kızlar selam. çok hızlı akıyor konular :)
çalışırken yetişmek zor oluyor.
bende çocuk arabası konusunda kararsızlardanım. bana kalsa gidip beğendiğim modeli alıcam da insanların deneyimlerini dinledikçe kafa karışıuor.
*erkek olduğu için oturmak istemeyebilir diyorlar. arkdaşlardan duyduklarım o yönde yani.
*sonra istiyorum ki baston gibi tek başıma açıp kapanabilsin, ama ana kucağını koyabileyim içine.
*travel sistemlerden almam gerekiyor sanırım.
onlarda da üst kısmını ayırmak gerekli oluyor. o da hem çocuk hem üst kısım (anakucağından sonra kullanılan kısım yani), hemde iskeleti ile üç parça olmuş oluyor. bu da minibüs vs yere binerken en az iki kişi gerektiriyor, hemde yer kaplıyor. (nu durum zaten ilk altı aylık dönemde olacak ama en azından çocuk anakucağında oturmuş olacak.)
o yüzden üst kısmı ayrılmadan kapananlardan istiyorum. oda nuna, concord, mamas papas da var incelediğim kadarıyla. en uygunları tabiki nuna.
*ee bir de pusetin üstüne anakucağı konulanlar var. onları da ağır oluyor diyorlar. birde altı ay boyunca boşu boşuna onu kullanmasanda taşıyacaksın, kaba duracak diyorlar. görüntü açısından bende istemiyroum aslında :)
endişelerim tereddütlerim yersiz mi, sizce?
eşim artık senin istediğn ürün daha üretilmemiş diyor