2016 Şubat Anneleri

Sağol canım mesafe koyduğum için kibirli oldum zaten.. Ama işte bazen hemcinslerimiz daha yıpratıcı olabiliyor bu donemde duymadığım şey kalmadı
o bayanlar var ya o bayanlar. sözüm meclisten dışarı tabi :)
az olsun öz olsun arkadaş. hele seni, eşinin sana olan sevgisini, işte ne bileyim kıyafet şu bu kıskandımı bitti iş. daha tehlikelisi yok valla :KK48:
hem görüşmek isterler sonrada surat asıp otururlar :)

Ben 20+5de gırdım. Oyle bırsey denmedı bana bır daha gelmelısın vs dıye. Kalpte beyaz nokta vardı belkı de erken donem oldugu ıcın var.Tum organları gorebıldı aslında
benimde tüm organları görmüştü ama kalp ile ilgili sadece odacıkları görebiliriz bu haftalarda kalbe giden damarlar filan onları net görmek için biraz daha büyümeli bebek demişti dr.

Merhabalar kizlarr aklima bisey takildi bebekleriniz dogduktan sonra hamile kalmamak icin nasil korunmayi dusunyorsunuz? Dogum konturol hapi ve spiral kullandiktan sonra hamile kalanlariniz var mi?
doğum sonrası hormonal yöntem kullanmak (hap, aylık,3aylık) cok mantıklı değil acıkcası cok önerilmiyor da anca 6aylıkken felan baslanabiliyor ama o zamana kadar da korunmak gerekiyor süt korur diye bişey yok net olark maalesef geriye sınırlı imkan kalıyor spiral yada condom . spiral daha mantıklı geliyor eğer takıldıktan sonra kontrolü yapılır ve sonrasındada dikkat edilirse bir cok kadın gayet memnun kalıyor nadir olarak bazo kadınlar kanama vs den dolayı kullanamıyabiliyor

Orasi dogru tatlim ama kismet deyip de 4 tane doguranlari gorup sasirmamak elde degil)

ben aslinda spirali dusunuyodum ama onu cikardikdan sonra hamile kalmanin zor oldugu soylentileri de kafami karistirdi bi de dogum konturol haplarinin da zarari oldugu yonunde dusunceler acikcasi kafami karistirdi ne de olsa hormonlari yoneyiyi)
spiral geri dönüşü en cabuk olan yöntem hormonal olarak etki etmedği için en mantıklısı aslında condom da aynı şekilde ve en zahmetsiz yöntem uygulaması da sıkıntısız yani insanların korktugu gibi değil

bugun o kadar yogundu kı okul daha yenı gırebıldım... nasılsınız... hazırlıklar baslamıs... :) bebek sekerleri :):)

Günaydın anneler:) vallahi el emeklerinizi yapmaya başlamışsınız elinize sağlık.alışverişler de artıyor Anladığım kadarıyla.
Evinizde salonda otururken ya da mutfakta iş yaparken bebeği uyutmak veya oyalamak için ana kucağı tipi bişey düşünüyor musunuz? Ya da minik bir hamak beşik?
????
ben oturduğumda yanımda bulunsun yada dediğin gibi mutfaktayken falan kullanım amaçlı ana kucağı almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum e-bebekte bi model buldum kullananlarda memnunlar sanırım onu alacağım hem uzun sürede kullanılabilir gibi duruyor
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031

Ben ilk doğumdan sonra 3 aylık iğnelerden vurulmuştum. Sütü azaltmıyomuş. 1 yaştan sonrada aylık iğneler vurulmuştum. Ama tabi hemen hamileli istersen bir süre beklemek gerekiyor. Hemen hamile kalamıyorsun..
Evet iste bunu diyollar hemen hamile kalinmasi zor
doğum sonrası hormonal yöntem kullanmak (hap, aylık,3aylık) cok mantıklı değil acıkcası cok önerilmiyor da anca 6aylıkken felan baslanabiliyor ama o zamana kadar da korunmak gerekiyor süt korur diye bişey yok net olark maalesef geriye sınırlı imkan kalıyor spiral yada condom . spiral daha mantıklı geliyor eğer takıldıktan sonra kontrolü yapılır ve sonrasındada dikkat edilirse bir cok kadın gayet memnun kalıyor nadir olarak bazo kadınlar kanama vs den dolayı kullanamıyabiliyor
spiral da yan etki yaptigi icin en iyisi condom galiba

ben oturduğumda yanımda bulunsun yada dediğin gibi mutfaktayken falan kullanım amaçlı ana kucağı almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum e-bebekte bi model buldum kullananlarda memnunlar sanırım onu alacağım hem uzun sürede kullanılabilir gibi duruyor
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Evet canım bunu görmüştüm.çok fonsiyonel gerçekten.acaba kumaşı nasıl merak ettim..muşamba gibi olmasın.çok parlak da...

erken olmaz ama bir daha çağırma ihtimali yüksek.muhtemelen kalp ile ilgili herşeyi net göremeyecektir. ben 19 da girdim 23 için bir daha çağırdı. kalp net olmuyormuş 22 den önce
20. Haftamda girdim hiç tekrar gel kalp net değil falan demedi bana doktorum hem de perinatolog .

canım bunda dün indirim vardı e-bebekte 250 tl idi. İstersen bi müddet takipte ol :KK66:
bende dün bakmıştım canım 249'du gerçekten bir günde çıkmış yine 299'a eşime de dedim indirimde alalım istersen diye :KK67::KK45: neyse takibe devam

Evet canım bunu görmüştüm.çok fonsiyonel gerçekten.acaba kumaşı nasıl merak ettim..muşamba gibi olmasın.çok parlak da...
onu bende düşündüm dediğin gibi kumaşı biraz kafamı karıştırmıştı sanırım bebek arabalarının kumaşına benziyor ama kullanımı hoşuma gitti tek kötü tarafı alt tarafı inceymiş yani sırt kısmı o yüzden alanlar genelde içine alt açma koymuşlar yumuşak olsun diye

erken olmaz ama bir daha çağırma ihtimali yüksek.muhtemelen kalp ile ilgili herşeyi net göremeyecektir. ben 19 da girdim 23 için bir daha çağırdı. kalp net olmuyormuş 22 den önce
İşte canm orası öylede burda tek başımaym eşimde pek izinli olmuyor o aralara denk getirmeye çalışıyoruZ ..
Canim randevu bulabilirsen git tabi..
Hastaneyi aradm bugn yarına hemen veriyolardı randevu ama doktorla konuşmak istedim oda yokmş oyüzden almadım. Yarn 1de doktorla görüşüp ona göre alacağm inşallah

Evet iste bunu diyollar hemen hamile kalinmasi zor

spiral da yan etki yaptigi icin en iyisi condom galiba
her bayanda hatta coğu bayanda olmuyor yan etkisi denemek lazım.. condom evet iyi ama ilişkiyi etkileme dürümü oldugu için genelde tercih edilmiyor bide daha dikkatlı kullanım gerektiriyor yoksa kazalar olabiliyor :)

bende dün bakmıştım canım 249'du gerçekten bir günde çıkmış yine 299'a eşime de dedim indirimde alalım istersen diye :KK67::KK45: neyse takibe devam
Yine indirim olur mutlaka. Ben de daha ne alacağımı bilmediğim için ne görürsem bakıyorum şu ara :KK53:

Kizlar tuhafiyeye gittim bebek susleri icin kece,kurdele,boncuk falan aldim,vala disarda yaptirmaktan cok ucuza maloluyor. O Kadar guzel seyler var ki insanin surekli birsey yapasi geliyor,zaten icerisi hamarat hatun dolu :)) valla bebek arabasi ile daldim iceri aldim alacaklarimi ama pert oldum :KK76:Umarim yaptigima deger yapacagim model su sizce guzel mi ? 2015-10-19-00-55-25.webp

o bayanlar var ya o bayanlar. sözüm meclisten dışarı tabi :)
az olsun öz olsun arkadaş. hele seni, eşinin sana olan sevgisini, işte ne bileyim kıyafet şu bu kıskandımı bitti iş. daha tehlikelisi yok valla :KK48:
hem görüşmek isterler sonrada surat asıp otururlar :)
Evet ya çok dikkatli davranıp kimsye koz vermemek gerek.. Çok iyi kullanan kişiler olabiliyor

Back
X