnm sen erken basladın ıgnelere benım drum keseyı bekledı 100 mg yeter dedı ama korkudan 200 mg ıçiyoru
anladım cnm sen erken basladın ıgnelere benım drum keseyı bekledı 100 mg yeter dedı ama korkudan 200 mg ıçiyoru
benim eşim yapıyor iğneyi 10 gündür. ilki acemiliğe geldi morardı ama sonrakilerde hiç acımadı diyebilirim. sadece yavaş enjekte etmek gerekiyor. insan herşeye alışıyor.Şeker ignesini bilmiyorum ama ucu ince
Ben de iğneye başladığımda beta 266 falanda Seninde o civarda ki sen aspirin kullandin ben de o da yoktuanladım cnm sen erken basladın ıgnelere benım drum keseyı bekledı 100 mg yeter dedı ama korkudan 200 mg ıçiyoru
yarın 8 de randevum akşam ıgnelerı yazsa başlayabılırmıyız kı bulunan ıgneler mı nobetcıden alsakCanım kafana göre kullanma Kanama falan olur Allah korusun İyi olacak diye daha kötü olmasın Yarın gideceksin zaten Başlarsınız Korkma bu kadar bebişine zarar verirsin böyle
heeee benadetten berı kullanıom zaten ama testın sonucu hamılelıgı ogrendıgımde cıktı benımde bugun 374 du zaten yarın 500 olsa aspırın kullanıyorum kanamam yok cnmBen de iğneye başladığımda beta 266 falanda Seninde o civarda ki sen aspirin kullandin ben de o da yoktu
Kendim yapmaya alıştım ben eğik ve çoook yavaş vuruyorum bende o zaman morarmiyorbenim eşim yapıyor iğneyi 10 gündür. ilki acemiliğe geldi morardı ama sonrakilerde hiç acımadı diyebilirim. sadece yavaş enjekte etmek gerekiyor. insan herşeye alışıyor.
Bulursun çok rahat nöbetçi eczane bul yeter dediğim şekilde yap istersen ilk iğne için acile falan gidebilirsiniz ama söylediğim gibi yaparsan sıkıntı olmaz sadece korkma yater iğne vurulurken hareket etmeyarın 8 de randevum akşam ıgnelerı yazsa başlayabılırmıyız kı bulunan ıgneler mı nobetcıden alsak
alışıcaz cnm bebek bızımle olsun dabenim eşim yapıyor iğneyi 10 gündür. ilki acemiliğe geldi morardı ama sonrakilerde hiç acımadı diyebilirim. sadece yavaş enjekte etmek gerekiyor. insan herşeye alışıyor.
tamam cnm çok sagol o zamn yarn akşam baslarızBulursun çok rahat nöbetçi eczane bul yeter dediğim şekilde yap istersen ilk iğne için acile falan gidebilirsiniz ama söylediğim gibi yaparsan sıkıntı olmaz sadece korkma yater iğne vurulurken hareket etme
aynen öyle canım. Sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. anestezisiz rahim filmi çektirdim ben. Allah kimseyi mecbur bırakmasınalışıcaz cnm bebek bızımle olsun da
aminn canım çarşamba günü gidicez inşallah görürürz sen gördün mü ?Amin canım İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun bu arada sen gördün mü keseni
Keseyi gördük çok şükür kalp atımı da var gibi dedi maşallahaminn canım çarşamba günü gidicez inşallah görürürz sen gördün mü ?
ohh maşallah canım çok şükür :) benim kasıklarımda arada baya ağrı oluyo oda korkutuyo çarşamba günü bi görsem bebişimin kesesini çok rahatlıcam belkide bebişlerimin doktor ikiz olma ihtimali var dedi :)Keseyi gördük çok şükür kalp atımı da var gibi dedi maşallahama duyamadık haftaya gel dedi ama ben cuma günü başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Ayyu onu ben de cektirdim anestezisizaynen öyle canım. Sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. anestezisiz rahim filmi çektirdim ben. Allah kimseyi mecbur bırakmasınher şey onlar için..
nasıl zor dimi kuzumAyyu onu ben de cektirdim anestezisiz