• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

evt cnm 2 gun once yaptirmistim ilk cunku bi arkadas sanirim bana % 70 artis olmasi gerekiyo demisti o kafama takildi ama simdilik her sey normal sanirim beni de listeye ekleyebilirsiniz
06.05.2015 yas 27 ilk bebek muhtemel dogum 10 subat 2016
canım artışın normal ben en az %70 dedim genellikle iki güne bir iki katı artış kabul edilir Ama başlarda artış biraz daha fazla olabilir İçin rahat olsun

Çoğul gebelik büyük ihtimalle. Doktoruna haber ver yorumlasın belki bilmediğimiz bir sebebi vs vardır.
Kesemi gördük ama tek kesem var :) sonradan ikincisi oluşmaz dimi :KK46: kalp atışlarını duymak için gidicem artık, iki düşükten sonra çok tuhaf oldum doktora gitmeye bile korkuyorum düşecekse de düşüyo zaten :KK1:

arkadaşım özelden 2 genelden 2 adet olmak üzere 4 kez yazdım ama hala liste de yokum 29 yaşındayım sat 08.05.2015 bdt 12/02/2016 teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum:KK52::KK52::KK52:

aaaaaa nasıl yoksun ya adım gibi eminim seni yazdığıma silmişmiyim acabaa . Valla kusura bakma canım tablo biraz karışık düzenlerken gözümden kaçmış demek ki hemen ekliyorum :)

Arkadaşlar tablo için bilgilerinizi Lütfen özelden atın. Burda gözümden kaçıyor

aaaaaa nasıl yoksun ya adım gibi eminim seni yazdığıma silmişmiyim acabaa . Valla kusura bakma canım tablo biraz karışık düzenlerken gözümden kaçmış demek ki hemen ekliyorum :)
ayyy bizim listemiz niye bu kadar az ya anneler bildirmiyor mu bilgilerini

Kesemi gördük ama tek kesem var :) sonradan ikincisi oluşmaz dimi :KK46: kalp atışlarını duymak için gidicem artık, iki düşükten sonra çok tuhaf oldum doktora gitmeye bile korkuyorum düşecekse de düşüyo zaten :KK1:
aynen canım katılıyorum iki düşükten sonra o keseyi görebilmek bile büyük mucize : ) Çok şükür bizlerle

Bide kızlar birşey soracağım Şimdi buradaki hamilelik takviminde benim 7.hafa içinde olduğum yazıyor ama başka biryerde bakınca 6. haftada gözüküyorum. Neden öyle hangisi doğru.

Gözün aydın canım bende pazartesi görmüştüm ayın 18 i kalp atışı için gidicem seni ne zaman çağrıdı doktor
beni de doktor 17 sinde çağırmıştı ama ben cuma günü başka bir yere gidip kalp atışı için baktırmayı düşünüyorum ayyyy çok heyecanlı di mi : )

Bide kızlar birşey soracağım Şimdi buradaki hamilelik takviminde benim 7.hafa içinde olduğum yazıyor ama başka biryerde bakınca 6. haftada gözüküyorum. Neden öyle hangisi doğru.
canım onu bilmiyorum da doğum tarihi hesaplarken bir gün sonrayı hesaplıyor burası
benim 5 şubat diğer sitelerde, doktor da bile öyle çıktı
burada 6 şubat diyordu ben tahmini doğum tarihi olarak 5 şubat ı yazdım mesela
seninde 1 günlük zaman varsa ondan dolayı yapmış olabilir Bir iki güne düzelir

evt cnm 2 gun once yaptirmistim ilk cunku bi arkadas sanirim bana % 70 artis olmasi gerekiyo demisti o kafama takildi ama simdilik her sey normal sanirim beni de listeye ekleyebilirsiniz
06.05.2015 yas 27 ilk bebek muhtemel dogum 10 subat 2016
2 katı yani %100 artması gerekiyor seninde artmıs zaten

benim bugün ki degerim 721,9 çıkmış çok şükür

Back
X