- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Ben cam biberonunu alacagım Set olarak düşünmüyorum açıkcasıKizlar aventin yenidogan biberon setinj almayi dusunuyorum yorumlar gayet guzel,iciniizde biberon alan var mi yada sett almak ne kadar mantikli ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cam biberonunu alacagım Set olarak düşünmüyorum açıkcasıKizlar aventin yenidogan biberon setinj almayi dusunuyorum yorumlar gayet guzel,iciniizde biberon alan var mi yada sett almak ne kadar mantikli ?
Alacaginiz urunu nette arastirin sitelerdeki yorumlara bakin az cok fikir ediniyor insansağol canım, alırken dikkat ederim inşallah önemli bi özellikmiş
Ben kizima aventin biberonlarindan almistim hic kullanamadim cok akitti sonrasinda nette daha detayli arama yapinca bu tur sikayetlerin cok oldugunu gordum iyice sikin kapagini deniyor esim tum gucuyle kapatti yine akittiKizlar aventin yenidogan biberon setinj almayi dusunuyorum yorumlar gayet guzel,iciniizde biberon alan var mi yada sett almak ne kadar mantikli ?
Peki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorumBen kizima aventin biberonlarindan almistim hic kullanamadim cok akitti sonrasinda nette daha detayli arama yapinca bu tur sikayetlerin cok oldugunu gordum iyice sikin kapagini deniyor esim tum gucuyle kapatti yine akitti
Canım ben Dr brown diye ithal bir biberon duydum bide onu araştır 36tl tek biberon ama kaliteliymisPeki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorumO zaman set degilde bir tane alip denemek mi lazim
![]()
Wee.ninkini kullanmistik camlar agir oluyor ilk basta iyi ama sonradan cocuk tutacagi icin tasiyamaz cocuk. 4.5 aylikken ise baslamistim wee.ninkini o zaman kullanmaya baslamistikPeki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorumO zaman set degilde bir tane alip denemek mi lazim
![]()
Evet canim onuda duydum ya avent ya dr brown diyorlar ama geneli aventi tavsiye etmis. Arastirmak lazim iyice zaten bu aralar isimiz buCanım ben Dr brown diye ithal bir biberon duydum bide onu araştır 36tl tek biberon ama kaliteliymis
Tamam cnm dikkat ederim kaç kilo doğdu oğlum cnm bana hep kusuyorsun bebek kilo almaz diyorlar moralimi bozuluyor
Sanada günaydın canımgunaydin anneler... :)
Ben de hissediyorum canım ev işi yaparken elimi karnıma koymama gerek kalmıyor artık:) benim bebis geceleri çok daha haraketli beni uyutmuyor :)Elimi ne zaman karnıma koysam bebiş hareketli oluyor.iş yaparken falan da hissediyorum çok hareketli bir bebek bende çok merak ediyorum bnmki gibi olan var mıgebe kalmadn önce hiç göbeğim yoktu bu yüzden hareketlerini erken hissettm doktorda bebeğin çok hareketli hissetmn normal demişti o zmanlar acaba neden bu kadar hareketli
tabi buna seviniyorm ama normal mi diye merak ettm
Anladım cnm sağlıklı olsunda zayıf olsunCanim 32. Haftaya kadar hep 2 hafta önde gidiyordu. Ama 32. Haftada kilosu durdu malesef. Hatta 32 hafta ile 37. Hafta arası her gittiğimde 100 gr civari eksilmiş oluyordu. Normalde en az 4000 kilo doğar diyordu dr umuz ama gelişimi durunca 3 kilo doğdu. Çevre doğru söylüyor malesef 30. Haftadan sonra kilo aldıramıyorsun. Ama benim çok fazlaydı dediğim gibi. Kusmaktan gece kanamam bile başlamıştı 3 hafta erken doğurdum.
Sağol canım ben doktoruma telden sorduğum için öyle Detaylı soramadım internette maşallah insanı tedirgin etmekten başka bişeye yaramıyor içim rahatladı kuzuma bişey olmasındaCanım benim b12 de yerlerdeydi 5 tane dodex iğne ıldum normal seviyeye çıktı çok şükür:)) dr uma sormuştum bebeğine zararı olmuş mudur diye o senin iliğini kemiğini alıyor hiç sıkıntı yapma sendeki ona gittiği için seninki düşük çıkıyor hiç canını sıkma demişti :)))
İşte yataktan başımı kaldıramıyorum o kadar halsizlik var ki inşallah sebebi budur iğneleri vurulunca kendine gelirimBanaada bugun dr b12 eksikliginden igne yazdi.Cok dusukmus,5 tane igne yazdi bunlari vurul tekrar yazcam dedi.Cocuk senden kullanip duruyo,dogumdan sonrada mahvolursun dedi.Yorgunluk halsizlik bir suru sey olur dedi.Bende hemen baslicam.
Günaydın canım kramp çok kötü banada oluyor kaç gündür de kollarım ve ayaklarım sızlıyorGünaydın hamişler.Bu sabah iki bacağıma birden kramp girdi. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Çığlıkla uyandım, geçince de kas acısından daha uyuyamadım.
benim bir buçuk yaşındaki kızımdada b12 vitamin eksikliği var evet bazen halsiz halsiz yatıyo öyle bide benim kızımda sinir var aşırı sinir yapıyo istediği bişey olmadığı zaman sendede sinir yapıyormu?Slm kızlar hamileliğinden bu yana aşırı derecede halsizliklerim var yatakta yaşıyorum resmen hiç kendimi kaldıramıyorum kaç doktora gittim kaç kere acilde serum yedim ama hiç geçmedi en son dün yine acile gittim serum takarlarda biraz kendime gelirim ümidiyle bu sefer medikana hastanesine gittim orda da her zamanki gibi kan tahlili Yaptılar ve serum verdiler ama bu kan tahlilimde B12 vitaminine de bakmış doktor normal Değerler 187- 883 olması gerekiyormuş benimki de 113 çıktı ordaki doktor hemen kendi doktorunla konuşup B12 takviyesi Alman Lazım dedi kendi doktorumu aradığımda evet çok düşük çıkmış iğneye veya hapa başlamalısın dedi benim Anlamadığım 4 farklı doktor beni muayene etti kaç kere acillerde tahliller yapıldı kimsenin aklına B12 ye bakmak gelmedimi biliyorsunuz ki B12 eksikliğinin en büyük belirtisi aşırı yorgunluk halsizlik ve birçok belirtisi daha var bunlar bende mevcut bu günden itibaren iğneye başlıyorum daha hızlı yükseltsin diye inşallah bu halsizliklerim son bulacak diye çok seviniyorum bunları yazmamın tek sebebi eğer sizin de böyle Şikayetleriniz varsa siz doktorumuzdan isteyin B12 tahlili yapsın.
inşallah ilaçları kullandıktan sonra neticelerini de yazarım dualarınızı bekliyorum
Ayy canım inan sinirlenmeye bile halim olmuyo bazen eşime sinirleniyorum kavga Edecem adamla sonra aman boşver yat aşağı diyorum kim uğraşacak ama sanırım bu kadar halsizlik sadece B 12 değildir hamilelikle birleşince ben bu kadar etkilendimbenim bir buçuk yaşındaki kızımdada b12 vitamin eksikliği var evet bazen halsiz halsiz yatıyo öyle bide benim kızımda sinir var aşırı sinir yapıyo istediği bişey olmadığı zaman sendede sinir yapıyormu?