2016 Şubat Anneleri

İşte canm orası öylede burda tek başımaym eşimde pek izinli olmuyor o aralara denk getirmeye çalışıyoruZ ..

Hastaneyi aradm bugn yarına hemen veriyolardı randevu ama doktorla konuşmak istedim oda yokmş oyüzden almadım. Yarn 1de doktorla görüşüp ona göre alacağm inşallah
dediğim gibi canım benim için tekrar gel demişti doktorum. ama bazı arkadaşlar beni çağırmadı diye yazmış. demek hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor. müsait zamanında git

kızlar selam. çok hızlı akıyor konular :)
çalışırken yetişmek zor oluyor. :KK45:

bende çocuk arabası konusunda kararsızlardanım. bana kalsa gidip beğendiğim modeli alıcam da insanların deneyimlerini dinledikçe kafa karışıuor.

*erkek olduğu için oturmak istemeyebilir diyorlar. arkdaşlardan duyduklarım o yönde yani.
*sonra istiyorum ki baston gibi tek başıma açıp kapanabilsin, ama ana kucağını koyabileyim içine.

*travel sistemlerden almam gerekiyor sanırım.
onlarda da üst kısmını ayırmak gerekli oluyor. o da hem çocuk hem üst kısım (anakucağından sonra kullanılan kısım yani), hemde iskeleti ile üç parça olmuş oluyor. bu da minibüs vs yere binerken en az iki kişi gerektiriyor, hemde yer kaplıyor. (nu durum zaten ilk altı aylık dönemde olacak ama en azından çocuk anakucağında oturmuş olacak.)

o yüzden üst kısmı ayrılmadan kapananlardan istiyorum. oda nuna, concord, mamas papas da var incelediğim kadarıyla. en uygunları tabiki nuna.

*ee bir de pusetin üstüne anakucağı konulanlar var. onları da ağır oluyor diyorlar. birde altı ay boyunca boşu boşuna onu kullanmasanda taşıyacaksın, kaba duracak diyorlar. görüntü açısından bende istemiyroum aslında :)

endişelerim tereddütlerim yersiz mi, sizce?
eşim artık senin istediğn ürün daha üretilmemiş diyor :63:

Yok hayır krem gibiydi sıvı bile değil ve sabahtan beri hiç olmadı daha sıfır akıntı anlamadım
benimde sürekli bu şekilde. kopmayan sümüğümsü gibi....
geçen hafta sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım. oradaki doktor da hafif enfeksiyonun var suyunu arttır. bunun için ilaca gerek yok demişti. aynı şeyi kd doktorumda dedi.

kremsi gibi dediğin için karışmış olabilir. beyaz süt kesiği (pelte pelte) derler mantarın yaptığı etki için.
görsellerden aratıp görebilirsin buraya eklemek istemiyorum :S
en azından sağlık ocağında bir idrar tahlili yaptırman senin içini rahatlatacaktır bence

Ya mantar olsa kaşıntı ve koku olmaz mı? Ya da bir kere mi gelir ki bu meret ?
yeşil akıntı noırmal degıl bence sormalısın belkı kasıntı yapmayan türü de vardır benım bıldiğim krem rengi yada beyaz olmalı akıntı

bende çocuk arabası konusunda kararsızlardanım. bana kalsa gidip beğendiğim modeli alıcam da insanların deneyimlerini dinledikçe kafa karışıuor.

*erkek olduğu için oturmak istemeyebilir diyorlar. arkdaşlardan duyduklarım o yönde yani.
*sonra istiyorum ki baston gibi tek başıma açıp kapanabilsin, ama ana kucağını koyabileyim içine.

onlarda da üst kısmını ayırmak gerekli oluyor. o da hem çocuk hem üst kısım (anakucağından sonra kullanılan kısım yani), hemde iskeleti ile üç parça olmuş oluyor. bu da minibüs vs yere binerken en az iki kişi gerektiriyor, hemde yer kaplıyor. (nu durum zaten ilk altı aylık dönemde olacak ama en azından çocuk anakucağında oturmuş olacak.)

o yüzden üst kısmı ayrılmadan kapananlardan istiyorum. oda nuna, concord, mamas papas da var incelediğim kadarıyla. en uygunları tabiki nuna.

*ee bir de pusetin üstüne anakucağı konulanlar var. onları da ağır oluyor diyorlar. birde altı ay boyunca boşu boşuna onu kullanmasanda taşıyacaksın, kaba duracak diyorlar. görüntü açısından bende istemiyroum aslında :)

benim aldığım ürün şu canım hem pusetli, hem baston senin istediğin tarzda. Daha önce baktın mı bilmiyorum ama ben baya bi araştırdım yorumları çok güzel, mağazada da gittim gördüm inceledim içime sinerek aldım. hem hafif hem de az yer kaplıyor.

Eklentiler

• Oyuncak_3624169.webp
    Oyuncak_3624169.webp
    15 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar şeker yükleme testimin sonucu kötü. Yani şekerim var. Elime bir diyet listesi verdiler bi de şu şeker ölçüm cihazlarından. 15 gun boyunca Günde 7 kere olcucekmisim. Can nasıl dayanır bilmiyorum. Canım çook sıkıldı. Diyetle Dusmezse insülin diyor doktor.

onu bende düşündüm dediğin gibi kumaşı biraz kafamı karıştırmıştı sanırım bebek arabalarının kumaşına benziyor ama kullanımı hoşuma gitti tek kötü tarafı alt tarafı inceymiş yani sırt kısmı o yüzden alanlar genelde içine alt açma koymuşlar yumuşak olsun diye
Bir de tiny love 3 in 1 var buna benzer,fisher price'ın.o daha kaliteli bu açıdan.istersen ona da bak canım.

Kızlar şeker yükleme testimin sonucu kötü. Yani şekerim var. Elime bir diyet listesi verdiler bi de şu şeker ölçüm cihazlarından. 15 gun boyunca Günde 7 kere olcucekmisim. Can nasıl dayanır bilmiyorum. Canım çook sıkıldı. Diyetle Dusmezse insülin diyor doktor.
Geçmiş olsun canım :( var mıydı daha önce veya hamilelikte kanda baktırmışmıydın?

Eki Görüntüle 1661717 Hayırlı akşamlar güzel anneler :) bugun bebegime keçeden bebek şekeri hazırladım adeti bitmedi :) biraz daha yapmam lazım, daha sonra isim etiketini zımbalayacagım :KK200: kolayca yapılabilir şekli var maliyeti de çok düşük sizlerede fikir olsun istedim beğenirsiniz umarım :KK68:
canım güzel görünüyorlar bende istiyorum böyle bişiler yapmak yapabilirsem tabi:)) yapılışını anlatabilirmisin sana zahmet birde malzemelerini

Canım,kararsızsan alma daha.zaten kış bebeği olacak.hemen kullanamıcaz ki..bir doktor Kontrolü durumunda da kucakta mecbur araçla gidilecek üşümesinler diye.bebeğin huyu suyu,boyu posu nasıl olcak o da var.içine yatacak mı ya da saydığın çeşitler çok farklı birbirinden,belki sade bir baston yetecek.

Wrap sling düşünen var mı? Uzun bir süre onu kul. düşünüyorum araba yerine.

Geçmiş olsun canım :KK43: var mıydı daha önce veya hamilelikte kanda baktırmışmıydın?
Cok sagol canim. Hamilelikte aksiyon bitmiyor. Sekerim Yoktu diye biliyorum. İlk hamile kaldıgım ay biraz sınırda gibiydi sadece. Ayrintilida suyum fazla olduğundan perinatolog büyük ihtimal şekerin var, bi an once olcum yaptir demisti. O yuzden acele ettik yuklemede.Adam anlamış hemen diyorum. Diyetle düşse bari:110:

Hangi çikolataymış o kafein içeren? Öyle birşey varsa çocuklara yasaklanması gerekmezmiydi.. Elimde milka vardı ve onda yok :)
Bilmiyorum ki canım doktorun dediğine inanıyoruz ışte belkide dediğin gibi yoktur

gunaydin hanimlar dun esimle bebek arabasinda karar kildik sonunda ama bir iki ay sonra alicaz .acayip beyendik ben daha uygun bisey dusunmustum ama olsun ikinciye de rahat rahat kullaniriz :)http://www.annelutfen.com/urun/chip...arabasi-beyaz-3-in-1-ozel-uretim-deri-konsept
Güzel günlerde kullan çok güzel

Bende bugün baktirdim açlık tokluk hbA1c hepsi normal çıktı 1 ay sonra tekrar baktiricam inşallah senin de diyetle yoluna girer annem insülin kullanıyor benim gerçekten zor gerek kalmadan diyetle normale dönse bari

Cok sagol canim. Hamilelikte aksiyon bitmiyor. Sekerim Yoktu diye biliyorum. İlk hamile kaldıgım ay biraz sınırda gibiydi sadece. Ayrintilida suyum fazla olduğundan perinatolog büyük ihtimal şekerin var, bi an once olcum yaptir demisti. O yuzden acele ettik yuklemede.Adam anlamış hemen diyorum. Diyetle düşse bari:110:
Düşer canım.komşumun hamilelik şekeri vardı.marul yiyerek besleniyordu.ara öğünde yiyordu sanırım Çokça...merak etme çok sağlıklı bir bebeği oldu.
Ama doktoruna bravo.nerden anlamış, işinin ehli belli....su fazlalığından nasıl anladı...

Düşer canım.komşumun hamilelik şekeri vardı.marul yiyerek besleniyordu.ara öğünde yiyordu sanırım Çokça...merak etme çok sağlıklı bir bebeği oldu.
Ama doktoruna bravo.nerden anlamış, işinin ehli belli....su fazlalığından nasıl anladı...
İnsallah düşer canım. Evet bol bol ara öğün var. Süt yoğurt bol. Yeşillik bol. KarbonhidraT çok az. ( en zoru da bu benim icin) Meyve sayılı. Şeker hic yok. 1 haftada düşse bari. Ayrintilidaki doktoru ovmuslerdi iyiymiş gerçekten. Recep has a gitmiştim. Adam şıp diye Sıkı bir Diyet seni bekliyor diyiverdi. Neyse düzelsin de katlanicaz.

Bilmiyorum ki canım doktorun dediğine inanıyoruz ışte belkide dediğin gibi yoktur

Güzel günlerde kullan çok güzel

Bende bugün baktirdim açlık tokluk hbA1c hepsi normal çıktı 1 ay sonra tekrar baktiricam inşallah senin de diyetle yoluna girer annem insülin kullanıyor benim gerçekten zor gerek kalmadan diyetle normale dönse bari
Umarim döner canım normale. Diyete uyup bekleyip gorucez.

Merhabalar kizlarr aklima bisey takildi bebekleriniz dogduktan sonra hamile kalmamak icin nasil korunmayi dusunyorsunuz? Dogum konturol hapi ve spiral kullandiktan sonra hamile kalanlariniz var mi?
Canım bizde hep eşim korunuyordu, yani geri çekme yöntemini kullanıyorduk, eşim gayet başarılıydı:oops:bebiş istediğimiz zaman oldu, gene bu yöntemi uygularız çünkü ben kimyasala karşıyım hap falan içmem

Ben braun un kulaktan olcenini aldim. En saglikli o olcuyormus arastirdim. Internetten aldim urun elime geldi gercekten guzel olcuyor. Kulakta uzun sure tutmana gerek yok zaten 1 sn de olcuyor.

Braun ateşölçeri nerden kaç liraya aldın cnm ben de hep braunu duydum da

Kizlar tuhafiyeye gittim bebek susleri icin kece,kurdele,boncuk falan aldim,vala disarda yaptirmaktan cok ucuza maloluyor. O Kadar guzel seyler var ki insanin surekli birsey yapasi geliyor,zaten icerisi hamarat hatun dolu :)) valla bebek arabasi ile daldim iceri aldim alacaklarimi ama pert oldum :KK76:Umarim yaptigima deger yapacagim model su sizce guzel mi ?Eki Görüntüle 1662301

Ayy cnm gerçekten çok heveslendirici ve heyecanlı dimi, şimdiden kolay gelsin, seçtiğin model kötü değil sade ve güzel bence eğer daha da süslemek istersen kuş tüyü ya da uğur böceği veya nazar boncuğu gibi sticker ekleyebilirsin :)

Geçmiş olsun canım inş düşer açıkçası ben yaptırmak istemiyorum ama bakalım dr ne dicek:KK43:

Iyi aksamlar..bugun dersim yoktu evdeydim.ama catladim.oglum sagolsun vik vik durmadi .bakici geldi bi ara ama e gitti..her namazvakti cisi ve kakasi gelir.altina kaka etmis ben namazdayken..bugun hic ii deilim ikinciyle beraber bu telas ikiye katlancak...birde oglumu krese baslatmadik guya ikinci donem bakicimizi kacirmayalim bize yardimi dokunur diye ama kadin aksam4te evine gidecek sonucta..diyorum ver bari su hamileligin kalanini kafa dinleyerrk gecir..evde istedigin gibi uzan otur yat ..bakici ve cocukla evde yine yoruluyorum sisiyorum

Iyi aksamlar..bugun dersim yoktu evdeydim.ama catladim.oglum sagolsun vik vik durmadi .bakici geldi bi ara ama e gitti..her namazvakti cisi ve kakasi gelir.altina kaka etmis ben namazdayken..bugun hic ii deilim ikinciyle beraber bu telas ikiye katlancak...birde oglumu krese baslatmadik guya ikinci donem bakicimizi kacirmayalim bize yardimi dokunur diye ama kadin aksam4te evine gidecek sonucta..diyorum ver bari su hamileligin kalanini kafa dinleyerrk gecir..evde istedigin gibi uzan otur yat ..bakici ve cocukla evde yine yoruluyorum sisiyorum
Allah kolaylık versin hepimize, annelik zor zanaat vesselam, hayatımız bebeklere göre dizayn ediliyor

Back
X