• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım bakabildiniz mi? Merak ediyorum nsil acaba kaliteleri. :)
Evet canim almis esim bence bebek yastigi ve yorgani kesinlikle alinmali,battaniye esim almis ama begenmedim ben,bizde bebek kuveti vardi o yuzden sadece kovasini almis onu da cok begendim.Biberon ve emzikte gayet guzel canim.Birazdan fotolarida yuklerim.

20151021_220631.webp 20151021_220458.webp
20151021_220645.webp
sessizyazar sessizyazar yorgani,kovayi,askilari,biberonu,emzigi tavsiye ederim canim.Battaniyeyi begenmedim.

Ben de küvet, kova ve maşrapa takım olarak aldım çok da hoşuma gitti gayet kaliteli sabun ve şampuan koymak için yeri var ve alt kısmında gideri de var. Askılardan aldım bebek kıyafetleri için gayet sağlam görünüyor. Bir de silikon tabancası aldım. Kapı süsü, bebek şekeri yapmak için ihtiyacı olanlar ona da bakabilirler gayet iş görür

Güle güle kullanın inşallah. Nereden kaça aldın öğrenebilir miyim ben de oturduğumuz oda için böyle bişey alsam mı diye düşünüyorum
Canım e bebekten aldım 350 ye inmişti ben o kampanya uzun sürer sandım bir gunluk yapmışlar malesef 500 e aldım bu tarz ürünleri indirime girdiği an almak lazım :( En basından beri aklımdakı buydu doğa dostu elektrıksz sallananılıyor ve doktorların tavsıye ettiği sekılde sallanıyor videolarını nette izleyebilirsin :*

Kizlar A101 de ki n uk cam biberonun internet fiyatina baktim 18 e de var 24 e de ortalama olarak piyasadan 5 tl daha ucuza geliyor.Ben avent alacaktim aslinda ama esimi sagolsun yorgan icin gonderdim ne gecerse eline almis gelmis,neyse begendim Allah tan kullanirim :)

Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)

Cok guzel canim. Nereden ne kadara aldin? Gule gule kullansin bebis ins :)

A 101onunde hummalı bekleyiş inşallah tüm tanıdıklari olanlar dünden bebek alışverişini yapmamistir yoksa 40 dakika bekledigime degmeyecek (:

Canım değerlerim bunlar. İyi gibi ama. Bi ayar sizlik yoktur insallah. Dün akşam tokluk la bugunkunun alakası yok . Umutlanmali mıyım. ?

bence umutlanmalısın :) iyiye gidiş var ;)
yediklerini de düşün, belki kaçamağın falan olmuş olabilir ilk gün.
bence gayet rahat atlatıcaksın bu süreci. listeye uyarak gidersen kilo alımı da yaşamazsın çok rhat gebelik ve doğum gerçekleştirirsin hem ;)

Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)
Hayırlı olsun :)

Biz de sipariş vereceğiz ama bir türlü odaya sığdıramıyoruz :(
beşik dolaptan büyük oluyor, çok yer kaplıyor.
öyle mi koysak böyle mi koysak diye çizip duruyoruz. bir netleştirsek modelde netleşmiştik halbuki...

arkadaşlar, tutumlu anneye gerçekten bakmanızı tavsiye ederim.
alıp kullanamayanlar, bebeği sevmeyenler, hediye gelip ama kullanmak istemeyenler, çok güzel ürünler oluyor.
gerçekten bu kadar reklam yaptığımdan satıcı olduğumu sanabilirsiniz ama değilim :D
gerçekten sıfıra yakın hatta sıfır olan ürünleri sattıkları için öneriyorum.

A101 furyasına ben de katildim bugun :) annemin evine daha yakin oldugi icin o gitti. Almis ne varsa torununa :) merakla bekliyorum bakalim nasillar

A101 furyasına ben de katildim bugun :) annemin evine daha yakin oldugi icin o gitti. Almis ne varsa torununa :) merakla bekliyorum bakalim nasillar
bende liste yaptım kuzenimi yolladım :) dayısı olarak böyle şeylerde yardımcı olmalı yani...
emzirme sütyeni seçimi nasıl olacak çok merak ediyorum :D

Kızlar ben de oda takımını bugün alacağım inşallah. Ben büyüyen beşik alacağım ama ölçülerini 90X190 şeklinde yaptıracağım. Büyüdüğü zaman normal tek kişilik yatak formunda olsun diye. Normalde büyüyen beşikler 80X180. Büyütme farkı olarak 150 TL istiyorlar pazarlıkla onu da hediye yapıyorlar :) Belki size de fikir verir diye paylaşmak istedim :KK76:

Kızlar ben de oda takımını bugün alacağım inşallah. Ben büyüyen beşik alacağım ama ölçülerini 90X190 şeklinde yaptıracağım. Büyüdüğü zaman normal tek kişilik yatak formunda olsun diye. Normalde büyüyen beşikler 80X180. Büyütme farkı olarak 150 TL istiyorlar pazarlıkla onu da hediye yapıyorlar :) Belki size de fikir verir diye paylaşmak istedim :KK76:
büyütme farkı derken , o ne oluyor?
bize bu ücretten bahsetmediler hiç:KK64:

Herkese günaydınlar.. Hamile olmak beni çok huzurlu yaptı.. Biraz karışık bir dönem geçiriyorum.eskiden olsa çok üzülürdüm şimdi allah hormonlarımı öyle bi değiştirdi ki sakin huzurlu, ve umursamaz hissediyorum.. Bu güzel bişey.. Hiçbirimiz olumsuzlukları yakmamalıyız bebekler için..paylaşmak istedim düşüncelerimi..
Yurtdışında olduğum için a101 e gidemiyorum ama bırda o tarz marketler var ve zaman zaman çok kaliteli ve ucuz ürün oluyor
Ben biraz tr den aldım bi hastane çıkışı 10 lu
Iki tane altüst tam takım eldiven şapka önlük içinde
Üst çıtçıtlı zıbın ikitane
Iki tane çıtçıtlı atlet
Iki tane penye yelek
Emzirme önlüğü
Penye battaniye
Şapkalı havlu
şimdi de yabancı bi arkadaşım yeni doğan kıyafetleri verdi bir sürü sanırım çok bişi almayacağım.. Şimdi araba yatak banyo eşyaları almam gerek
Ama biraz daha bekleyip kasım gibi gideceğim bakmaya..çok Heyecanlı yaaa..

kızlar bu çatlaklar için bitkisel bir karışım önerilmişti bana. benim dün dr kontrolüm vardı , dr uma sordum , kullanabilirsin ama bunun için tıbbi ilaçlarımız var onları kullanmanı öneririm dedi. onlar da lierac, mustela dedi. ben lierac göbişime kullanıyorum..
bu karışımı sizinle de paylaşayım. sizler de dr unuza, aktara danışın sorun. ben aktara sordum 45 tl civarı fiyat verdi
Kakao yağı
Havuç yağı
Kayısı yağı
Buğday yağı
Tatlı elma yağı
Tatlı Badem yağı
Hindistan Cevizi yağı
aktar bunları karıştırıyoruz dedi, ama isterseniz karıştırıl, hazır olan ürünlerimizde var dedi, onun fiyatı 22 tl. onun adı
akzer, içeriğinde
Badem yağı
Kakao yağı
Fındık yağı
Portakal yağı
Acıbadem yağı
kayısı yağı
Kabak çekirdeği yağı
Susam yağı( sanırım, tlf flaşı gelmiş net okuyamadım :(

Hayırlı sabahlar hanımlar.. sabah koşa koşa A101 gittim gitmeyenler için yazıyım dedim yorgan yastık takımını aldım 20 lira çok uygun ve malını da beğendim kova ve maşrapayı aldım alez aldım bizim karyolamız 60x120 alez 70x140 altına kıvırırım bişeycik olmaz 7,95 lira bence çok uygunn birdee biberon temizleyicisini aldım 3 lira nuk'un cam biberonu vardı 14,95 oda çok uygundu ama biz biberon almıştık almadım o yüzden çok karlı bir alışveriş oldu Rabbim inşallah kullanmayı da nasip eder kızlar bi gidin bakın bencee :KK6::KK6:

Back
X