- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten baktım hepsi tükenmişEng. Home de bebek urunlerinde %50 indirim varmis..
Madam coco , eng. Home pel bayilmam ama Belki ise yarar birseyler bulabilirsiniz arkadaslar..
Ben birkac biseycikler topladim![]()
Netten baktım hepsi tükenmiş![]()
Hayırlı olsun canım. Joie iyi marka bende 3 tekerleklisini düşünüyorum bakalım indirime girecek mi.. Güzel günlerde kullanın pişman olmazsınKızlar yarına kadar bu joie de indirim var. Üye olana da 20 tl indirim kuponu veriyor. Bakmistik bu arabaya 800 du. Simdi 580 e geldi.Sağlam duruyor. Bi anda aldık bakalım insallah memnun kalırız.
Sağol canım. Ebebekte incelemiş begenmistik. Kumaşı filan gayet kaliteli. İnşallah senin istediğin araba da indirime girerHayırlı olsun canım. Joie iyi marka bende 3 tekerleklisini düşünüyorum bakalım indirime girecek mi.. Güzel günlerde kullanın pişman olmazsın
Burdan magazadan aldm bendeEng. Home de bebek urunlerinde %50 indirim varmis..
Madam coco , eng. Home pel bayilmam ama Belki ise yarar birseyler bulabilirsiniz arkadaslar..
Ben birkac biseycikler topladim![]()
gerçekten mi ? bende pazar günü bi uğrayım en iyisi. gerçi kalmaz kesin ama bi deneyelim.Burdan magazadan aldm bende
Kaz tüyü yastik
Silikon yastik
Yer icin alt acma
Mavi pike
Nevresim takimi
Peluş battaniye aldim ve hepsine 100 tl verdim![]()
Canım her bütçeye uygun var.bende daha almadım ama geçen eşimle gezdik 250 tl ye beğendk bi tane.herkes bütçesine görebiz daha hiç bakmadık araba.
alan arkadaşlar resimle birlilte fiyatta koysalar ne güzel olur. fikişr olmuş olur aslında bizede. sanırım 800-900 tl civarı değil mi genel olarak ? daha ucuzu yok muki ?
Canim benim cok az kaldi insallah bu hafta sonu bitirebilirimcüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
M minekr1 -25.cüz
oglak_kadini -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz
dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler![]()
Kizlar aventin yenidogan biberon setinj almayi dusunuyorum yorumlar gayet guzel,iciniizde biberon alan var mi yada sett almak ne kadar mantikli ?
Merhaba. Ben kismetse 2016 Mart annesiyim, burdaki herkes 20. haftayi atlatti sanirim. Ayrintili ultrason olanlara bir sorum var. Aranizda bebegin gelisimi normal olup da kol ve bacaklari (1 ila 1.5 hafta) kisa cikan var mi? Doktorunuz ne dedi? Bende cikti, doktorum diger bulgulara bakarak sorun degil dedi (mesela burun kemigi gorundu, kalpte problem yok dediler, ense konusunda bisey demedi). Ama benim aklima takildi.
ben demıstım o zaman da canım okuyamadım tuvalete kalkıorum sadece yalnızım bı de o yuzden okuyamıycamı soylemıstım heralde kaçırdın tatlım onucüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
M minekr1 -25.cüz
oglak_kadini -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz
dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler![]()
Biz neredeyse 800 e alıyorduk 1 hafta once neyse ki almamisiz. 600 e aldık indirimlebiz daha hiç bakmadık araba.
alan arkadaşlar resimle birlilte fiyatta koysalar ne güzel olur. fikişr olmuş olur aslında bizede. sanırım 800-900 tl civarı değil mi genel olarak ? daha ucuzu yok muki ?