• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

anladım cnm sen erken basladın ıgnelere benım drum keseyı bekledı 100 mg yeter dedı ama korkudan 200 mg ıçiyoru
Canım kafana göre kullanma Kanama falan olur Allah korusun İyi olacak diye daha kötü olmasın Yarın gideceksin zaten Başlarsınız Korkma bu kadar bebişine zarar verirsin böyle

anladım cnm sen erken basladın ıgnelere benım drum keseyı bekledı 100 mg yeter dedı ama korkudan 200 mg ıçiyoru
Şeker ignesini bilmiyorum ama ucu ince
benim eşim yapıyor iğneyi 10 gündür. ilki acemiliğe geldi morardı ama sonrakilerde hiç acımadı diyebilirim. sadece yavaş enjekte etmek gerekiyor. insan herşeye alışıyor.

Canım kafana göre kullanma Kanama falan olur Allah korusun İyi olacak diye daha kötü olmasın Yarın gideceksin zaten Başlarsınız Korkma bu kadar bebişine zarar verirsin böyle
yarın 8 de randevum akşam ıgnelerı yazsa başlayabılırmıyız kı bulunan ıgneler mı nobetcıden alsak

Ben de iğneye başladığımda beta 266 falanda Seninde o civarda ki sen aspirin kullandin ben de o da yoktu
heeee benadetten berı kullanıom zaten ama testın sonucu hamılelıgı ogrendıgımde cıktı benımde bugun 374 du zaten yarın 500 olsa aspırın kullanıyorum kanamam yok cnm

yarın 8 de randevum akşam ıgnelerı yazsa başlayabılırmıyız kı bulunan ıgneler mı nobetcıden alsak
Bulursun çok rahat nöbetçi eczane bul yeter dediğim şekilde yap istersen ilk iğne için acile falan gidebilirsiniz ama söylediğim gibi yaparsan sıkıntı olmaz sadece korkma yater iğne vurulurken hareket etme

Bulursun çok rahat nöbetçi eczane bul yeter dediğim şekilde yap istersen ilk iğne için acile falan gidebilirsiniz ama söylediğim gibi yaparsan sıkıntı olmaz sadece korkma yater iğne vurulurken hareket etme
tamam cnm çok sagol o zamn yarn akşam baslarız

Keseyi gördük çok şükür kalp atımı da var gibi dedi maşallah :nazar::nazar::KK200::KK200: ama duyamadık haftaya gel dedi ama ben cuma günü başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
ohh maşallah canım çok şükür :) benim kasıklarımda arada baya ağrı oluyo oda korkutuyo çarşamba günü bi görsem bebişimin kesesini çok rahatlıcam belkide bebişlerimin doktor ikiz olma ihtimali var dedi :)

Kızlar yaa ben çok sık acıkıyorum ne yapcam :KK43:

Back
X