2016 Şubat Anneleri

bebeğinin hareketlerini hala hissedemeyen var mı acaba? Ben bir hafta falan önce hissettim sanki ama hiç hissedemiyorum şu an.

Eng. Home de bebek urunlerinde %50 indirim varmis..
Madam coco , eng. Home pel bayilmam ama Belki ise yarar birseyler bulabilirsiniz arkadaslar..:KK76:

Ben birkac biseycikler topladim:KK48:

Kızlar yarına kadar bu joie de indirim var. Üye olana da 20 tl indirim kuponu veriyor. Bakmistik bu arabaya 800 du. Simdi 580 e geldi.Sağlam duruyor. Bi anda aldık bakalım insallah memnun kalırız.

Eklentiler

• 20151016_214633.webp
    20151016_214633.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar yarına kadar bu joie de indirim var. Üye olana da 20 tl indirim kuponu veriyor. Bakmistik bu arabaya 800 du. Simdi 580 e geldi.Sağlam duruyor. Bi anda aldık bakalım insallah memnun kalırız.
Hayırlı olsun canım. Joie iyi marka bende 3 tekerleklisini düşünüyorum bakalım indirime girecek mi.. Güzel günlerde kullanın pişman olmazsın

Hayırlı olsun canım. Joie iyi marka bende 3 tekerleklisini düşünüyorum bakalım indirime girecek mi.. Güzel günlerde kullanın pişman olmazsın
Sağol canım. Ebebekte incelemiş begenmistik. Kumaşı filan gayet kaliteli. İnşallah senin istediğin araba da indirime girer

biz daha hiç bakmadık araba.
alan arkadaşlar resimle birlilte fiyatta koysalar ne güzel olur. fikişr olmuş olur aslında bizede. sanırım 800-900 tl civarı değil mi genel olarak ? daha ucuzu yok muki ?

Eng. Home de bebek urunlerinde %50 indirim varmis..
Madam coco , eng. Home pel bayilmam ama Belki ise yarar birseyler bulabilirsiniz arkadaslar..:KK76:

Ben birkac biseycikler topladim:KK48:
Burdan magazadan aldm bende
Kaz tüyü yastik
Silikon yastik
Yer icin alt acma
Mavi pike
Nevresim takimi
Peluş battaniye aldim ve hepsine 100 tl verdim :rolleyes::KK9::KK6:

Burdan magazadan aldm bende
Kaz tüyü yastik
Silikon yastik
Yer icin alt acma
Mavi pike
Nevresim takimi
Peluş battaniye aldim ve hepsine 100 tl verdim :rolleyes::KK9::KK6:
gerçekten mi ? bende pazar günü bi uğrayım en iyisi. gerçi kalmaz kesin ama bi deneyelim.

alan arkadaşlar resimle birlilte fiyatta koysalar ne güzel olur. fikişr olmuş olur aslında bizede. sanırım 800-900 tl civarı değil mi genel olarak ? daha ucuzu yok muki ?
Canım her bütçeye uygun var.bende daha almadım ama geçen eşimle gezdik 250 tl ye beğendk bi tane.herkes bütçesine göre :KK66:

cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
M minekr1 -25.cüz
oglak_kadini oglak_kadini -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz

dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler :KK66:
Canim benim cok az kaldi insallah bu hafta sonu bitirebilirim

Merhaba. Ben kismetse 2016 Mart annesiyim, burdaki herkes 20. haftayi atlatti sanirim. Ayrintili ultrason olanlara bir sorum var. Aranizda bebegin gelisimi normal olup da kol ve bacaklari (1 ila 1.5 hafta) kisa cikan var mi? Doktorunuz ne dedi? Bende cikti, doktorum diger bulgulara bakarak sorun degil dedi (mesela burun kemigi gorundu, kalpte problem yok dediler, ense konusunda bisey demedi). Ama benim aklima takildi.

Oğluma hamileyken renkli usg de sol bacağı 1-1.5 hafta kadar kısa çıkmıştı. Ama doğduğunda öyle bir problemle karşılaşmadık.

cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
M minekr1 -25.cüz
oglak_kadini oglak_kadini -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz

dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler :KK66:
ben demıstım o zaman da canım okuyamadım tuvalete kalkıorum sadece yalnızım bı de o yuzden okuyamıycamı soylemıstım heralde kaçırdın tatlım onu

Deneyimli anneler,bir sorum olacak.kıtafetleri yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı alıyor sunuz? Çok giyemiyorlar sonuçta.

Biz neredeyse 800 e alıyorduk 1 hafta once neyse ki almamisiz. 600 e aldık indirimle:KK66: bütçene göre hareket edersin sen de canim

Back
X