• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

normal daha da artacak ilerleyen dönemlerde hatta son zamanlarda suyum geldi diye gelen gebeler vardı idrar oldugunu farketmeyip mesaneye baskı yaptıkca rahim idrar kontrolu sıkıntıya giriyor
Sıkıntı gittikçe artıyor desene ikiz bi de benim inşallah sağlıkla devam etsin de.. İnsan ne oluyo diyo

aynen öyle canım hatta wc ye gittiğimde idrarımı yaparken rahatlamam gerekirken sancı artıyor endişelenecek bişey değildir diye tahmin ettim karın artık gerilmeye başlıyor o yuzdendir diye tahm,n ettim bende
canım senı korkutmak ıstemem ama bence ıdrar yolu enfeksıyonu olmusun acıl bı gıt gorus Allah korusun ihmale gelmez erken doguma sebep oluyormus

usg de bebek gelişimine göre de hesaplıyor son adete göre de şöyle ki bu yıl subat 29 cekiyor diye biliyorum normal takvime göre bir gün oradan düşün zaten bide tahmini doğum tarihi seplarken güne 7 eklenir aydan 3 cıkarılır bu yönteme göre en bilindik tarih cıkar ama dijital hesaplamalarda işte o yılın kac gün oldugu vs bi kaç farklı tarihle karsılasıyoruz ki zaten biliyoruz ki o kadar kesin tarihlerin bi önemi yok:))
tabi ki yok :) onemli olan kalan haftalari da hep beraber saglikla bitirip, kuzularimizi saglikla, hayirlisiyla kucagimiza almak. Merak ettim. :) Sag olasin

benımde akıntı problemım var doktorum vagi hex dıye bır ılac verdı vajınal yolla kullanıyorum . ama hepten artırdı akıntıyı nolck bılmıyorum gecer ınsallah . doktora gıttgımde tekrar soracagaım

@umudum ol Canım ben birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
Silikon ve silikon tabancası 10 tl
Tavşan şeker sepeti 10 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl
100 şeker 55 tlye malolucak inş, çok uygun
Ben sivastayım burda hazır şekerin tanesine en kötü 2 lira diyolar
Iyiymis..birmaxtan oglumun dis bugdayinda magnet yaptirmistim cok memnun kalmistim

kesinlikle eminönüne gidin. ama gitmeden internetten biraz araştırma yapın yoksa kafanız çok karışıyor.
ben 2 gün önce gittim kafamda alacaklarım belli olduğu için hızlıca alışverişi yapabildim.
çok cici şeyler var gözünüz dönüyor, hepsinden almak istiyorsunuz :)
el becerinizde biraz varsa boşuna organizasyon firmalarına para kaptırmayın derim.

Sende süsleme içinmi gittin Canım? Oraları da hep karıstırırım :) Birde havuzlu han varmış Bebek ürünleri kıyafetleri cok çeşitliymiş duydunuzmu?

Sende süsleme içinmi gittin Canım? Oraları da hep karıstırırım :) Birde havuzlu han varmış Bebek ürünleri kıyafetleri cok çeşitliymiş duydunuzmu?
ben bebek hediyeliği için malzeme almaya gittim.
küçük kavanozlara mum dökücem. hastaneye ve eve gelenlere hediye olarak vermek için.
kavanoz, parafin, esans vs.. almaya gittim.
Havuzlu Han'ı hiç duymadım açıkcası. internetten bakmak lazım.

kızlar birşey sorucam ; şimdi hastanede ikram olarak çikolata ve şeker koymayı dusunuyorum
mavi beyaz badem sekerlerını suna :
Eki Görüntüle 1664340

cıkolataları ıse buna koymak ıstıyorum :
Eki Görüntüle 1664342

birde şu kolonya şişelerinden koymak istiyorum:
Eki Görüntüle 1664348

eşim de ne gerek var kim gelecek sanki hastaneye kalacagımız bir gun bise dıyor :KK70: hödük yaa :KK70:
ınsan heves edıyor yanı ama gereksız mı off ya okdr kararsızım kı sımdı bırde hazırlarım kımse gelmezmıs:KK70:
genellıkle eve gelır ya herkes ay ne bılım yaaa ne dusunuyorsunuz bu konuda :/
O zaman eve gelenlere ikram edersin ne olacak

ben düşünüyorum kraftın modellerini netten gözüme kestirdim ama fiyat bakmadım hiç gidip bi bebek magazasındaan gerçeğine bakıp alırım heralde nerden alsamki
bence nerden uygun bulursanız oradan alın sonuçta aynı ürün geliyor.kraft calipso kırmızısı şeker duruyor pişman olmadım

Kızlar birşey sorucam park yatak almayı düşünen varmı ve nereden alacaksınız acaba?

Benimde kafam bu konuda cok karısık hem odası olcak hem park yatak saçmamı olur bılmıyorm.. Bende joie nin illusion modeline takıldım çok şık ve kullanışlı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 73
@umudum ol Canım ben birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
Silikon ve silikon tabancası 10 tl
Tavşan şeker sepeti 10 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl
100 şeker 55 tlye malolucak inş, çok uygun
Ben sivastayım burda hazır şekerin tanesine en kötü 2 lira diyolar
Iste aradigim seyyy :)) .. bende kendim ugrasmak istiyorum, ayy minik minik birseylerle ugrasmak harika olucaktir :KK68:

Günaydın canım bende bakmıştım netten modellere eşim piyasaya göre fazla ucuz kesin suntadır malzemesi diyor bizde çok kararsız kaldık açıkçası çünkü çarşıya mağazaya bakınca 500 750 arası bu tarz olanlar :confused:
CAnım ben bu beşiklerden gördüm. Aynı marka değil belki ama sallanma şekli böyle olanların genelde parmaklıklarından bir tarafı çıkmıyor ona dikkat edin, bir de bu tarz sallananları sabitlesen bile tam sabitlenmiyormuş bebek sallanmayı sevmesse en küçük bir harekette bu kıpırdıyormuş, onun dışında fiyatı fiyasadan çok çok uygun olanları (bunların normal fiyatları 60*120ler suntalam bile 350den başlıyor) beşiğin korkulık kısımları plastik oluyor. Beşik suntalam ama korkuluk plastik, haliyle korkuluk çabuk kırılabiliyor ve bebek için çok riskli. Allah göstermesin ani bebek ölümleri diye aratırsanız bu korkuluklara sıkışma en önemli sebeplerden birisi (bu konuda makalem var ordan biliyorum). O yüzden markasını modelini piyasada görmeden internetten beşik almayın derim

Arkadaslar selam. Sizlere bir sey danisicam. Benim dogumum son adete gore 24 subat insallah. Tabi 3-5 gun oynar belki. Biraz once ultrason ölcümlerine bakiyordum. 1 ay oncekinde dogum tarihi 18 subat, bundan uc jafta sonraki kontrolde de 16 subat yaziyor. Sanirim bebgin gelisimiyle ilgili degil mi? Sizlerde de dikkatinizi cekti mi boyle bir sey? Acaba dogum hangisine gore olur? ( gerci saglikla gelsibler de tarihin onemi yok.. Ama merak iste :) )

Canim bebegin gelisimine gore one cekiyor tarih. Benimde adet tarihime gore 16subat. Ultrasona gore son randevumda 2 subat demisti doktor.

Back
X