2016 Şubat Anneleri

fiyatı iyiymiş iyi günlerde bıcı bıcı yapsın İnşallah :KK49:
inşallah :) bunun haricinde losyon falan almayı düşünmüyorum pişik kremini ihtiyaç duyunca eczaneden alırım dedim..bebek yağı yerine zeytinyağı kullanmayı planlıyorum en sağlıklısı o sonuçta

Kizlar size birsey danisicam ozellikle su 7,5 saat calisan bayanlara.. benim sirketim israrla beni aptal yerine koymaya devam ediyor. Zaten 45 saat calismiyorsun bu yuzden sende gecerli degil diyorlar.. haftada 5 gun 8,5 saat calisiyorum, ama 45 saat max limittir, gunlukte 7,5 saat bir limittir.. bunu anlamiyorlar, israrla bizim avukatimiz boyle dedi diyip kestirip attilar :( Sinir oldum iyice yaa

inşallah :) bunun haricinde losyon falan almayı düşünmüyorum pişik kremini ihtiyaç duyunca eczaneden alırım dedim..bebek yağı yerine zeytinyağı kullanmayı planlıyorum en sağlıklısı o sonuçta
bende bişey almayacağım kızımda pişik kremi aldım çok az kullandım pek pişik olmadı bebe yağı aldım neredeyse tümü duruyo şimdi onu kendime kullanıyorum çatlak önlemek için :KK53:

bende bişey almayacağım kızımda pişik kremi aldım çok az kullandım pek pişik olmadı bebe yağı aldım neredeyse tümü duruyo şimdi onu kendime kullanıyorum çatlak önlemek için :KK53:
ben doktorumu değiştirdim..dün gittiğim doktorum çatlaklar için bişey yapıyor musun dedi..ozon yağı kullanıyorum dedim sabah lierac akşam ozon yağı kullan dedi:110::110:

ben doktorumu değiştirdim..dün gittiğim doktorum çatlaklar için bişey yapıyor musun dedi..ozon yağı kullanıyorum dedim sabah lierac akşam ozon yağı kullan dedi:110::110:
işin uzmanı kime sorduysam lierac tavsiye ediyor tum arastırmalarımdada o cıktı karsıma dr um bebe yağıyla da destekle dedi bakıl sonuc ne olacak:)

canim benim gittigim doktorda prof cem batukan alanunda cok iyi ve aminosentezin 500bebekte bir dusuk riski var dedi,sadece bir bulgudan dolayi sana onermem dedi ama kendi doktorunlada konus dedi tabi. eger yaptirirsam genetik testi yaptiricam bakalim yarin doktorum ne diyecek
bende cansun demire gittim dr umun önerisiyle jinekoloji derneği baskanıymış. benim kendi dr um da tek belirti oldugu zaman cok endişelenmeye gerek yok dedi ama işte insanın kafası karışınca yaptık özellikle cansun bey tekrar tekrar önerince o riski görmedik bile acıkcası hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin inşallah

ozon yağı nasıl bişeyki
bilmiyorum ya bebe yağı işe yararmı bende iyi bi krem alayım diyorum zaten ilkten biraz var çatlağım :110:

ozon yağı nasıl bişeyki
bilmiyorum ya bebe yağı işe yararmı bende iyi bi krem alayım diyorum zaten ilkten biraz var çatlağım :110:
ozonlanmış zeytin yağı...çatlaklara falan iyi geliyor normalde yanıklara falan da hatta aktarlarda satılıyor ozonlanmış zeytinyağı diye..tavsiye ederim hele bebek yağı yerine kesinlikle

ozonlanmış zeytin yağı...çatlaklara falan iyi geliyor normalde yanıklara falan da hatta aktarlarda satılıyor ozonlanmış zeytinyağı diye..tavsiye ederim hele bebek yağı yerine kesinlikle
bebek yağı cildi yumuşatır sadece beslemez..cildin beslenmesi lazım çatlamamak için ozonyağı kesinlikle daha iyi oyönden

eğer cildin catlamaya musaitse ailede varsa cok etkili olacagını sanmıyorum ama hiç yoktan iyidir... tabi kiilo fktörü de var :) lierac kullanıyorum artı bebe yağ fakettiğim şey şu ki cildin catlamasını önleyen sey sey ust kısmınn yağlanması değil.. cunkü catlaklar cildin 2. katında oluyor yağlı ürünlr yoğun oldugu için ilk tabakada kalıyor lierac ı arastırdıgımda karsıma çıkan şey bitkisel bir JEL olması cildin hücreler arasındaki elastik bağları uyararak artırıyor yani farklı mekanizma öyle olunca cok etkili olacagını dusunmuyorum bana yağlı urun satmaya calışan herkese de bunu anlattım birşey diyemediler :)

Oglumu 5 aylikken sunnetciye sunnet ettirdim cok memnunum..5 gunde iyilesti...yalniz dogar dogmaz zor olur kiyilmaz yaa ...en azindan donmeyi basarmadan yaptirin

cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
M minekr1 -25.cüz
oglak_kadini oglak_kadini -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
sessizyazar sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
M Minno2 -15.cüz
E esra5516 - 17.cüz

dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler ;)

Kızlar bugün öğleden beri agrim vardı, geçmek bilmedi... Kasiklarim a doğru değişik bir agri. Ayağa kalktigimda daha siddetleniyordu. Dr uma gittim, tahlil yaptık enf hafif var ve istirahat etmem lazım. Kum dökmekten korktum.. USG de herşey normal çıktı.
Bugün çok ayakta kaldım. Biliyor musunuz iş yerindeyken bayan arkadaşima bana yardım eder misin, rahatsızim dedim.. Edemem dedi ;( o kadar kötü oldum ki
Sonra tamam azıcık ediyim dedi. İhtiyacım olmasa senden yardım istemezdim dedim. İstemiyorum senden birşey istemem artık.dedim.
Küsme bana, ona yardım ettim sana gelince Yoruldum dedi..
Ben daha yüzüne bakmadim.

@tb_fb arkadaşımında 12. ve 13.cüzleri hakkında bilgi sahibi olsam iyi olacak.

arkadaşlar birkaç haftadır göğüs altımda, kaburgaların tam altında uyuşma hissi var. ayaktayken yok fakat oturduğumda ya da yattığımda özellikle sağ ya da sol tarafa yattığımda uyuşukluk artıyor. var mı bu durumu yaşayan normal mi acaba?

Back
X