2016 Şubat Anneleri

Ben yeni basladim 4 gun oldu kullanmaya baslayalida mide bulantim basladi eczane kullanmami soyledi oyle aldim acaba mide bulantimi omu tetikliyo

Alakası yok. Folik bebeğin beyin gelişimi için çok önemli. Sürpriz bi hamilelik mi? Hamile kalma çalışmalarından 2-3 ay önce başlanıyor genelde. Hamile olduğun için bulanıyor miden dert etme :)

Alakası yok. Folik bebeğin beyin gelişimi için çok önemli. Sürpriz bi hamilelik mi? Hamile kalma çalışmalarından 2-3 ay önce başlanıyor genelde. Hamile olduğun için bulanıyor miden dert etme :)
Saol canim valla istiyodum hemen oldu folicle ilgili bilgimde yoktu duyar duymaz basladim ama inşallah gec olmamistir :-)

Selam kızlar ben geldim doktor kontrolü iyi geçti ama yaklaşık 1,5 hafta geriye düştü benim bebişin gelişimi,nisanın 25inde 6 haftalık düşük yaptığım için kanamam da 10 gün civarı sürdü öyle olunca döllenme geç olmuştur dedi şuan 5 hafta civarı görünüyor kesenin boyutu bebekte kalp atışı da haftaya perşembe günü görülebilir dedi bizde durumlar böyle sağlıklı olsunda geç olsun

Selam kızlar ben geldim doktor kontrolü iyi geçti ama yaklaşık 1,5 hafta geriye düştü benim bebişin gelişimi,nisanın 25inde 6 haftalık düşük yaptığım için kanamam da 10 gün civarı sürdü öyle olunca döllenme geç olmuştur dedi şuan 5 hafta civarı görünüyor kesenin boyutu bebekte kalp atışı da haftaya perşembe günü görülebilir dedi bizde durumlar böyle sağlıklı olsunda geç olsun
gözün aydın canım saglıcakla devam eder inşallah benımde gec dollenme olmus ama ben bılıyordum gec yumurtladım sımdı takvıme hangı tarıhı yazacaz bılgın varmı acaba

Dogru soyluyorsun cnm.. gec olsun guc olmasin insallah. ..

kızlar sanırım benım gebelık ıkız beklenenın cok ustu cıkmıs hcg doktora gıdecem bakalım ne dıyecek

gözün aydın canım saglıcakla devam eder inşallah benımde gec dollenme olmus ama ben bılıyordum gec yumurtladım sımdı takvıme hangı tarıhı yazacaz bılgın varmı acaba
Canım onu bende bilmiyorum bebek göründüğü zaman doktor yaklaşık hafta tahmini yapar ona göre tekrar düzenleriz canım

arkadaşlar tatlı hamişler size bir şey sorabilir miyim?
süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum...
şimdi diyelim bat tarihinde idrar testti yaptım pozitif çıktı diyelim yani ;)
ve doktor muayenesi almadan direk kan testine gittim onaylattım diyelim,
ardından hemmen doktordan randevu almalı mıyım kese falan hemen gözüküyo mu yoksa biraz beklemeli miyim?
boşa para vermeyelim yani :p

Dogru soyluyorsun cnm.. gec olsun guc olmasin insallah. ..
Aynen öyle canım ilk doktorun yaptığı tahmin banada mantıklı gelmedi çünkü 25 nisanı baz aldı oysa benim o sırada kanamam devam ediyordu döllenme imkansız yani yinede bir umut kalp atışı için gittim ama 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım

arkadaşlar tatlı hamişler size bir şey sorabilir miyim?
süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum...
şimdi diyelim bat tarihinde idrar testti yaptım pozitif çıktı diyelim yani :KK66:
ve doktor muayenesi almadan direk kan testine gittim onaylattım diyelim,
ardından hemmen doktordan randevu almalı mıyım kese falan hemen gözüküyo mu yoksa biraz beklemeli miyim?
boşa para vermeyelim yani :p
Bebeğin haftasına bağlı kese 5 hafta civarı görünüyor canım bat günü öğrenirsen yaklaşık 4 haftalık olacak 1 hafta sonra falan görebilirsin keseyi

Bebeğin haftasına bağlı kese 5 hafta civarı görünüyor canım bat günü öğrenirsen yaklaşık 4 haftalık olacak 1 hafta sonra falan görebilirsin keseyi
hmm yani mantıklı olan hemen değil de 1 hafta 10 gün sonra falan gitmek öyle mi canım?
gerçi gitsen bi dahaki gidişin 10 güne kadar kontrol diye geçiyor ama şu da var bişey öğrenmiceksem neden gideyim:KK51:

Back
X