2016 Şubat Anneleri

benimde sürekli bu şekilde. kopmayan sümüğümsü gibi....
geçen hafta sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım. oradaki doktor da hafif enfeksiyonun var suyunu arttır. bunun için ilaca gerek yok demişti. aynı şeyi kd doktorumda dedi.

kremsi gibi dediğin için karışmış olabilir. beyaz süt kesiği (pelte pelte) derler mantarın yaptığı etki için.
görsellerden aratıp görebilirsin buraya eklemek istemiyorum :S
en azından sağlık ocağında bir idrar tahlili yaptırman senin içini rahatlatacaktır bence
Tahlil yaptiracagim zaten .. mantarı biliyorum canım hamilelikten önce olmuştum nasıl bir zıkkım biliyorum bu farklı geldi işte

cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
@minekr1 -25.cüz
@-adre- -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
sessizyazar sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz

dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler :KK66:

Canım 8. Cüz okundu :)

Kizlar biaey sorcam aralik gibi halilarinizi yikamaya verdiniz mi hic ? Ben dogumdan once yikatayim diyorum ama kisin hali yikamacilar aliyor mu ki o_O

Canım kondom yırtılırsa Eger onun yanlış kullanımla alakası olmuyor ben öyle kaldım :) bebeğin geleceği varsa bir şekilde oluyor canım ama tedbir bizden taktir Allahtan
İşte hatalı cıkıyor yada yırtılıyor o yuzden ilişki sonrası kontrol etmek gerekiyor ki ertesi gün hapı kullanılabilsin bazende sadece boşalırken kullanılıyor o zamanda gebelik oluyor :)

Merhabalar kizlarr aklima bisey takildi bebekleriniz dogduktan sonra hamile kalmamak icin nasil korunmayi dusunyorsunuz? Dogum konturol hapi ve spiral kullandiktan sonra hamile kalanlariniz var mi?

Suan hamile olduğum ikizlerime doğum kontrol hapı yasmin ile hamile kaldım. Ben bağlatıcam sezaryen sırasında bir aksilik olmazsa.

Kizlar biaey sorcam aralik gibi halilarinizi yikamaya verdiniz mi hic ? Ben dogumdan once yikatayim diyorum ama kisin hali yikamacilar aliyor mu ki o_O

Ben verdim. Yanlız 3 günde değil de yedi sekiz günde geliyor. Bu sefer de aralık sonu gibi vermeyi düşünüyorum.

Aliyor canim onlarin kirutma sistemleri ayri hatta kisin yogunluk olmadigi icin daha cabuk geliyor halilar. Ben ozellikle oturma odasi ve mutfak halimi senede 2-3kez veriyorum renkleri acik ustune 2yasinda cisini tuvalete her zaman yetistiremeyen bebek bi de ustune sakar kari-koca derken daha fazla verebilirim bu kis :KK48:

Gecenin kor saatinde 3de birden zank diye uyandim karnimdaki sipalar cirit atiyor icerde :KK6::KK6: saat 5i geciyor bi gram uyku yok gozumde ve yogun bi gun beni bekliyor nasil gececek bugun bilmiyorum :KK42:

Herkese Günaydın (: perşembe aşım olacak ve a101 e bebek ürünlerine bakmaya gidecegim. (: 27. Sindede şeker yüklemesi zeynep kamile (:

Ayyy kuzular ayaktaykenmi uyuyolarmış kıyamammm.. Ay yirimmm
Valla tatlım peşinde koştura koştura büyüyecekler, maalesef zaman kötü zaman..

Öyleymis yaa.. bebislerimiz uyusunda buyusunlrr.. Hatta böyle çok yorulmayan, dinlenen hamislerin bebisleri daha iyi buyuyormus. Ben çip falan taktiririm sanırım.. Sınır yok piskopatlikda :)

benim de bugun yogun sali gunu tum gun ankarada doktora dersim oluyor sabah 7:30 da cikiyorum evden 09:30 da ders sabah trafiginde polatlidan ankaraya anca gidiyoruz... oglen biraz boslugum var aksam yine ders... eve 21:30 gibi anca giriyorum... Allah bebeklerimize saglik sihhat versin insallah... simdiden hem yola hem yorgunluga hem de akademik cevreye alisiyorlar... basladik bakalim bu donemi insallah tamamlayabilirim...

Kızlar şeker yükleme testimin sonucu kötü. Yani
şekerim var. Elime bir diyet listesi verdiler bi de şu şeker ölçüm cihazlarından. 15 gun boyunca Günde 7 kere olcucekmisim. Can nasıl dayanır bilmiyorum. Canım çook sıkıldı. Diyetle Dusmezse insülin diyor doktor.
üzülme diyetle kontrol altına alırsın. zaten o şeker cihazı bile etkili olacak senin için.
sabah açlık şekerin çok çıktıysa akşam ne yediğini düşünüceksin ertesi gün yemek istemiceksin ;)
ölçüm yapan tek değilsin bu arada :) konuda bir kaç arkadaş da vardı parmaktan günlük ölçüm alan.

diyet listen nasıl? fotoğrafını paylaşabilir misin?

Canım,kararsızsan alma daha.zaten kış bebeği olacak.hemen kullanamıcaz ki..bir doktor Kontrolü durumunda da kucakta mecbur araçla gidilecek üşümesinler diye.bebeğin huyu suyu,boyu posu nasıl olcak o da var.içine yatacak mı ya da saydığın çeşitler çok farklı birbirinden,belki sade bir baston yetecek.

Wrap sling düşünen var mı? Uzun bir süre onu kul. düşünüyorum araba yerine.
ben düşünüyorum. arkadaşım verecek kendi slingini. inşallah bebişim de sever :)

makinada kurutma yapan firmalar var. onları tercih et. asılı kurutmalarda koku yapabiliyor. benim, kışında vermişliğim vardı ;)

Canim ben hic beklemedigimoz anda condom ve dogum kontrol hapiyla kaldim :)

Hem kondom hem doğum kontrol hapı :)
Seninkisi illa gelicem bana engel olamazsınız demiş :D

1.5 senelik evliyim. Ilk 4 ay hap kullandım sonra yılbaşında hapı bıraktım
Mayısa kadar da esim kondom kullandi. Mayısın ortasında regl oldum 14 gün saydim o gün bugundur herif doğru gündür hadi bismillah dedik ve hamd olsun nokta atışı olmus :D
Doğumdan sonra sanırım is uine kocama düşecek

Hem kondom hem doğum kontrol hapı :)
Seninkisi illa gelicem bana engel olamazsınız demiş :KK70:

1.5 senelik evliyim. Ilk 4 ay hap kullandım sonra yılbaşında hapı bıraktım
Mayısa kadar da esim kondom kullandi. Mayısın ortasında regl oldum 14 gün saydim o gün bugundur herif doğru gündür hadi bismillah dedik ve hamd olsun nokta atışı olmus :KK70:
Doğumdan sonra sanırım is uine kocama düşecek

Birde hamile oldugumu bilmeden (birkac gun gecikmistim ama hamile olma ihtimalimi hic dusunmemistim) kadikoyden kartal a bisiklet surdum 2.5 saat :) takir tukur yollarda. Bize gercekten supriz oldu ve cocugun gelme istegine karsi koyamadik :D

Back
X